Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti Simptomai.

Sveiki. Noreciau pasiteirauti.Pries 3 men sedint staiga pajauciau lyg per akis toks zaibas pereitu ir pradejau jaustis prastai nusilpo kaire ranka ir pradejo suktis galva.Po kokiu 15 minuciu uzkilo spaudimas pradejo kratyt visa kuna pagulejus siek tiek nurimo bet po 15 min vel uzkilo. Kvieciausi greitaja kardiograma buvo gera sako tau panikos ataka. Nuveze i pirma pagalba apziurejo kaip ir viskas gerai. Bet tuo viskas nesibaige kita diena negalejau pasikelt is lovos kaireje kuno puseje toks keistas jausmas iki siu dienu liko,kad net nemoku papasakok jis eina per ranka, po sonkauliais,krutine ir koja. Pirmomis dienomis sunkiai galejau vaiksciot nes ta kaires kuno puses silpnuma taip jausdavau,kad jis man issaukdavo galvos svaigima pykinima ir kraujospudzio sutrikimus. Tai apibendrinant ka dabar jauciu tai Kaires kuno puses silpnumas(Ranka,krutine,po sonkauliais,koja). Pries pusantro men buvo uzeje koordinacijos sutrikimai taip mete i sonus,kad paeit negalejau bet sumazejo iki bendro galvos svaigimo. Silpnumas, pykinimas. Visi simptomai vyksta butent judesio metu kaip vaikstau ar judinu ranku pirstus, kojas, atsigulus ant kairio sono irgi pradedu ta jausma jaust lyg silpnumas ar nervu dirginimas bet jis nepasireiskia skausmu,o tokiu keistu silpnumu nejautrumu labai erzinantis.Tyrimai daryti sirdies echoskopas, bendras visu organu echoskopas,skydliauke, kraujo tyrimu n pridaryta encefalitai,laimo ligos,ir ivairiu kitu. MRT galvos smegenu ir kaklo,KT smegenu. Dabar buvau pas neurologe paskyre istirti del issetines sklerozes. Vienas pastebejimas,kad dirbant protini darba prie kompiuterio pradeda stipriau galva svaigt bei pasinervavus. Siuo metu kazkiek pagerejimas yra bet ne zymus. Kas padeda tai sunormalizuotas miegas tam tikru laiku einant miegot siek tiek mankstas stengiuos daryt irgi padeda. Ar tai negaletu buti vegetacine distonija? Nes pirma menesi siek tiek ir nerimo sutrikimus jauciau viesose vietose kavinese,ar prekybos centruose bet viskas susitvarke savaime. Gal kazkam teko susidurt su tokiais simptomais turetumet gal patarimu?

Atsakyti

Na jeigu tai pasidare staiga, iki tol nejauciant jokiu simptomu, tai neturetu buti vegetacine distonija. Simptomai gali buti pilnai jos, bet simptomai atsiranda per laika, jie keiciasi. Na nebent tai atsitiko po stipraus nervinio sukretimo.

O sirdies kruvio testo kodel nedaret? Nepamaisytu manau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svecias007: 07 balandžio 2022 - 20:43
Labai jus užjaučiu, žinau ką tai reiškia. Pati jau ilgiau nei pusmetį panašiai gyvenu. Galiu tik paguosti, kad su laiku savijauta po truputį gerėja, simptomai vis silpniau "užpuola". Svarbu tik pailsėti, kiek šiais laikais įmanoma, vengti stresinių situacijų, nevartoti uždegimus skatinančių ir histamino turinčių produktų, alkoholio, kofeino, kiek leidžia jėgos - mankštintis, vartoti vitaminus (B grupės, D, C) bei nervų sistemą ir visą organizmą stiprinančius papildus (žuvų taukai, magnis, cinkas, ciberžolė ir kt.).
Norėjau paklausti, kokius jums tyrimus darė dėl laimo ligos ir encefalito? Taip pat, kokius tyrimus darysite dėl išsėtinės sklerozės? Jei galvos MRT darė ir nieko nepamatė, tai išsėtinės sklerozės neturėtų būti. Man galvos MRT parodė, kad smegenyse yra mažų taškelių, bet dvi neurologės (viena jų iš Santariškių) sako, kad tai nieko baisaus ir yra linkusios išsėtinę sklerozę atmesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aubra: 22 balandžio 2022 - 10:39