Su šventėm, Brangiosios ❤️ Šilumos ir jaukumo, sveikatos ir pilnatvės!
Su šventėm! Sveikatos, ramybės ir džiaugsmo visoms! 🎁🎁🎁

Labas rytas.
Su šv.kalėdomis.

Labas rytas.
Su šventėmis jus visas, linkiu jums sveikatos, paprastos kasdieninės laimės, paprastai sakant būkit ir žydėkit ♥️
uf, maratonas sitas baigtas, dar keletas susibėgimų tarpušventyje, tada naujieji ir bus galima atsipūsti. Gal net koki sporta papraktikuoti 😂
Būkit pasveikintos
Aš išleidau šiandien mamą namo, tai atsipuciau, kaip pavargau, nuolat dėl visko gincyjasi ir kalba ant viršaus ne į temą. Nu sunku darosi, negalėčiau kartu gyvent niekaip
Mazius grįžo namo atostogų, vyresnysis pas marčios tėvus, pavalgėm visi simboliškai, užvakar pirtininke buvom pasisamdėm, vakar į koncertą nuvarėm, taip ir praėjo šventės. Šiandien pajūry baisi audra, uraganas, neįmanoma nosies iškišti į lauką tapo vakarop. Dar važiuodama pas draugę trumpam, uzklimpau su MB skoda ant posūkio kažkokiam kaime 🤭, pripratus pati su dzipu važinėt, nebesuvokiau I kokį teslyna suku 🤣, ieškojom kas istemptu, žodžiu be ryšio nuotykiai 😁

Labas rytas.
Pajūry turbūt dar baisiau?
Vėjas šiandien baisus. Net šuo nenori į lauką, bijo kad nuskris 🤣. Naktį pasidarė karšta, praveria mikro ventiliacija, tai garsai tarsi namą griautu

Labas rytas.
Dar važiuodama pas draugę trumpam, uzklimpau su MB skoda ant posūkio kažkokiam kaime 🤭, ieškojom kas istemptu, žodžiu be ryšio nuotykiai 😁
ui, koks nefainas nuotykis..
Aš irgi vakar koncerte buvau. Miuzikle, tiksliau. Velnio nuotakoj.
Vėjas šiandien baisus. Net šuo nenori į lauką, bijo kad nuskris 🤣
na, taviškis toks kruopa, kad gali ir nuskrist