Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Jei ten yra meškų, tai pipiriniu dujų turbūt  bus pirkt kiekvienoj degalinėj 

Atsakyti

Uf, plaukiam. Jau kiek vakar streso apturėjau... atvažiavom į Taliną, nusipirkau bilietus į keltą, beveik miegam viešbuty, tik pyst mintis į galvą - mašinos techpasio nepasiėmiau!! Psio, panika. Instrukcijose rašo, kad reik įvažiuojant į keltą. Skambiju vaikui - važiuok pas mus namo, nors nufotkink. Tas lekia vidurnaktį namo. Sako - gal jums atvežt? Nu, sakau, jei neįleis, išsiųsi su greitom siuntom. Pasėdėsim Taline porą dienų. Pažįstamiems skambinam, kurie ne kartą kėlėsi į Helsinkį. Nieks neprisimena, ar prašė to techpasio.  Galų gale nieks neklausė to techpasio. Savo ir šuns pasus padavėm ir viskas. 

Tik miego dabar norisi.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Saintlina- 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Uf, plaukiam. Jau kiek vakar streso apturėjau... atvažiavom į Taliną, nusipirkau bilietus į keltą, beveik miegam viešbuty, tik pyst mintis į galvą - mašinos techpasio nepasiėmiau!! Psio, panika. Instrukcijose rašo, kad reik įvažiuojant į keltą. Skambiju vaikui - važiuok pas mus namo, nors nufotkink. Tas lekia vidurnaktį namo. Sako - gal jums atvežt? Nu, sakau, jei neįleis, išsiųsi su greitom siuntom. Pasėdėsim Taline porą dienų. Pažįstamiems skambinam, kurie ne kartą kėlėsi į Helsinkį. Nieks neprisimena, ar prašė to techpasio.  Galų gale nieks neklausė to techpasio. Savo ir šuns pasus padavėm ir viskas. 

Tik miego dabar norisi.

Aš masinoj laikau tokius dalykus, net teises. Kitaip visada pamiršciau 🫢

Atsakyti

Santlina, kaip gerai, kad viskas gerai. O šiaip dokumentus jaučiu, reik nusifotkinti ir laikyti kokiam debesy. Aš taip pat sugebu pamiršti.

Atsakyti

Saintlina , liuks, kad praėjote, tai puikios likusiis keliones,

Pou, kaip tavo vaikelis darbo rinkoje jaučiasi?

Aninanda, berods tu seniai minėjai, kad naudoji bėgiojimo appsa kaip beginerio, gal parasysi koki?

Atsakyti

Runmore naudojau. Neblogai pratreniruoja tikrai. Db tai apsileidus, nebegiojau šią vasarą visai 🥹

Atsakyti

Aš masinoj laikau tokius dalykus, net teises. Kitaip visada pamiršciau 🫢

Laikiau ir aš. Paskui kasko sutarty pamačiau, kad vagystės atveju draudimas nedengia ar nepilnai dengia jei tech.pasas buvo mašinoj.   Nu ir parnešiau namo.

Atsakyti

Laikiau ir aš. Paskui kasko sutarty pamačiau, kad vagystės atveju draudimas nedengia ar nepilnai dengia jei tech.pasas buvo mašinoj.   Nu ir parnešiau namo.

Oba, nežinojau 

Atsakyti

Labu,

Kukuška, darbuojasi.  Visokių iššūkių turim, palengva, palengva, bet juda į priekį.

Atsakyti

Labas rytas.
Mergaitės gavau dovanų čago miltelių.Gerai gerti arbatą,man su savo liga įdomu?Klausiu DI?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Šiandien[/b!], 06:57

Ingrida, o kas tau gali atsakyti ir prisiimti atsakomybę? Aš turiu patarimą, - viską, visus vartojamus preparatus, maisto papildus derink su savo onkologe, nes ji mato bendrą vaizdą, o ne kažkokį fragmentą. Nes dėl čago yra daug info ir nuomonių. Jei pasiskaitai mažai, neįsigilinus, tai gali rasti, kad jį vartoja ir prie onko. Pasižiūri į jo sudėti, galvoji, aha, antioksidacinis poveikis, tas, tas, - tinka. Bet tada pamatai, dar kažką, kas galbūt nedera. Atleisk, bet kad ir kaip norėčiau tau padėti, aš negalėčiau prisiimti atsakomybės, nes nenoriu, kažko nežinodama, tau pakenkti.

Atsakyti