Labas rytas,
Muka,
O tai tose atsieit privaciose ne tie patys daktarai dirba,kurie ir valdiskose?Bent anksciau,kai as dar gyvenau LT musu kraste taip buvo.Gal dabar isgyvena is privataus verslo ir daktarai?Kad ji privati,tai dar nesako,kad geras gydytojas ten dirba,tiesiog komercininkas jis geras ir poziuris privaciam malonesnis i ligoni.Bet cia tik man taip atrodo.Zinot,uz pinigus ir velnias kazoka soka.Bet Mukai tikrai jau reikia ieskot rimtu gydytoju ir gydymo.
Pas mus nieko naujo,lyja
Ex,noriu jau rankas kist i zeme,bet dar kiek per anksti.Gal gale sausio?Nes pas mus vasari jau bulves sodina kai kuriais metais.O kokie siemet bus,nezinau.Sode sudyge mano zieminiai svogunai,cesnakai,nors nenorejau,kad sudygtu.Dabar pauksciai galvoja,kad cia kazkas skanaus isdygo ir tempia uz zalumos lauk,israuta,primetyta,tinklo nedengiau,o ir dengdavau tik nuo kaciu.Jau pernai pastebejau toki reiskini,bet buvo nedaug,o siemet daug radau israutu.Istisai lietus nera noro ir i soda vaziuot,det lanku ant svogunu kol gerokai paaugs.Nu gal kuri diena bus grazi.,tada.
As jau nelaukiau nauju metu,susiemiau su savo kudejimais,bais blogai vakar jauciausi nuo visokiu saldumynu,riebumu,eina sau,gavau spyri i uodega ir isokau i savo klumpes.Nereik man sampanu naujiem,isgyvensiu.Ateis tie nauji ir be mano taures.