Ingrida, jei ne paslaptis, kiek kainuoja toks modulinis įrengtas namukas su pirtimi, kaip jūsų?

Labas rytas.
Jokia pasaptis.50t.bet čia kainavo nuotekos,grežinys brangus,elektrą naujai vedėme,atskirai nuo namo senojo,baldai,kubilas.Antrą tikimės mažiau,jau nuotekas,vandenį .elektrą pajungsime nuo pirmo namuko.Namukas pats mažesnis.
Tai nebrangu. Mes karkasini neseniai baigėm su pirtimi, tai su viskuo 63 išėjo. Dabar medžiagu kainos žiauriai sukile, dėl karo turbūt. Įdomu kiek jums antras gausis, nes vis pagalvoju, kad gal mums tokį modulini statyt ir nuomoti, norėčiau tokio verslo. Ir čia pajūryje gal visai būtų žmonių

Anidanda, pas jus didelis sklypas. Tikrai, kad atsipirktų. Ir nereiktų didelių, kaip tik porą mažesnių arba didelį "sublokuotą". Jei didelis sklypas, augalais galima gražiai suzonuoti.
MB prieštarauja dėl statymo savo kieme, nes neliks privatumo. Bet gretimoje gatvelėje yra pora parduodamų sklypų. Tai va mąstau, gal apsimoka
Tvarkome galutinai savo butą, turim raktus šįvakar atiduot. Jetau, toks jausmas kad mes paskutiniai nevalos🤣, kai pradedi šveisti visus galus, pasimato kaip baisiai gyvenom😂. Rytoj vaiką kraustom į Vilnių 🥹😭
Bet dirbdami,spėsite sutvarkyti?Mūsų vaikai kelis kartus klausė,ar spėsime tvarkyti du namelius?Svetimą samdyti,nepatikėčiau.Kai gydžiausi savo ligą,vaikai buvo pradėje ieškoti,kas padės mb tvarkytis.Norinčių vietinių sočiai.Bet nepatikėčiau svetimam aš bent.Mes dviese porai valandai namuko tvarkymui.MB apsiėmęs kubilą,pirtį,dušą.Man likųsieji darbai.

Dukra tvarko reklamą,buhalteriją.Sūnus ūkio reikalus.

Norėčiau laikui bėgant nebedirbt to, ką dabar darau. Lb sunkus ir stresinis mano darbas. Užtat ir galvoju, kaip viską pakeist is esmės, kad galėčiau namuose būt. MB irgi jau greit į pensiją galės eit, tai pasiliks tik privačią praktiką pora trejetą dienų.
Nu bet viskas dar fantaziju lygmenyje. Pirma vaiką reikia ismokslint
Tavo dukra interneto puslapį sukūrė ir administruoja? Lb gražiai ir aiškiai padaryta viskas. Ji gal profesionaliai tuo užsiima?
Tavo dukra interneto puslapį sukūrė ir administruoja? Lb gražiai ir aiškiai padaryta viskas. Ji gal profesionaliai tuo užsiima?
Tai mano visi trys su programavimu susieti,net ir žentas.Čia didžioji sukūrė. O administruoja mažoji.Sūnus,kad ir ekonomiką baigęs,bet vadovauja programavimo įmonei.
O dievai,koks ramus šitas verslas.Mūms po autoservizo-atostogos.Jokių samdomų,patys sau ir viršininkai ir dirbantys. Kaifuoju.
Šiandien medų ėmėme.Nėra medaus šiemet.Tai terliosiuos.Capilotas tiek prisakė receptų su medumi,dėsiu su avietėmis sluoksniais,bandysiu su imbieru ir citrina.Su mėtų lapeliais.