Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ir dar sutartį pasirašėm dėl nuomos, radom kur gyvent, gaila dar buto kaimyno nesutikom, bet šeimininke pasakė kad dirbantis studentas, tai tikiuosi normalus 

Atsakyti

Labas rytas,

Ingrida, kaip aš tave suprantu,- džiaugsmas baravykauti. Šįmet aš sakiau kelis stiklainius sūryme  išvirsiu žiemai, o kitus grybus išdalinsiu. Mažiau valgom, nereikia ir į stiklainius kišt.

Bet tu rink ir džiovink svečiams. Turi kur realizuoti.

Anidanda, sveikinu! Tikrai, kad palepink, šventes reik paminėti ir pasidžiaugt ❤️

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Anidanda vienas rūpestėlis atkrito. 4u.gif 4u.gif
Sukepiau baravykus,gal sukišiu į šaldiklį.Džiovintų pilna nuo pernai. ax.gif
Gyvenčiau mieste nuvilkčiau į turgelį pažystamai,parduotų.Juk pats procesas-grybauti. wub.gif
Atsakyti

Ingrida, neperka džiovintų? Aš tikriausiai, jei daug prigrybaučiau, pigiai juos parduočiau, kad pirktų. Būč laiminga ir aš, ir pirkėjai. Man tai labai patinka grybaut, kaip sakai- pats procesas, atradimo džiaugsmas.

O toli miestas? Gal apsimoka nuvežti.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 08 11, 08:37)
<p>Ingrida, neperka džiovintų? Aš tikriausiai, jei daug prigrybaučiau, pigiai juos parduočiau, kad pirktų. Būč laiminga ir aš, ir pirkėjai. Man tai labai patinka grybaut, kaip sakai- pats procesas, atradimo džiaugsmas.</p><p>O toli miestas? Gal apsimoka nuvežti.</p>

Yra nupirkę.Dabar ir nepadedu,žiemą geriau.
Oi iki miesto pusė valandos kelio,yra kas veikti. ax.gif Reiktų anksti ryte grybauti,tada tą pačią dieną į miestą. ax.gif
Atsakyti

Anidanda, sveikinimai ir tau, ir vaikeliukui   :wub: Ką studijuos?

Ale  bus liūdna kai išvažiuos.. 

Atsakyti