Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pas mane labai gražūs lauke buvo. Vakar, grįžtant iš pajūrio, užsukom į sodą kirsdami kampą. Na ką, radau 3 supuvusius vaisius ir kelis daigus su keliais pajuodusiais lapais. Kabojo geras pajuodęs lietaus debesiokas. Nusprendžiau nerizikuot. Nuskyniau didelius vaisius. Dvi dėžės  gavosi. Sunoks, tikiuosi. Labai gražūs. Dotnuvos geltonieji ir Milda. Dar šiltnamį apskyniau, kibirioks neblogas. Jei dėžėse sunoks, tai padažą išvirsiu, nebus tokie skanos, kaip sunokę ant augalo.

Dar staigiai vieną lysvę svogūnų nupešėm, užkėlė į pastogę džiūt. Nes jau tie lietūs užkniso. Šiandien dalį sutvarkysiu anksčiau padžiautų. Dar dalis kitos lysvės liko, statūs. Po savaitės rausiu.

Atsakyti

Tai kad šiemet rugpjūtis kaip rugsėjis. Pas mane tai praktiškai ne noksta jau, pusiau rausvi stovi jau savaitę. Dalį nuskyniau, nokinu bliude su bananu uždarius 😁

bet saulė gi išlenda, tai šiltnamy tikrai šilčiau nei bliūde :) 

Pas mane normaliai noksta. Viriau padažą vėl.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 08 18, 08:40)
<p>Ingrida, kaip tavo pomidorai? Prie maro juoduoja lapai ir stiebai. </p>

Tai lapai apskabyti.Jau nuskinu kasdien ir po kelis pomdorus,su juodomis dėmėmis.
Nebe sodinsiu didelių vaisių-pomidorų.Jei ilgai noksta,geriau tie mažesni ir vagyti man skanu ir greitai sunoksta.
Taip gerai konservavimams nelieka labai užvažiuoja kuris nors vaikas,sudedu ir kitiems.Valio,rankos laisvos.
Va DI paklausiau kaip pastarnokus konservuoti.Bijau,kad pasiterliosiu ir niekas nevalgys? ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti