Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ingrida, verta dėt, manau. O dėl polių net nežinau kaip geriau. Matyt, labai daug priklauso nuo grunto. O kokios vidaus kvadratūros darot?

Anidanda, į namą persikraustot jau abiem kojom?

Lauko nuskinti noksta dėžėse ir ant palangių. Teisingiau, geltoni noksta, o Milda ignoruoja nokimą. Šiltnamyje po trupinį noksta. Reiks kažką pagqmint. Galvoju, kad gal su žele. Nes svogūnų derlius labai geras, klauaimas, kaip laikysis. Aišku, išdalinsim daug.

Kažkaip šįmet sodą paleidus sava vaga. 

Atsakyti

Taip, pilnai jau gyvenam nuo liepos. Bet daiktų kažkaip visų nevezem, nes kaip ir nieko netrūksta. O dabar va gavau gerą pasiūlymą išnuomoti, tenka kraustyt viską 

Atsakyti

Anidanda, labai gera proga viską peržiūrėt. Kiek visi mes daiktų prikaupiam nereikalingų. Mėtau dabar viską. Maišus į vaikų dienos centrą sukroviau, į tekstilės konteinerius, labdaros fondui į Ukrainą prikrovėm, kaimynų vaikams žaislų, drabužiukų, knygučių atidavėm (sugrįžo geri Sūnaus žaislai iš artimųjų). Artimieji taip pat revizavo savo spintas. Ot užgyvenom turto

Kas nereikia, į rūsius krovėm, pas Tėtį į garažą. Prisikaupė visko. Dabar taip lengva...

Ir indų, puodų, įrankių nenaudojamų. Dar visko pripirkta nuomuojamiems butams, keičiam kai ką.

Kad ir Sūnaus gerų gamintojų žaislai, puikiausiai išsilaikę, nors trys Sesers žaidė. O jų labai daug, tikrai daug visokių lavinamųjų. Didžiausios dėžės. Vien lego detalių dvi nemažos dėžės. 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 08 21, 11:59)
<p>Ingrida, verta dėt, manau. O dėl polių net nežinau kaip geriau. Matyt, labai daug priklauso nuo grunto. O kokios vidaus kvadratūros darot?</p><p></p><p>

Mažesnis žymiai bus 32 kvadratai,dabartinis-45.Žiūrime,kad užtenka ir mažesnio.
Kur dėti knygas?Ūkiniame su antresolėmis spinta pilnai prigrūsta.Vaikų pasakos yra net neatverstos.Lego dvi dėžės,man sueina,kai atvažiuoja svečiai su vaikais.
Pasimatavau spaudimą-normalus,o galva ,kas retai būna įsiskaudo,kaip,kad spaudimas būtų pakilęs,net pykina.Nenoriu vaistų gerti.Gal praeis? ax.gif
Aš patalynę dabar mažinu,man gerai pakviečiu kaimynę,viską išsineša.Vieną kartą net nuvežiau,nebūtų panešųsi.O ten niekas neskalbia iki susinešiojimo.Mama guli ant patalo ,sueis.
Atsakyti

Aš lb daug knygų pardaviau per vinted. Bet turi būti geros būklės, gražios. O kiek dar liko, pilna knygų spinta, ir mesti gaila, ir suvokiu, kad niekam jų nereikia 

Kaip tavo temperatūra?

Atsakyti

Išgerk ibuprofeno. Aš pasitepu pipirmėtės eteriniu aliejumi, man padeda. Jeibturi, pabandyk paaitepti sprandą, pakaušį pataškuot, smilkinius.

Vaikiškas knygas atidaviau į vaikų dienos centrą. Bet jie senesnio leidimo nelabai nori. Sūnui pirktos jau naujesnio leidimo, gražios. Daug ir lavinamųjų. Tai su džiaugsmu priėmė. 

Dar galima skelbimą į atiduotuvių grupes paskelbti. Kartais senas knygas paima kaip interjero detalę, visokiems projektams.

Pas mane taip pat yra knygų, tikrai ne visas atidaviau. Bet pasilikau man brangias, dėl sentimentų ar tiesiog geras knygas. Dabar tai iš bibliotekos paimtas skaitau.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2025 08 21, 17:00)
<p>Aš lb daug knygų pardaviau per vinted. Bet turi būti geros būklės, gražios. O kiek dar liko, pilna knygų spinta, ir mesti gaila, ir suvokiu, kad niekam jų nereikia 
</p><p>Kaip tavo temperatūra?</p>

Kažkada dievinau detektyvus,tai visa serija vien jų. ax.gif Gal kas tikrai norite?
Šiandien ir vakar temperatūra-35.5.
Atsakyti

Aš detektyvus mėgau jaunystėj, dabar kitokio žanro skaitau.

Nesusitvarkė, Ingrida vis tiek temperatūra 😞

Atsakyti

Kažkada dievinau detektyvus,tai visa serija vien jų. ax.gifGal kas tikrai norite?
Šiandien ir vakar temperatūra-35.5.

Kokie autoriai? Gal turi lentynos foto? Mėgstu detektyvus. Bet daug skaičius, gal skaityti 

Atsakyti

Nu keista temperatura tikrai. Net nzn ką patart 

Atsakyti

Laimo liga? Kovidas?

Atsakyti