Jei ten yra meškų, tai pipiriniu dujų turbūt bus pirkt kiekvienoj degalinėj
Uf, plaukiam. Jau kiek vakar streso apturėjau... atvažiavom į Taliną, nusipirkau bilietus į keltą, beveik miegam viešbuty, tik pyst mintis į galvą - mašinos techpasio nepasiėmiau!! Psio, panika. Instrukcijose rašo, kad reik įvažiuojant į keltą. Skambiju vaikui - važiuok pas mus namo, nors nufotkink. Tas lekia vidurnaktį namo. Sako - gal jums atvežt? Nu, sakau, jei neįleis, išsiųsi su greitom siuntom. Pasėdėsim Taline porą dienų. Pažįstamiems skambinam, kurie ne kartą kėlėsi į Helsinkį. Nieks neprisimena, ar prašė to techpasio. Galų gale nieks neklausė to techpasio. Savo ir šuns pasus padavėm ir viskas.
Tik miego dabar norisi.

Labas rytas.
Saintlina-

Uf, plaukiam. Jau kiek vakar streso apturėjau... atvažiavom į Taliną, nusipirkau bilietus į keltą, beveik miegam viešbuty, tik pyst mintis į galvą - mašinos techpasio nepasiėmiau!! Psio, panika. Instrukcijose rašo, kad reik įvažiuojant į keltą. Skambiju vaikui - važiuok pas mus namo, nors nufotkink. Tas lekia vidurnaktį namo. Sako - gal jums atvežt? Nu, sakau, jei neįleis, išsiųsi su greitom siuntom. Pasėdėsim Taline porą dienų. Pažįstamiems skambinam, kurie ne kartą kėlėsi į Helsinkį. Nieks neprisimena, ar prašė to techpasio. Galų gale nieks neklausė to techpasio. Savo ir šuns pasus padavėm ir viskas.
Tik miego dabar norisi.
Aš masinoj laikau tokius dalykus, net teises. Kitaip visada pamiršciau 🫢
Saintlina , liuks, kad praėjote, tai puikios likusiis keliones,
Pou, kaip tavo vaikelis darbo rinkoje jaučiasi?
Aninanda, berods tu seniai minėjai, kad naudoji bėgiojimo appsa kaip beginerio, gal parasysi koki?
Runmore naudojau. Neblogai pratreniruoja tikrai. Db tai apsileidus, nebegiojau šią vasarą visai 🥹
Aš masinoj laikau tokius dalykus, net teises. Kitaip visada pamiršciau 🫢
Laikiau ir aš. Paskui kasko sutarty pamačiau, kad vagystės atveju draudimas nedengia ar nepilnai dengia jei tech.pasas buvo mašinoj. Nu ir parnešiau namo.
Laikiau ir aš. Paskui kasko sutarty pamačiau, kad vagystės atveju draudimas nedengia ar nepilnai dengia jei tech.pasas buvo mašinoj. Nu ir parnešiau namo.
Oba, nežinojau
Labas rytas.
Mergaitės gavau dovanų čago miltelių.Gerai gerti arbatą,man su savo liga įdomu?Klausiu DI?

Ingrida, o kas tau gali atsakyti ir prisiimti atsakomybę? Aš turiu patarimą, - viską, visus vartojamus preparatus, maisto papildus derink su savo onkologe, nes ji mato bendrą vaizdą, o ne kažkokį fragmentą. Nes dėl čago yra daug info ir nuomonių. Jei pasiskaitai mažai, neįsigilinus, tai gali rasti, kad jį vartoja ir prie onko. Pasižiūri į jo sudėti, galvoji, aha, antioksidacinis poveikis, tas, tas, - tinka. Bet tada pamatai, dar kažką, kas galbūt nedera. Atleisk, bet kad ir kaip norėčiau tau padėti, aš negalėčiau prisiimti atsakomybės, nes nenoriu, kažko nežinodama, tau pakenkti.