Vakarėlio tikiuosi išvengti,. Šustram nėra finansų, o nuo pasisėdėjimo įmonėje muilinsiuosi. MB šeštadienį. Spektaklis. Be antrųjų pusių. Valiooo!!!!
Papildyta:Jei toks maistas ir dar vakarykštis ...
Mano MB su manimi daugiau metų negu su mama
Vakarėlio tikiuosi išvengti,. Šustram nėra finansų, o nuo pasisėdėjimo įmonėje muilinsiuosi. MB šeštadienį. Spektaklis. Be antrųjų pusių. Valiooo!!!!
Papildyta:Ingrida, nesupratau... pusfabrikačiai ne šildytas maistas, o balandėliai kitą dieną nevalgomi?
Pagamintą maistą dvi dienas valgom. Jei lieka. Išskyrus lėto kepimo mėsą. Tos kepu daugiau, nes ilgas grojimas.
Pou kaip tavo mažiukas? Nekilo temperatūra?
Nuo šildyto maisto mb rūgštys kyla?
Ir a,a anyta taip jau įpratinųsi buvo.
Žiūriu ir vaikai taip jau įprato.
Ačiū, Dusia, jau geriau. Bet mano Mama apsirgo.
Ingrida, išpestyjai ant savo galvos. Bet dabar vyriškis, jei toks opus, gali virtuvėj ir pats pasisukiot - tu svarbiausia, ne jo rūgštingumas. Nežinau, kokie jo mitybos įpročiai, bet jei taip kaip ir tu, saldėsius valgo, tai nenuostabu, kad rūgštingumas kyla. Ne nuo pašildyto maisto, o nuo tam tikrų produktų, derinių tas GERL kamuoja.
Kai nustoji šokinėti, tai kažkaip prisimena ir savo gebėjimus. Nes kad tu jam padedi, tai faktas. Tiesa pasakius, mano aplinkoje nėra nė vienos moters, kuri taip sunkiai dirbtų. Tau dabar tąsytis tikrai nepatartina.
Atsiprašau, kad burbuliuoju.
Mums abiems į senatvę rūgštingumas kyla nuo varškės ir jos produktų . Išmetėm iš racijono.
MB nuo kisieliaus.
Ir šildyto plovo .
Rūgštingumas visiems sukils jei pavalgus normalus maisto ant viršaus užmesi deserto. Ypač vakare... Ar vaisiai- uogos ant maisto .
Man lygiai taip pat, išskyrus plovą.
Kai dabar valgau žuvį, nei rūgštingumas, nei pilvą pučia... Tik racioną reik plėsti, ta žuvis jau kiek ir pabodo.