Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Aha, išėmiau. Su colgate siūlu. Jis kažkoks slidesnis, švelnesnis už oral b, neplyšta taip kengvai . Pas vaiką užsukau vakar, kai I vln atvarėm. Dave savo siūlą ir pavyko. Koks palengvėjimas😄

Laba,

mano mergaitė sako, kad yra tarpdantyje negerumų, jei siūlą plėšo. Gal vis dėlto, susiruošk pas odontologą, nors profilaktiškai.

Atsakyti

Laba,

mano mergaitė sako, kad yra tarpdantyje negerumų, jei siūlą plėšo. Gal vis dėlto, susiruošk pas odontologą, nors profilaktiškai.

Buvau higienoj prieš 2 mėn, viskas ok buvo. Ten tas tarpdantis tarp 2 protezų, tiesiog itin siauras tarpas. 

Atsakyti

Saintlina, spektaklis tai ne kažką, nevertas laiko ir bilietų kainos

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Šiandien[/b!], 07:52

Labu,

Anidanda, jei nelenda siūlas, tai nelenda. O tarpdančių apačią valai su šepetuku?- jie ten skirtingų dydžių būna. Tokie mažyčiai (mini butelių valymo šepetukai). Tai jei negali naudoti siūlo, gal bent tuo pavyktų naudoti. Nes kiek suprantu, tau dedant danties karūnėlę nepaskaičiavo laisvumo.

Atsakyti
Labas rytas ,ponios.
Jei jau pirmoji ponia uzdave toki tona, tai nebelauzysiu galvos del zodziu.
Temoje visiska cognityvine desperacija ,o atseit slaptoje temoje irgi ne ka geriau.
Mukute ,jau pries desimt metu turbut sakiau ,eik lauk is to darbo,susirask tikra gydytoja, nera normalu tavo amziuje nuo koju nupult.
Aisku as zinau ,kad tuoj atleks hai pristes ate ir mane apkolios.
Bet siryt jauciuosi itin ciniska ,jus jau man neatleiskit. biggrin.gif
Atsakyti

neatleidžiam. Abo nematau aš čia jokios desperacijos.

Atsakyti