Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kupstais tos žydrės auga pas mane.Mačiau žiedeliai sukrauti,bet dar nežydi.

Pou,šilagėlės dar tik pradeda žydėti,ilgai gaivaliojosi po žiemos.Ežiuolių dar nemačiau dygstant.

Na gal 20 rūšių vienadienių turiu,labai laukiu žydėjimo.Lygtais dygsta.

Visą dieną laistau,rūgštinau rododendrus,azalijas,šilauoges.Dabar mažasias tujas lieju,sausa,trąšos guli visą mėnesį ant žemės.

Atsakyti

Bijūnai pas mus nuo senelių laikų ten pat auga, nieks neskirstė ir nepersodinėjo. Kokių 40 metų tai tikrai. 

Atsakyti

Na gal 20 rūšių vienadienių turiu,labai laukiu žydėjimo.Lygtais dygsta.

O man nelabai viendienės.. turiu aš jų įvairių, bet man nelimpa jos. Turbūt kad labai staigiai nužydi. Nors žiedai gražūs.

Nugenėjau šiandien rožes lauke. Vienos minimaliai pašalusios, kitos labai stipriai. Gerai, kad buvau durpėm užpylusi, tai bent kelios tik iš to užpilto kupsto atžels.

Atsakyti

Ankščiau daug gėlių nemėgau,pvz.serenčiai,man jie smirdėjo,pelargonijos.Vienadienių irgi turėjau dvi rūši,prie prūdo,jokios priežiūros,patys auga,patys dauginasi.Bet dabar tiek naujų veislių yra.

Kas mėgstate smulkias pavasarines gėlytes,labai gerai auga,pas mane kur seniai buvęs gėlynas,žojėje net matau žydinčių,iš svogūnėlių.Tik man vis norisi išravėti,labai smulkūs lapeliai.

IMG-20260412-145956.jpg

Atsakyti

Ingrida, aš pasėjau šias gėles. Daržely tai šilagėlė jau nemažai pūkočiukų išleidus, visos kitos rodo gyvybę lyg. Va vienos ežiuolės nerandu, pernai naujokė žydėjo, o šįmet baisu, kad nebūčiau jos išlupus, kai verbenas roviau.

Šįmet senoviniai narcizai turėtų jai žydėt. Pirkau iš FB pardavėjos, du metus tylėjo, o va šįmet jau bus.

Atsakyti

Tokios spalvos turiu šilagėlę,iš vieno kupsIMG-20260412-150009.jpgto pernai pasidariau tris.Ir visi trys pilni žiedų.Reiktų gal kitokių spalvų įsigyti?

Atsakyti

Priedas  Messenger_creation_C34B3352-D6B8-46CA-B041-1F92715F30F0(1).png   1,66MB   0 Parsiųsta kartų

Labas rytas,

Ingrida, čia maniškė. Dabar dar nežydi, jai anksti dar, na bet išties graži. Manau, kad verta įsigyti. Jos juk ir vėliau dekoratyvios, su tais gražiais žiuželiais. Pas tave ten viskas bujoja, vėliau pasidauginsi. Tikriausiai, taip lengviau nei iš sėklų. Man iš pirktinių sėklų išsidaigint jai antrą kartą nepavyko. Nors ir šaldytuve palaikiau.

Atsakyti

Ui kokios gražios šilagėlės 😍😍😍

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pou,gyventum arčiau pasikeistumę.Labai graži spalva.
Važiuoju į miestą,praeitą savaitę mačiau mokvežoje,ar nesusigundysiu?
Viename gėlyne po karklu slyva,norisi kokių gražių krūmų,gėlės sunkiai auga,žiūriu pentinai vargsta.Nesugalvoju kokių krūmų noriu? ax.gif
Važiuoju viena,och prasisuksiu per parduotuves. mirksiukas.gif
Sėklų nebe mėgstu,neturiu sąlygų,net pomidorus perku daigus,marčios mama,nemažai užaugino,vargsta daigai namuose jau,maži langai,šiltnamyje pirmą naktį du daigus nušaldžiau.
Atsakyti

Tikrai graži, aš ją turguje pirkau prieš porą metų. Tik aišku, reiktų meilės daugiau, kad ji labiau išbujotų. Gaila dar dalinti.

Atsakyti

Labas rytas! Šiltnamyje du daigai nušaldė — tai šitų vėsių naktų darbas. Šiemet pavasaris tikrai kaprizingas. Pas mus irgi dar nesidrįstu lauke nieko sodinti — nakčia vis dar nukrinta beveik iki nulio.

Dėl krūmų po karklu — turbūt ten ir šešėlio nemažai? Kalninės hortenzijos labai gerai auga dalinėje pavėsyje ir vasarą gražiai žydi. Arba deutzija — nepretenzinga, greitai auga ir pavasarį apsipila žiedais. Abu variantai nebijo šiek tiek drėgnesnės vietos.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ne didelis šešėlis po tuo karklu. ax.gif
Atsakyti