Prašom, iš temos "moliūgai, cukinijos, aguročiai žiemai", pr.260
QUOTE(diasaja @ 2011 07 22, 23:37)
1kg burokėlių
1kg cukinijų
0,5 kg svogūnų
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės acto
0,5 stiklinės aliejaus
1 stiklinė vandens
šaukštas druskos
Sutarkuoti burokėlius ir tušinti puode su vandeniu, aliejumi, cukrumi, actu, druska. Kol tušinasi, pasiruošti cukiniją, sutarkuoti, sudėti į burokėlius. Atskirai pakepinti svogūnus. Įdėti į burokėlius. Viską kaitinti apie 5 min. Krėsti į stiklainius ir užsukti.
burokėlius troškinam nevirtus,;
gerai laikėsi pernai rūsy, paskui balkone.
Ragavom tik po poros mėnesių , toks jau šis receptas, kad iš pradžių gali pasirodyt neskanu, o paskui "susistovi"

čia pernai receptą įdėjusi mergina taip rekomendavo