Luety ,pomidorai gi daug vertingiau nei kokios uogienes.Tesiog i stiklainius .
Turiu tik mazutukus stiklainiukus,pomidoram niekai netinka.
Padazu dar yra is pernai,ne megejai mes.
Luety, daryk savo sultyse pomidorus. Ir tai suvalgyt, ir į sriubą, troškinius tinka. Man tai liuks.
Uogienes MB valgo,jis lieknas.Tu uogieniu pas mus ne kazkas,po kelis stiklainiukus kas auga ta verdu.Pomidorai mums abiems tik zali lenda,taip ir gyvenam,sodinam per daug ale va,vis galvoji,sunaus seimai,brolio seimai,mums,jauciu,kai sumazinsim,tai visi leks ir sakys,ko tiek mazai sodinai.
Aš tik vyšnių uogienę viriau su uogienių cukrum - jo perpus mažiau reik dėt. Retai, bet vyras mėgsta blynus su kefyru.
Reik išmokt dar pagardą virti- čatnį.
Vyšnių uogienės ir aš išviriau, du litrus... su uogienių cukrumi. Nežinau kas valgys? Gal pusžentis?
Luety, lieknas nereiškia sveikas. Cukraus ir kviečių dėl sveikatos reikia vengti... tokia mano nuomonė. Neperšu.
Pou esu virusi čiatnį iš žalių pomidorų. Žiauriai skanus buvo...
Aš visokių patrovų per gyvenimą prigaminusi
. Nebėra valgytojų, nebegaminu. Ir atsirinkinėju, jei jau gaminti tai sveikiau. Kuo mažiau cukraus ir tt.
Šios vasaros sriuba, keptų pomidorų. Su grietinėle ir sūriu. Skanu, sotu ir pomidorų bele kiek sueina.
Dusia, kaip verdi sriubą? Skaniai susiskaitė 🤩
Mam vyšnių uogėnė su uogienių cukrum, tai skani, nes ji ne per saldi.
Skystesnius pomidorus, pjaustytą svogūna, cesnako galvą ( paskui išspaudi iškepusį) žoles kurios tinka meti į blėką, aliejaus , druskos, balzamiko acto ir kepi. Kai iškepa sublenderiuoju, dedu daug paprikos miltelių, pipirų, kažkiek sultinio... bet nedaug. Užverdu puode, supilstau į lėkštes, pabalinu grietinėle lėkštėje. Kol karšta įmetu tarkuoto Džiugo. Pasilydo. Niam. Mums tinka...
Labai apetitnai skaitosi,bet as isuo metu negaliu grietineliu.as turiu tiksla.
Ačiū, Dusia, skaniai. Reiks kada pabandyt, kai atvės kiek oras.





