Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Su šventėm, Brangiosios ❤️ Šilumos ir jaukumo, sveikatos ir pilnatvės! 

Atsakyti

Su šventėm! Sveikatos, ramybės ir džiaugsmo visoms! 🎁🎁🎁

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Su šv.kalėdomis.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Su šventėmis jus visas, linkiu jums sveikatos, paprastos kasdieninės laimės, paprastai sakant būkit ir žydėkit ♥️

Atsakyti

uf, maratonas sitas baigtas, dar keletas susibėgimų tarpušventyje, tada naujieji ir bus galima atsipūsti. Gal net koki sporta papraktikuoti 😂

Atsakyti

Būkit pasveikintos  :bis 

Aš išleidau šiandien mamą namo, tai atsipuciau, kaip pavargau, nuolat dėl visko gincyjasi ir kalba ant viršaus ne į temą. Nu sunku darosi, negalėčiau kartu gyvent niekaip 

Mazius grįžo namo atostogų, vyresnysis pas marčios tėvus, pavalgėm visi simboliškai, užvakar pirtininke buvom pasisamdėm, vakar į koncertą nuvarėm, taip ir praėjo šventės. Šiandien pajūry baisi audra, uraganas, neįmanoma nosies iškišti į lauką tapo vakarop. Dar važiuodama pas draugę trumpam, uzklimpau su MB skoda ant posūkio kažkokiam kaime 🤭, pripratus pati su dzipu važinėt, nebesuvokiau I kokį teslyna suku 🤣, ieškojom kas istemptu, žodžiu be ryšio nuotykiai 😁

Atsakyti
Labas rytas.
Pajūry turbūt dar baisiau? blink.gif
Atsakyti

Vėjas šiandien baisus. Net šuo nenori į lauką, bijo kad nuskris 🤣. Naktį pasidarė karšta, praveria mikro ventiliacija, tai garsai tarsi namą griautu 

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Dar važiuodama pas draugę trumpam, uzklimpau su MB skoda ant posūkio kažkokiam kaime 🤭,  ieškojom kas istemptu, žodžiu be ryšio nuotykiai 😁

ui, koks nefainas nuotykis.. 

Aš irgi vakar koncerte buvau. Miuzikle, tiksliau. Velnio nuotakoj. 

Atsakyti

Vėjas šiandien baisus. Net šuo nenori į lauką, bijo kad nuskris 🤣

na, taviškis toks kruopa, kad gali ir nuskrist :) 

Atsakyti