QUOTE(Muka @ 2022 07 15, 07:16)
Labos 
Šiandiena susikrauti mantą ir važiuojam prie ežero, kažko be didleio entuziazmo .... na bet nieko gal įsisiūbuosiu
jaučiuosi persisotinusi bendravimu...
IngridaB ir mano nenoksta va ačiū Atei nes iki šiol savų nebūčiau ragavusi
Ate jaučio širdys nuostabūs pomikai o skoninės savybės
pamečiau užrašą gal priminsi
Jusdy širdelę o kaip tau sękasi kuom tu gyveni kaip tavo sveiaktėlė ir kaip vištytės
Kavute kajenas lyg prieš virusus veikai kiek pamenu bet kaip vartoti tai jau nepamenu
Ačiū už kavelą

Šiandiena susikrauti mantą ir važiuojam prie ežero, kažko be didleio entuziazmo .... na bet nieko gal įsisiūbuosiu

IngridaB ir mano nenoksta va ačiū Atei nes iki šiol savų nebūčiau ragavusi



Jusdy širdelę o kaip tau sękasi kuom tu gyveni kaip tavo sveiaktėlė ir kaip vištytės

Kavute kajenas lyg prieš virusus veikai kiek pamenu bet kaip vartoti tai jau nepamenu

Ačiū už kavelą

Laba,
Muka, geri tikrai tie jaučio širdys, bet aš juos tik taip vadinu. Kolegė iš sibiro parsivežė pomidorų ir sėlos iš jų. Jie bevardžiai. Užtat ankstyvi ir skanūs. Tik šiemet noksta nepasiekę savo dydžio. Bet visi taip.
Parašiau, o apie kuriuos klausi nes dvi rūšis gavai. Vieni apie 1,6 ūgiu- avietiniai, kiti aukšti ir daugiau raudoni. Tie- Sacharnyj gigant. Mums pastarieji labiau patinka.