Ingrida, nufotkink tą vietą, bus aiškiau. Apskritai gali pasidalint savo grožiais, bais įdomu ![]()
Labai rytas!
Nelabai išeis suprasti.Karklas nemažas medis,po juo dar sena slyva,kurios nenaikinu skanios geltonos didelės slyvos.Kaip ir šešėlio didelio nebūna,bet jų šaknys
trukdo gėlėms augti.Tai noriu kokių gražių žydinčių krūmų.Kitoje vietoje turiu japoninių lanksvų,jos ne didelės,bet lapukai gražūs.Vasarą gerai auga čia kilimas šalavijų.Pakelėje natūraliai pasodintos hortenzijos,nes ten grynai durpė.O reikėjo kažką daryti,nes kai pasitatėme namuką,buvo visa eilė senų vyšnių,dilgėlynas.Eksvatoriukas išrovė,reikėjo lyginti,rinkti dilgėlių šaknis.Dabar pavasarį prikišta dekoratyvinių česnakų,tulpių.
Kaip kovoti pasakykite su asiūklių?Dolomitmilčių ,pelenų pilta.Raviu braškes ir verkti norisi.
Ingrida tik rauti
sako gera vaistažolė nuo kirmelių...
Aš VPN turiu vienoje įmonėje, kitoje online, teko du inetrenetus turėti vieną namie ( labai silpną) o sode jau neribota Bitę, sakė išvis imti tik ta kur netoli antenos, akd nebūtų trikdžių.
Plaukuoseną dariau o jau nutamsino
ale gerai nusiplaus. MB kažko ant akių šiandiena painiojasi...duok dieve nepriplojus...
Oi labos
Ingrida, mh, gal būtų ir neblogai kažkoks akcentas. Reikia ir žiūrėti, kad spalvos nesusipeštų. Tikriausiai, kai viskas subujoja, tai panašu į olandišką bangą. Nes kol kas šiek tiek monotonija. Mano galva, kad turi susižiūrėti aukštingumą ir sodinti augalus atsikartojančiom grupėm. O pintereste ko nors neužmatei? Aš tai jame nesu, bet žinau, kad kiti labai pasirankioja gerų idėjų.
Anidanda, pasakyk tu man kaip taviškis geria tuos Atlant? Gal koks gudrus būdas yra juos suvartot? Nusipirkau tuos pagerintus. Nu kiek daug tų miltukų ir gadostis jie kokia... vandeny prastai tirpsta, vos ne vos aš juos išgeriu ir dar ilgai bijau, kad atgal nesugrįžtų..