



Nes nu juodai nėra laiko.Galvoju tortą šokoladinį išsikepti,riešutėlių tradicinių,keksiukų,pyragą sumeistrauti.Man geriau saldumynai.Gal dar kokį jogurtinį sukursiu,vietoje panakotos,juk uogų metas.Ir salotos,salotos.........

Labos. Muka senais laikais viską rūkydavo žalią... šalto rūkymo ilgam laikymui, karšto trumpam.. Rūkyto valgom labai retai... inkstus taupau . Mėsytė geriau sūdyta, vytinta. Rūkyti galima mano kepsninėje, bet nebandžiau. Ingrida tokio grybo nepažįstu. O spiečiaus miške gyvenančio visada truputi gaila. Retas pavasario sulaukia. Lietuvoje visi kas netingi bitininkauja. Medus pigiausias Europoje. Pigiau būdavo tik Ukrainoje... Rimtuose ūkiuose susitvarko, spiečių nebūna. O tokie mėgėjai kaip aš ne visada. Luety smagu , kad megztukas tiko. O kojinės visada išsigelbėjimas kai nesugalvoji ko nori. Gražios dienos
Sveikos, merginos,
Luety, man tai ne svoris svarbiausia, bet energija, ištvermė, kūno stangrumas, lankstumas, kuriuos suteikia mankšta. Kas iš to, jei bus svoris mažas, tačiau kaulinis audinys dėl baltyminio maisto ir fizinio aktyvumo trūkumo retas, energijos nulis, raumenų tonusas nekoks. Žodžiu - šaltiena.
Ir uždaras ratas. Na, bet kiekvieno kita filosofija ir požiūris.
Muka, mano diedukas žalią rūkydavo, na prieskoniuotą, pasūdytą, savaime suprantama.
O jei orkaitėj mėsos šmotas rankovėj? Juk nei pjaustyt, maišyt, nei peckiotis - mėsa kepa, ramiai kitus darbus dirbat. Lieka - kitą dieną su krienais šaltą suvalgot.
Vakar vakare Sodaitytės asortimentą skaičiau. Norim obelaičių kelių - vasarinės ir dar rudeninės. Aš mėgstu alyvinius, antaninius. Vyras ir anyta - saldesnius. Ot.
Saintlina,
tu man paaiškink dėl tos elektros. III etapas, sutartį reik sudaryt iki gruodžio vidurio. Tai iki gruodžio kiek man teks mokėt? Šoktels dabar kaina?
Gal geriau dabar pasirinkt, kad gaut kompensaciją? Ar ji priklausys ir nepasirašius sutarties?
Nieko nesuprantu.