Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiu isbandymu iveikimas

Sveikos! 

Matau, jog tarp super Mamu yra ir super teciu.Nereikia uzsipulti vyru, jei jie visais budais nori suprasti savaja moteri, paatviravo biski! Zinoma, kiekvienas is musu skirtingi vyrai ir moterys.Bet jus taip diskutavote anoje temoje, Tai papasakojote drasiausios mamos-kaip jus iveikete savo santykiu isbandymu s(del vaiku, namu, DEMESIO trukumo, ligu, buities ar kitokios priezasties)?

Manau, tas zmogelis tik norejo jusu patirciu Geru paklausyti. Tai ar yra Geru patirciu, merginos?

Manau, ir moterims butu idomu isgirsti.Gal kokiu Geru patarimu gautume?

Labai aciu!

 

O jeigu trumpas ir dar yra Kam idomu del Namu,vaiku santykiuose, Tai galiu pasidalinti ir as.

 

Mes turime du maziukus(3m, kitam dabar 9men ir zindomas).Neseniai nama sena baltu plytu nusipirkome ir reiks remonto,nusimato darbelio..

Tas pareigas dar susipazindami su vyru aptarinedavome.Man priimtina buti tikra namu seimininke, mama , zmona su pietumis ir buities sodo prieziura.O Mano vyrui leidziu dirbti, pinigu nesti, kiek gali ir nori namie dirba, kiek gali sunu vyresni su savim I ukio darbus vedasi ar paduksta Abu(ypac kai bus silta lauke). Daug padeda vyro tevai.Mociute man su maisto ruosa padedavo , vyresni sunu popiecio miegui pasiimdavo sau, o senelis su vyresneliu uki dirba(traktoriukas,malkos,Vistos ir t.t.). Mano vyras su savo teciu uky dirba kartu, draugiskai vyriski komandiskai.Ir sunus jungiasi noriai pas juos. Su nauju namu vyras su tevu Sako dirbs Abu. O mociute gali paziuretu vaikus..O as savo pareigas darau, leidziu sau irgi pailseti, bet dabar kai jau vaikai dideja Tai eisiu I pagarba uosviams smarkiau.Ketinu susilus raveti visus, ir ju darzus, valgyti ju laiptine ir padeti kuo galiu kaip jauna sveika moteris.O atejus rudeniui ketinu karta I savaite,ar keliom valandom leisti trymeti sunu pasidraugauti su bendraamziais I darzely..Kaip matome, pas mus toks komandinis gyvenimas dvieju seimu-musu ir Mano vyro teveliu.Tikrai taip lengviau.

Neseniai buvo biski isbandymas mums.Vyras eme pirkt medziagas namui, daug dometis internete ir susitikdavome ITIN retai.Nors as esu namie,bet irgi daug su vaikais uzsiemusi, zindau,migdau,net naktimis zindau, kartais miegui su vaikais is abieju pusiu.Pajutau jog man truksta bendravimo, veiklos(ypac ziema mazam miestuke, beveik kaime), beveik depresiniom mintim emiau kasdien gyvent(o dar isvarginta Po kovid ir karo propagandu per interneta,kuris tapo pramoga nr.1). Susedom Po vakarienes ir sakau vyrui Kad man truksta bendravimo ir beda turiu,ka daryti?Paskui sumasciusi cia uzsiregistravau ir skaitineju.Kai susils,Tai nersiu I soda ir darza, I gamta eisiu vaikstineti, dirbti arba nuvarysim I miestas ant supyniu,prie naujo namo, pas drauge ar kitus senelius.o rudeni prasiblaskysime su v.darzeliu, ju bendruomenen Po biski isiliesime..tokie norai, planai mane vel pakele.geriau pasijutau. Plius rudeni su vyru turbut I giminiu vestuves dviese vaziuosime ir leliukus seneliai pasaugos(bus 3,2m ir 1m vyrukai, Tai jaunesniam paliksiu nutraukusi pienelio ir bus gerai,didesni juk, o dabar Po truputi pratinu maziu prie seneliu draugijos).. Po biski randame laiko ir dviese pasibuti, pvz.nakti, ar puse nakties, diena kai vaikas su seneliu,kitas uzmigo, dar prie vaiku bunant apsikabinu vyra, pabuciuoju, gulime salia kai vaikai ant grindu zaidzia(tokios mazos akimirkos kaip aukso dulkes, zarijos peciuje Po truputi palaiko meiles ugnies degima pastovu).Ir kai staiga, netycia liekame dviese Tai paziurim films suaugusiems, pasikalbam, aistringiau pasibuciuojame ar pns.ir tais prisiminimais gyvename ir kaifuojame.zinom, viskas laikinai.nors biski dviese ir gera.o kai liksim dviese, o vaikai paaugs, Tai busine dazniau dviese..

Taip ir isgyvenome. O dabar biski daugiau vyrui laiko yra, dar buvom apsirge Tai namie buvom savaite, gal dar atostogos vasara gays,tikekimes. Smagiau biski:) Ir judam tolyn. 

 

... O kokia jusu istorija? :) Aciu, kas savo pasakojate patirtis! :)

Atsakyti

tavo istorija labai įdomi

Atsakyti
QUOTE(Meileserdveskureja @ 2022 03 17, 17:30)

kodel jusu istorija taip keistai surasyta, tarsi butu su google translator isversta? jus tikrai taip bendraujat?
nelabai ir supratau, kokiu tiklsu cia dalinates ir ko klausiat? siaip gyvenimo istorijos?
Atsakyti

Sveikute Lutuke123,

Tiek daug klausimų:) Ar visą perskaitete? Matau,jog super senbuvis esate. Visų pirma, malonu susipažinti,nors ir virtualioje erdvėje.Saunu jog dar gyvas forumas, kad kalbuosi netik su savimi:) Kaip Jums čia einasi? Verta čia užsukti?:) 

..Mhmm.man biški telefono klaviatūra durniuoja,kartais žodžius įrašo kitus negu parašai.sorry.reikes nustatymuose susitvarkyti,nes taip atitaisineti privargstu:DD Poto, jo.Panasiai. Tiesiog pamaniau, jog mano Ar kitos tokia istorija gali būti naudinga kitiems.Pasidalinau kaip išsprendžiau savo reikalus ir tiek..čia seniau kitoj temoje apie namo statyba ir vaikus kažkas paraše kaip nesiseka, kažkas jį ispeike.mano nuomone,žmogus norėjo išgirsti kaip moterys sprendžia tokias problemas,bent jau panašiose situacijose ir pasimatuoti,gal ką pritaikys ir išvengs skyrybų. Aš nutariau drasiausiuju mamų paklausti, pasiūlyti papasakoti savo problemas šeimoje,sėkmės istorijas. Ispeikti kitus ir bijoti pačiai apsinuoginti-nieko naujo. Priimkite tai kaip išuki,jei norite.

Su visa pagarba, dar viena super mamą:)

Atsakyti

Nu ačiū. Prašom, aprasykite savo sėkmės istorija! 

Atsakyti

Nu ačiū. Prašom, aprasykite savo sėkmės istorija! 

Svarbiausia abiems zuprasti ir vertinti ką daro kitas. Rolės skirtingos, bet labai svarbios ir reikalingos. 

Pas mus ir vaikai, ir namas. Svarbiausia kslbėtis ir viskas tada būna ok :)

Atsakyti

Ačiū:) tai taip. Reikia mokėti kalbėtis ir mokėti pyktis bei Poto susitaikyti;)

Atsakyti
QUOTE(Meileserdveskureja @ 2022 03 29, 23:32)
Sveikute Lutuke123,Tiek daug klausimųsmile.gif Ar visą perskaitete? Matau,jog super senbuvis esate. Visų pirma, malonu susipažinti,nors ir virtualioje erdvėje.Saunu jog dar gyvas forumas, kad kalbuosi netik su savimi:) Kaip Jums čia einasi? Verta čia užsukti?smile.gif ..Mhmm.man biški telefono klaviatūra durniuoja,kartais žodžius įrašo kitus negu parašai.sorry.reikes nustatymuose susitvarkyti,nes taip atitaisineti privargstu:DD Poto, jo.Panasiai. Tiesiog pamaniau, jog mano Ar kitos tokia istorija gali būti naudinga kitiems.Pasidalinau kaip išsprendžiau savo reikalus ir tiek..čia seniau kitoj temoje apie namo statyba ir vaikus kažkas paraše kaip nesiseka, kažkas jį ispeike.mano nuomone,žmogus norėjo išgirsti kaip moterys sprendžia tokias problemas,bent jau panašiose situacijose ir pasimatuoti,gal ką pritaikys ir išvengs skyrybų. Aš nutariau drasiausiuju mamų paklausti, pasiūlyti papasakoti savo problemas šeimoje,sėkmės istorijas. Ispeikti kitus ir bijoti pačiai apsinuoginti-nieko naujo. Priimkite tai kaip išuki,jei norite. Su visa pagarba, dar viena super mamąsmile.gif

Dekui uz paaiskinima, dabar aiskiau. Sauni jusu istorija ir gyvenimas, bet si erdve tikrai, manau, jau nebe ta, kad dalintis nuosirdziom savo istorijom. Sis forumas vos gyvas. Geriau ieskotis bendraminciu grupese Fb arba dar geriau gyvenime gyvai smile.gif Sekmes Jusu graziai seimai 4u.gif
Atsakyti

Dekui uz paaiskinima, dabar aiskiau. Sauni jusu istorija ir gyvenimas, bet si erdve tikrai, manau, jau nebe ta, kad dalintis nuosirdziom savo istorijom. Sis forumas vos gyvas. Geriau ieskotis bendraminciu grupese Fb arba dar geriau gyvenime gyvai smile.gifSekmes Jusu graziai seimai 4u.gif

Ačiū. 

Atsakyti