Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nu va ir mes norim ramaus verslo, tik kad investicijos didelės reikalingos, tai visaip čia gali su tais norais dar būt. Gaila kad aš nesugebu jokia valstybės ar es parama verslui pasinaudoti. Trūksta žinių ir sugebėjimų popierių rašymui. 

Daryk medaus arbatas, daug kam patinka 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2025 08 29, 18:45)
<p>Nu va ir mes norim ramaus verslo, tik kad investicijos didelės reikalingos, tai visaip čia gali su tais norais dar būt. Gaila kad aš nesugebu jokia valstybės ar es parama verslui pasinaudoti. Trūksta žinių ir sugebėjimų popierių rašymui. 
</p><p>Daryk medaus arbatas, daug kam patinka </p>

Tai čia sūnus sugebėjo mūms namuką pirmą suorganizuoti,parašė projektą. ax.gif
Atsakyti

Tai čia sūnus sugebėjo mūms namuką pirmą suorganizuoti,parašė projektą. ax.gif

Mano vaikai tai dar.maziau už mane gaudosi tokiuose reikaluose. Įdomu, gal yra kas teikia tokias paslaugas - suranda pagal ką galima finansuoti tokį versliuka  ir padeda gaut tą parama🤔

Atsakyti
Labas rytas.
Yra tikrai firmos,kurios rašo projektus.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 30 rugpjūčio 2025 - 08:14

Mergiotės prie medicinos - ar abstinencija gali būt  dažno pulso priežastis?   Turiu vargo vargelio... mamikę skubiai paguldė į kardiologinį, tiesiog iš konsultacijos išvežė su ratukais. Statys stimuliatorių. O man  liko ūkis ir tėvas. A tas aiškiai gėręs netrumpą laiką, bet mama nesako.  Na ir nuo vakar konjako reikalauja, nes pulsas didelis. Šiandien vėl vis spaudimą matuoja, vis pulsas 120-130. Mama skambina - įpilk jam konjako. Nu nebus taip. Gana jau čia pilt, galo nebus. Iškviečiau greitąją. Bet ar reik greitukei sakyt, jog įtariu kad abstinencija čia? Ar čia nesusiję?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 rugpjūčio 2025 - 13:10

Nu psio, pasakiau, viską jam išaiškino ir stebuklingas pasveikimas įvyko.

Atsakyti

Mergiotės prie medicinos - ar abstinencija gali būt  dažno pulso priežastis?   Turiu vargo vargelio... mamikę skubiai paguldė į kardiologinį, tiesiog iš konsultacijos išvežė su ratukais. Statys stimuliatorių. O man  liko ūkis ir tėvas. A tas aiškiai gėręs netrumpą laiką, bet mama nesako.  Na ir nuo vakar konjako reikalauja, nes pulsas didelis. Šiandien vėl vis spaudimą matuoja, vis pulsas 120-130. Mama skambina - įpilk jam konjako. Nu nebus taip. Gana jau čia pilt, galo nebus. Iškviečiau greitąją. Bet ar reik greitukei sakyt, jog įtariu kad abstinencija čia? Ar čia nesusiję?

Tai stresas žmogui kad išgert nėra, dar pachmielas ir pakilo pulsas. Ui laikykis, sunku bus tau. O kas mamai?

Atsakyti

Palikom kūdikį nakvot naujuose jo namuose. Susipažinom su kambarioku, pasirodė normalus, apsikeitem tel nr 🫢. Mes irgi vln nakvojam, rytoj MB spyną dės į kambarį, po to teks mums važiuot namo. Jetau, neįsivaizduoju kaip as db gyvensiu su tokiu nerimu 😭. Saintlina, kaip tavo vaikas? Pasakoja ką nors? Kaip jautiesi be jo?gal apsipratai jau?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 30 rugpjūčio 2025 - 23:16
Labas rytas.
Anidanda,bus viskas gerai.Vilnius ne užsienis.
Mažoji va pakauojasi daiktus,išsinuomavo sandėlį Vilniuje,veža ten kai kuriuos daiktus.Spalį išnuomuoja butą ir išvažiuoja su žentu,šanūku Ispanijon pagyventi mažiausiai pusei metų,jei patiks ilgiau. ax.gif Praeitą žiemą neturėjau nei vieno vaiko LT.Visi trys žiemojo šiltuose kraštuose,neatlėks jei kas atsitiktų.Didžioji 10 metų pragyveno UK.Sostinė nėra taip baisu. 4u.gif
Atsakyti

Anidanda, labai tave suprantu... aš jau kažkaip apsipratau. Visokių rūpesčių kitokių atsirado, pasislinko viskas. Bet man nerimo dėl vaiko nebuvo, tik labai tuščia namie.. žinau, kad jam ten patinka ir viskas gerai. Visokiose veiklose dalyvauja, muziejus apėjo. Universitetas labai patinka. Kambariokas neblogas. 

Taviškis sąlyginai netoli. Savaitgaliais grįš. Na, gal ne visais :) laikykis  :4u:​ 

Atsakyti

Tai stresas žmogui kad išgert nėra, dar pachmielas ir pakilo pulsas. Ui laikykis, sunku bus tau. O kas mamai?

Šiandien jau ramybė :) suprato turbūt, kad aš ne mama, nepasiduosiu. 

Mamai ritmas nušokinėt pradėjo, užkabino holterį ir pamatė, kad daug širdies sustojimų. Kažkaip labai greit (per savaitę) pakliuvo į Santaras konsultacijai, o iš ten nebeišleido.  Šiaip metai eilė pas Santarų kardiologus )) mergelė dabar registravosi, tai jo numeris 1061 :)

Atsakyti
Labas rytas.
Kaip gerai būtų pakliūti pas kardiologus.Neturiu kol kas problemų su širdimi,bet kaip hipertonikę siuntė du kartus pagal programą.Pirmą kartą parinko labai gerai vaistus nuo spaudimo,antrą kartą ,darant echoskopiją užčiuopė cistą skydliaukėje.Gal bandyti prašyti siuntimo šeimos gydytojos?Kada nors gal pakliūčiau?
Atsakyti