
Apie bildukus ar ką ten pas mus namie papasakočiau, ale irgi nėra laiko


O laiko neturiu visai visai, nes Kazys ant nosies, o aš labai lėtai judu su savo gaminiais. O apskritai, tai gal ir visai tie vilenski žmonės nieko nenorės

Ačiū, Merginos.
Dusia, stuburas, vakar iš ryto skubėjau iš to streso, lenkiausi ir pokštelėjo, jaučiu, kad užspaudė nervą. Jau savaitč davė signalus, kad nėr gerai, galvojau, vėliau į reabilitaciją. Tiek visko nutiko per pastarąsias savaites. Ryt po laidotuvių turbūt į priėmimą lėksiu.
Ingrida, suprantu, kad esmė jog viskas termiškai apdorota turi būti, ne tiek dėl cukraus, kuris yra žnypliaus maistas, tačiau jau neutropenija, lengvai gali užsikrėsti (virusai, bakterijos, grybai (pelėsiiniai taip pat), viskas gali išvešėti, kas paprastomis sąlygomis nebūtų pavojinga (net per intensyvios gerųjų bakterijų kolonijos).
Bučkis.
Kava, ar pavyko išsiaiškint?
Nu va tie blynai ar kepciau dar nezinau… man paprasti miltiniai gal skaniau, sitie labai uzkimso
bet jauciuosi isbandzius kazka naujo