Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Anidanda, pasakyk tu man kaip taviškis geria tuos Atlant? Gal koks gudrus būdas yra juos suvartot? Nusipirkau tuos pagerintus. Nu kiek daug tų miltukų ir gadostis jie kokia...  vandeny prastai tirpsta, vos ne vos aš juos išgeriu ir dar ilgai bijau, kad atgal nesugrįžtų..

Į sultis susipila. Arba dar į vandenį deda beroca vitaminą, jis apelsinų skonio 

apie kirpyklas tęsiant tai nzn kaip išsirinkti naują kirpėją. Daug metų dažiau pas ta pačią, lb patenkinta buvau. Nu bet 4 mėnesiai telefono nekelia, i sms neatsako, tai nesuprantu kas cia per požiūris į klientus😎. Pasiskelbiau fb kad ieškau rekomendacijų, tai gal 20 parašė, nzn dabar kaip išsirinkti. Mano toks specifinis plaukas, gana ilgi, šviesinu sruogelemis, bijau kad nenudegintų. Jau taip buvo kažkada

Atsakyti

Tai gal susirgo taviškė?

Atsakyti

Tai gal susirgo taviškė?

Tai kad neatraso jau 4 men. Tikrai per tiek laiko galėjo pranešti kad serga 

Atsakyti

Labas rytas,

Anidanda, kartais žmonės ir telefonus pameta, visokių priežasčių gi būna. Jei meistrė gera ir toks elgesys paprastai jai nebūdingas, aš nuvažiuočiau į vietą.

Juk anksčiau sugebėdavai užsirašyti pas ją. Jei ji va tokia, kuri nevertina pastovių, tada verta galvoti apie naujos paiešką.

Oras tai fe fe.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nepykčiau,jei palytų.
Atsakyti

Pasiskelbiau fb kad ieškau rekomendacijų, tai gal 20 parašė, nzn dabar kaip išsirinkti

Bandyk googlint kiekvieną :) arba per Treatwell pabandyt pažiūrėt, jei prie rekomendacijų dar ir salono pavadinimas yra.

Atsakyti

O aš irgi pas naują kirpėją. Nors jau kiek laiko neturiu nuolatinės.. turėjau fainą seniau, bet susirgo onkologine liga ir nebepasveiko.. ir po to kur nueinu - niekaip neužkabina. Jei vienąkart gerai nukerpa, kitąkart - fui. 

Šįkart bandysiu varėniškę :) labai išgirtos buvo dvi. Viena pasakė, kad naujų klientų nepriima. Kita mielai priims. Matysim. Tiesa, kai užsirašiau pas antrą ir pirma perskambino apsigalvojusi :) 

Apniukę ir pas mus šian. Kaži ar čia lis, ar tik apsidebesiavę prabus? Lietaus tai labai reik.

Atsakyti

Bet jau kokį pyragėlį Ingrida įdėjo... mmmm :wub:

Atsakyti

Labas rytas,

Anidanda, kartais žmonės ir telefonus pameta, visokių priežasčių gi būna. Jei meistrė gera ir toks elgesys paprastai jai nebūdingas, aš nuvažiuočiau į vietą.

Juk anksčiau sugebėdavai užsirašyti pas ją. Jei ji va tokia, kuri nevertina pastovių, tada verta galvoti apie naujos paiešką.

Oras tai fe fe.

Ne viena karta bandžiau susisiekti. Netikiu kad pastoviai galima pamesti telefoną. Apskritai manau kad paslaugas teikiantys žmonės privalo atskambint visiems praleistiems skambučiams. As pvz taip darau visada 

Ai, nenori ji klientu, tai ir neversiu dirbt 🤣, uzsirasiau pas kita, darbu foto gražios, tai gal viskas bus gerai

Atsakyti

Jei taip buvo ir anksčiau, ne tik šiuo 4 mėnesių laikotarpiu, tai žinoma, kad reik keist meistrę. Nebent nėra alternatyvos. Bet juk yra.

Ingrida, ką nusipirkai gražaus?

Saintlina, kaip tavo kojukė?

Atsakyti

Kojukė eina jau :) tik greit paskausta ir apšlumba  be ramentų einant. Bet visumoj jau tikrai gerėja. Dar prieš savaitę visai nepaėjau be ramentų - tiesiog nelaikė koja. O dabar akivaizdžiai geriau.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2026 04 16, 12:02)
Ingrida, ką nusipirkai gražaus?</p><p></p><p>Saintlina, kaip tavo kojukė?</p>

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi Pou,pagriebiau rododendrą dar vieną,išgirta ,kad mokvežoje geriausi.
Juodą pušį,dar noriu kokių trejų. ax.gif Balkaninę pušį pasodinau šalia himalajinių beržų,nes rašo balta žievė irgi. ax.gif Du sausmedžius,reikia pabaigti eilę vaiskrūmių,nors mb vakar rado juodą serbentą šalia senojo išaugųsį,reikia atskirti,dar tilps kokie du sausmedžiai,nors jie man rūgštūs,bet viena iš pirmųjų uogų.Dvi rožes palangėje antro namuko,dar kokių 4-5 norėčiau. ax.gif
Vakar ravėjau vieną gėlyną iš rudens prisipirkau nukainuotų bijūnų ir ką visi prigyję,reikia persodinėti. mirksiukas.gif
Ir našlaičių dar kišu į vazonus.
Atsakyti