Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

Ingrida, nuo vakar man FB išmeta jūsų namuką, gražiai susitvarkę 💗

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 08 22, 10:43)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Ingrida, nuo vakar man FB išmeta jūsų namuką, gražiai susitvarkę 💗</p>

Dėkui Pou.Prašau užeiti į mūsų puslapį Medsukys.lt,pasisvečiuoti. ax.gif
Oi mergaitės atidariau knygų spintą,ten dviem eilėmis prikrauta knygų,klasikos yra,žiūriu Ausinis veršis,dvylika kėdžių.Ar čia dabar jau neskaitomos?Nežinau gal žiemą bus daugiau laiko rūšiuoti?
Einu dar virti obuolienės su imbieru ir prieskoniais,man kaip skanu su sūriu baltu. ax.gif Alyviniai tiesiog sproginėja nuo sunokimo. bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Apžiūrėjau ir aš Ingridos namuką. Tai dabar 2 turit? 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2025 08 24, 11:27)
<p>Apžiūrėjau ir aš Ingridos namuką. Tai dabar 2 turit? </p>

Antro dar tik pamatai.Duok dieve kalėdoms,kad paleistume. ax.gif Kol vandenis,nuotekas,elelektrą atsivesime,baldai........Dar norime prie pirmo namuko kubilą sutvarkyti,pastatyti irgi terason.Na yra kas veikti. ax.gif Kad tik sveikatos būtų.
Lašiname antrą kartą muskatinį šalaviją,man labiausiai patinka kvapas ir ievos. wub.gif
Atsakyti

Ingrida, kai yra planų, tai ir yra gyvenimas. Aš mėgstu planuoti. Jei blogai būna, tai dar uoliau planuoju 🙈

Tu apie hidrolatus rašai? Aš muskatinio neuosčius ir nemačius, tikriausiai. O ieva svaigi...

Atsakyti

Tu apie hidrolatus rašai? Aš muskatinio neuosčius ir nemačius, tikriausiai. O ieva svaigi...

Kvapusis šalavijas (Salvia sclarea) | Sveikatos Studija

Ne taip parašiau  muskatinis šalavijas,visai kitas.Pas mane kvapusis šalavijas,daug kur rašo,kad kvapas muskato.Ko gero rytoj nukirpsius visus žiedynus ir padžiausiu,gerai pirtyje užmerkti.

O ievos hidrolatas kvepia migdolais.

Atsakyti

Antro dar tik pamatai.Duok dieve kalėdoms,kad paleistume. ax.gifKol vandenis,nuotekas,elelektrą atsivesime,baldai........Dar norime prie pirmo namuko kubilą sutvarkyti,pastatyti irgi terason.Na yra kas veikti. ax.gifKad tik sveikatos būtų.
Lašiname antrą kartą muskatinį šalaviją,man labiausiai patinka kvapas ir ievos. wub.gif

O kurioj vietoj antrą statote? Tam pačiam kieme?

Atsakyti

Kvapusis šalavijas (Salvia sclarea) | Sveikatos Studija

Ne taip parašiau  muskatinis šalavijas,visai kitas.Pas mane kvapusis šalavijas,daug kur rašo,kad kvapas muskato.Ko gero rytoj nukirpsius visus žiedynus ir padžiausiu,gerai pirtyje užmerkti.

O ievos hidrolatas kvepia migdolais.

Atostogų parko pirtes programose būna šaldytų Ievos vantu. Tai kvapas grynai kaip amareto 😄

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2025 08 24, 20:55)
O kurioj vietoj antrą statote? Tam pačiam kieme?</p>

Tame pačiame sklype,tik už tujų tvoros ir naujo pasodinto sodo.Nelabai vieni kitus ir matys.Dar naujame namuke terasoje bus siena nuo pirmo namuko pusės. ax.gif
Atsakyti