Įkraunama...
Įkraunama...

NUOSTABIOJI UOSVIENE

Prasau padekit, rengiames namus bet tuo tarpu su zmona ir dukryte apsistojom pas uosviene. Nesvarbu ka bedaryciau ar kaip meginciau itikti as vistiek turiu padaryti 100 darbu kad matytu kaip 1 o zmona 1 darba kad uosvene vertuntu kaip 100. 
Naturalu jog jos akyse esu patapes "savanaudziu" nors toks nesu ir tai mane be protoskai skaudina bei varo is proto.
Jei po darbo zmona prigule tai neduok dieve nekliudyk ilsisi, o jei as pervarges gryztu ir uzmiegu tai paskutinis lodorius vel kiausinius isvertes miegi ka? 
Buvau apsirges su 39C gulejau drebedamas, tai sako nevaidink eik i apacia lidl maisus uznest. o jei jos sunelis sloga pasigauna tai pergyvena nezmoniskai,
Ji man yra pasakus yra tik man dukra ir anukele jas labai myliu o tu zentas kas? NIEKALAS. 
Kaip man gyventi toliau ten ? jei visus pinigus del namu paskolos atiduodu ir dienos gale vistiek lieku savanaudis? visame kame, savo daigtu net susidetliot negaliu nes sukauja va va ziuri tik savus daigtus, nors tai nera tiesa tiek zmonos tiek vaiko daigtus saugau ir vertinu.
Iseiti is pradet nuomotis bendrabuti uz 500eur irgi ne variantas. 
 
Atsakyti
Nu kur jau čia taip bendrabučiai po 500 eurų? Niujorke kokiam? Ir už mažesnę kainą išsinuomosi 1 kambario butą kol kas, jei jau taip blogai. Kokių patarimų čia lauki? Šiaip pasikalbėti, kad uošvienės blogos? Ar kilerio ieškai, kad ją užmuštų? mirksiukas.gif Nu blogos, visos jos blogos, nes mums tai svetimi žmonės, dažnai galvojantys, kad jau jos vaikas galėjo rasti dar geriau. Mažuma yra gerų ir supratingų, nes ir mažuma žmonių apskritai yra gerų. Nu tai ką dabar?
Atsakyti

jo tipo ko cia rasai nevaidink aukos.

rasau nes stoga rauna ir elementaraus zmoniu supratingumo ieskau ir kaip elgtis su tokia uosviene

Atsakyti
tu esi silpnas žmogus, su panikos atakomis, turi ligų, tai natūralu, kad tu nepatiksi kaip žentas
įsivaizduok save galingu vyru, sveiku, sportišku, raumeningu ir kad turi dukrą, o ji atsiveda silpną vyrą namo, kuriam ten širdis daužosi, naktimis nemiega. Labai jau būtum patenkintas? Nemanau. Visi tokie žmonės kenčia, net moterys, ką ten vyrai. Žinau porą, kur žmona po gimdymo išsilpnėjo. Galvoji labai myli ją vyras ir vyro giminė? Ne. Nes sveikesniems žmonėms sunku su tais besiskundžiančiais, kurie vis prigult nori, vis ne energingi, vis pas daktarą jiems reikia ar pan. Čia kaip sotus alkano neatjaučia, žinai juk. Visur gamtoje taip yra. Gyvūnai irgi silpnesnius muša. Eikit atskirai ant bet kokių sąlygų, nes išskirs jus iš viso žmonos giminės. Tau daug labiau vertėtų rūpintis santykiais su žmona, nes jie blogi, nei su uošviene.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 24 balandžio 2024 - 16:07

idomu kas cia raso, jog taip gerai atspejo kad ir sirdis dauzosi man ir naktim nemiegu. ir kad panikos atakas turiu, kurias ir turiu

Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2024 04 24, 19:14)
<p>idomu kas cia raso, jog taip gerai atspejo kad ir sirdis dauzosi man ir naktim nemiegu. ir kad panikos atakas turiu, kurias ir turiu</p>

taigi pats rašei anksčiau šiame forume, pažiūrėjau senesnę žinutę smile.gif
o ir šiaip, nelabai būna tokių dalykų, kad vyras visapusiškai geras, stiprus, turtingas, o jo nemyli. prieš tokius uošvienėds pačios uodegas kraipo biggrin.gif O jei nepasisekė gyvenime, yra bėdų, tai visur užkliūsi. Tiek darbdaviui, tiek uošvienei. Na ką padarysi dabar. Ieškok išeities, nes senstant bus tik blogiau. Bandyk meditacijas, net hipnozes bando žonės, kvėpavimo pratimius, gerk paplldus. Ar geri kokius vyriškus ZMA, CoQ10 ar geri? Resveratrolį? Su kokia spirulina ar prasivalai? Omegų kokių? Ką valgai? Ar atsisakai raudonos mėsos, ar valgai daugiau žuvį, jūros gėrybes, lęšius, avinžirnius, pupas? batatus, rudus ryžius, brokolius, baklažanus ir pan. dalykus? žalėsius ar valgai kaip kale (garb. kopūstas), petražolės, prieskonines žoles visokias?
Atsakyti
Neadekvatus skundai, kazkas cia nuslepiama.
As negaliu pvz skustis uosvenemis. Buvo labai neblogos, tik vienai nepatiko, kad lyti galvoju keisti, tai liepe zmonai neleisti man dirbti moterisku darbu, gal isgysiu.

Jei as pavarges ar tiesiog tingiu, tai ir nieko nedaryciau. Ta ir pasakyciau. Cia kazkoks bailumas nerealus.

Reikia susiimti ir paziuret kur ilindai, mokesi tas paskolas o ismes kaip suni po to i gatve.
Reikia kontroliuot situacija ismokti. Nes kiti kontroliuos...
Atsakyti