Vaikščiojant mažiau pavargsta kojos ir nugara.
Aš turiu bilietus šeštadienį į muzikinį spektaklį 'dviese ant stogo'.
Sveikutės,
Saintlina, iš šonų tikrai nepatogu. O va jei būna koncertas ir parteryje su sėdimomis vietomis, tai geriau imti parteryje šoninius sektorius, nes pačiose brangiausiose vietose gali būti nebais gerai dėl aukšto priešais sėdinčio žmogaus, nes nuolydžio nėra.
Tai kartais geriau pirkti priešais sceną gale, ne parteryje, - ekranuose gerai matai.
Aš turiu bilietus šeštadienį į muzikinį spektaklį 'dviese ant stogo'.
papasakok kokie įspūdžiai bus. Nieko negirdėjau apie jį.
Žiūrėjau praėjusią savaitę naują Vėlyvio serialą 'Vilko gomurys'. Ir buvo momentas, kai sėdi ponai teatre ir ponia sako - šitam teatre statomi geriausi spektakliai Lietuvoje. Nu žiūrėjau žiūrėjau salę - neatpažinau. Galvoju - na kaip aš daba neatpažįstu teatro??? O paskui iš išorės parodė - nugis ne Vilniaus teatras išvis ))) paskui supratau, kad Klaipėdos ten
sveikutes, Saintlina, patiko serialas? vertas demesio? Aninanda, liudna, kad spa nepaejo, mes stengiames i tokias vietas neiti savaitgaliais ir per iseigines, jau geriau pasiderinti darbo diena ,Nenorim mes darbo diena, nebėra jėgų vakarais.
sveikutes, Saintlina, patiko serialas? vertas demesio?
Patiko. Nors šiaip lietuviški serialai man neee.. toks kitoks, pakanjamai kokybiškas, iš tiesų kiek primena Netflikso. Gerai nufilmuotas, gerai suvaidinta. Su trileriška mintim, užkabino greit. Detektyvas/trileris/siaubo. Yra žiaurių scenų.