Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Sveikos. As turbut išprotėjau. Po 15 m pertraukos nusprendžiau šaliką nusimegzti 😄. Nzn kam man jo reikia 😂

Atsakyti
Labas rytas.
Anidanada,labai raminantis darbas.Mano mama net pradėjo megzti šaliką,sako taip gerai užliuliuoja. ax.gif Nei vieno vakaro neįsivaizduoju be mezgimo. mirksiukas.gif
Atsakyti

​Taip, savotiška meditacija. Aš megzdavau kūdikiui rubelius kazkada ir salikus bei kepures. Daugiau nieko nemoku. Bet dabar pažiūrėjau, pilnas youtube visokių pamoku. Ir tiek laisvo laiko

Atsakyti

O aš jau nelabai galiu su mezgimu draugaut po riešo op. Vis tik ranka nėra tokia, kokia buvo. Jei judesys būtų vis sukant riešą, be ko mezgimo neįsivaizduoju, ranka žiauriai nuvargtų. Jau ir taip riešas per dieną sočiai apkraunamas.

Kaune toks pavasaris smagus... Paukščiai jau kad plyšauja.

Savaitgalį pasėsiu pomidorus jau.

Saintlina, gal pameni, kokio aukščio tie Kmicis? Randu įvairių nuomonių. Aprašyme parašyta, kad žemaūgiai, nykštukinė veislė. Išstenės pusmetrį ar ne?

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Saintlina, gal pameni, kokio aukščio tie Kmicis? Randu įvairių nuomonių. Aprašyme parašyta, kad žemaūgiai, nykštukinė veislė. Išstenės pusmetrį ar ne?

iki kelių maždaug buvo pas mane. Kad ne nykštukinė tai tikrai. Nykštukiniai tai visokie vazoniniai, bajajos ir pan. 

Atsakyti

Sveikos. As turbut išprotėjau. Po 15 m pertraukos nusprendžiau šaliką nusimegzti 😄. Nzn kam man jo reikia 😂

kaip tavasis jaučiasi? 

Maniškis sako, kad tikrai antros rankos nesioperuos.

Va aš irgi kada čia save pagavau galvojant, ar nereiktų pasižiūrėt youtube kaip ten mezgama ))) Nes  veikt irgi neturėsiu ką :) 

Atsakyti

Gerai mb jaučiasi, nuskausminamuosius geria tik nakčiai, ir tai realiai del to, kad kita peti dabar skauda. Siaip judina, mankština, tik kelti aukštai negali ir dar ten keliu judesiu. Vairuoja jau pats, viska pats pasidaro 

jei niekad iki siol nemezgei, rekomenduoju nusipirkti knyga “didžioji mezgėja “, maciau buna vinted. Ten viskas smulkiai nuo a iki z, pradžiamokslis. O youtube tai rastus gerai parodo kaip išmegzti , dar chat gpt visja susako, kiek akių pvz reikia ar virbalu storio, kokiam daiktui ir kokiems siūlams.

Atsakyti
Labas rytas.
Pasikinisųs ar pas mane tik nėra tos knygos?
Atsakyti

Mezgimas tikrai puiki terapija sveikimui! Kai rankos ilsisi nuo sunkių darbų, smulkūs judesiai padeda ir pirštus išjudinti, ir mintis nukreipti. Knygą „Didžioji mezgėja" irgi rekomenduosiu — man taip pat padėjo pradžioje, nes viską aiškiai parodo žingsnis po žingsnio.

Tikiuosi, kad pečiai kuo greičiau atsigaus! Kantrybės sveikstant.

Atsakyti