Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sveikos. Ką veikiat? Šiandien pas mus tokia graži diena, pasivazinejom dviračiais, atradom netikėtai restoraną ant jūros kranto, su tobulu vaizdu kaip kokioje Graikijoje. Žadėjo vaikas vakar atvažiuot, bet pavėlavo į autobusą, o bilietų į kitus nebeliko, vairuot taip ilgai nenorėjo, tai taip liūdna buvo man.  Dar pradėjom lankyt protmusius Palangoj, net žmonių radau, panorusiu prisijungt prie komandos. 

Dėliojuosi kelionę )) čia tiek visokių nesąmonių su atostogom buvo, kad šimtąkart planai keitėsi. Nusipirkom mašiną važiuot atostogų į Alpes. Mašina pyst ir sugedo šimtą kilometrų nuvažiavus, variklio bėdos. Važiuosim su mano mašiniuku, bet į Alpes jau mergelė atsisako  su juo važiuot. Žiūrinėjau žiūrinėjau Europą, visur kaip tyčia karšta artimiausiu metu.. ir sugalvojom važiuot vaiko aplankyt )) taigi bus Suomija ir Laplandija. Ryt išvažiuojam.

O dėl protmūšių tai labai faina :super: po truputį atsiras kažkokios veiklos ir apsiprasi :4u: 

kAs per restoranas toks fainas? 

Atsakyti

Puikus maršrutas į Suomija. O ir vaiko jaučiu belekaip pasiilgai, tai tik į gerą tas auto gedimas. Restoranas baltas ruonis. Klaipėdoj 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Vakar[/b!], 10:27

Sveikos,

mes tai šiaip po Lietuvą duodamės. Savaitgalį galvojom į mūsų pajūrį palėkt, iki Latvijos nuvažiuot, bet pranešė prastus orus, tai apsigalvojom. Bet vis tiek neblogai pavarlinėjom.

Saintlina, nori Kalėdų Seniui konkurentą nuvežt?

Atsakyti

Puikus maršrutas į Suomija. O ir vaiko jaučiu belekaip pasiilgai, tai tik į gerą tas auto gedimas. Restoranas baltas ruonis. Klaipėdoj 

A, žinau Baltą Ruonį :) netyčia radom, kai ieškojom molo, kad pažiūrėt į bangas per audrą :)

Nu žinok jau nežinau ar labai puikus.. prisijungiau prie Suomijos lietuvių temos, tai man visi rašo, kad labai ilgai ir nuobodu ten važiuot - miškas ir psio.. subalamutino.

Atsakyti

Saintlina, nori Kalėdų Seniui konkurentą nuvežt?

Antrininką )) gal paskirs atstovu Baltijos regione? )))

Atsakyti

Nu, Rudolfo antrininką taip pat turit, tik be ragų, raudono nosiaus ir gerokai labiau apžėlusį :)

Atsakyti

sveikos, Aninanda, sportas fainai ir smegenis pravėdina, nors man irgi sunku save kontroliuoti del tu vaiku, kai iseina i kokį koncertą, tai praktiškai laukiu kol grįš, snūduriuoju, budžiu, kažkaip nenormaliai 

Saintlina, o koks skirtumas mišku, ar pievom, svarbu pas ką važiuojat, na ir jums dar kad nekaršta būtu, ane , gerų atostogų 

mes tai sekmadienį po Vilniu pasivaikščiojom, bėgikus apziurejom, mūsų vaikelis bėgo gabaliuką, oras buvo puikus, toks lengvo rudenio, tai buvo smagu

Atsakyti

Tai gal galima tame miške išsukti iš kelio, aplankyt įdomius objektus, trasas kokias praeit 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Vakar[/b!], 18:05
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Tai gal galima tame miške išsukti iš kelio, aplankyt įdomius objektus, trasas kokias praeit 

atsargiai, man atrodo ten meškų nemažai 😉

Atsakyti