Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mes vienais metais mėtų pridėjome į vantas,geras kvapas irgi gaunasi.Priminėte ,jaučiu reikės nupjauti mėtas,padžiauti.
Atsakyti
Laba,
kokia svajinga foto wub.gif

Pas mus kažkaip kas keli metai mėtos išnyksta, vis atsėti reikia. Man skaniausia arbata. O citrininę melisą aš tik šviežią geriu. Kažkaip reik sufermentuoti, kad nebūtų išdžiovinta kaip silosas. Bet man pakanka mėtos. Kaip taisyklė, važiuodama grybaut pasidarau mėtų arbatos termosinį puodelį smile.gif

Ingrida, įsivaizduoju, kai visas naujas sodas, gėlynai suvešės, - bus nuostabu.
Atsakyti
Anidanda priminė gerą mintį.Kvepiančios vantos.Esame mėtų dėję prie vantos.Kasmet turime liepų vantų.Šiandien suskyniau glėbį kvepiančio šalavijo,glėbį lofanto,pūkuotos mėtos.Tik problema,kur viską padžiauti? ax.gif Dar riešutų dvi dėžes reikėjo papilti džiūti. bigsmile.gif
Pas mane šokoladinė mėta kažkur dingsta per žiemą.Ir vėl sodinu,bandau.Obuolinė mėta iš viso išsiplėtė,kažkokią įdomią melisą pasisodinau pavasarį,tradicinė labiau kevpia.Mohito mėta peržiemojo,bet kad labai plėstųsi,ne.
Atsakyti

Aš tai kelių rūšių mėtas turiu. Abi "mėtinės". Kitas išnaikinau. Melisa galvojau, kad neišnaikinama, bet šį pavasarį kaižkaip šalna pagavo ar kas. Nes toks kelmas galingas buvo, dabar perpus. O gal jau atnaujinti reikia. Va neužmušamas tai raudonėlis. Pilna pieva prisisėjus. Jei nepjautume žolės, tai būtų laaaabai gražu. Galima būtų saleles daryt, kaip kad aš ramunes godoju keliose vietose, bet bijai kad vien raudonėlis būtų. 

Atsakyti

Pas mane buvo 2 rūšių mėtos, bet viena dingo šiemet. Kaip ir lofantas. Liko šokoladinė. Labiausiai bujoja čiobreliai ir raudonėliai 

Atsakyti

Labas rytas 🌷

Ryt atvažiuos sklypų apžiūrėt, patars nuo ko ką pradėt, jau pradėsim kažkokius darbus planuotis. Tai čia žemės darbai, bet ką au tais namais/ namukais daryt,- galva neišneša.

Prie gretimo namo kieme tokio grožio pušys auga, tokiais kutukais, labai norėčiau. Bet jos lėto augimo, tikriausiai 20 metų kaip pasodintos, o apie 2.5 metro. Net nežinau, kas ten per pušys. Reik nufotkint, paklaust medelyne.

Atsakyti