Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos Giliukas

kaip manote ar Giliukas lopselis yra tinkamas 1 m ir 2 men vaikui? ar vaikai ten gerai priziurimi? gal yra mama kuri veda/vedė butent i lopseli?
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2006 08 06, 20:05)
kaip manote ar Giliukas lopselis yra tinkamas 1 m ir 2 men vaikui? ar vaikai ten gerai priziurimi? gal yra mama kuri veda/vedė butent i lopseli?

Tur būt nėra ax.gif Ar ne per mažas vaikelis lopšeliui? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. aš taip pat norėčiau sužinoti apie šį lopšelį ar kitus panašius, nes ruošiuosi savo mažylį taip pat leisti nuo 1 metų. Gal yra mamyčių su tokia patirtim?
Atsakyti
Aš savo antrąjį į lopšelį išleidau 1m.7mėn. Kadangi vaikutis jautrus, norėdama palengvinti adaptaciją, kartu su juo lopšelyje praleidau nemažai laiko. Ir savo akimis įsitikinau, kad į lopšelį metinukui dar stipriai per anksti: auklėtojos turi apie 10 žvirbliukų, kuriais turi pasirūpinti, pagloboti, paguosti, pamaitinti, nuprausti. Jos fiziškai nespėja kiekvienam pertrinti maisto, apžiūrėti ar ne per šilta/šalta, išsiaiškinti, dėl ko nekalbantis vaikutis staiga pravirko. Galvojate, kad lopšelinukai žaidžia vienas su kitu? Ne, absoliuti dauguma žaidžia pavieniui arba reikalauja auklėtojos pagalbos. Nekalbantis metinukas geriausiu atveju bus paimtas ant rankų, bet bokštą auklėtoja statys su garsiai ir aiškiai pagalbos prašančiu dvimetuku. Auklėtojos visiškai teisios sakydamos, kad į lopšelį išleidžiamas vaikas mažu mažiausiai turi bent truputėlį valgyti pats, nebijoti atsisėsti ant puoduko ir mokėti bent kelis pagrindinius žodžius savo poreikiams išreikšti (skauda, noriu mamos, noriu žaisti, valgyti, gerti, šalta, karšta ir pan.).

Mano beveik metinukas to dar nemoka, todėl šiemet liko namie ir bando susidraugauti su aukle, kuri visą savo dėmesį skiria tik jam: maitina tiek, kiek jis nori, žaidžia tiek, kiek vaikui įdomu, kalba tik su juo, migdydama glosto ar laiko už rankytės, turi laiko ir jėgų išsiaiškinti viską, ko mažylis dar nesugeba išreikšti žodžiais... Tam, kad metinukas jaustųsi ramus ir saugus, dar reikia be galo daug asmeninio dėmesio. Jei neapsimokėtų samdyti auklės, sėdėčiau namie pati.
Atsakyti
Mes nuo kitos savaitės pradėsime bandyti lankyti "Giliuką", tik jau darželinukų grupę. Gal yra mamyčių, kurios daugiau ką nors gali apie šį darželį pasakyti? Kiek skaičiau SM lyg ir geras darželis.
O dėl lopšelių...Man tai buvo labai sunku savo vaikiuką, kuris dar nekalba atiduoti į lopšelį, niekaip nesužinosi, ar ten su juo gerai elgėsi ar blogai, ar netraumuoja vaiko kas emociškai ir t.t. Suprantu, kad visa tai " mamų" baimės, bet negalėjau ir tiek, todėl samdėme auklę. Linkiu ir Jums rasti kokią išeitį, kuri būtų pati geriausia vaikučiui smile.gif
Atsakyti
Mamytes, kurios jau vedadat ar vedet vaika i si darzeli, pasidalinkite patirtimi.

ACIU!!!!!
Atsakyti
labas, as vedu savo dukra i si darzeli, darzelis tikrai labai geras, mes esam viskuo patenkinti, pradedant gamta, aukletojom, muzikos vadove, gydytoja ir seselem...
rekomenduoju si darzeli visiems. jei kokiu klausimu galit drasiai klaust atsakysiu visoms bigsmile.gif
Atsakyti
Mes taip pat vedam savo mažyle į šį darželį ir taip pat esame viskuo patenkinti. Nors ir tolokai nuo miesto, bet ta vargą kelyje atperka ten esanti gamta ir grynas oras. thumbup.gif darzelis 4u.gif
Atsakyti
Savo sunu 1m.8men pradejau vesti i Giliuka ir galiu pasakyti,kad nors ir grupeje nemazai vaiku, taciau puikiai susitvarko aukletojos su jais. Kaip ir minejo kazka sis mamyciu visu pirma tai grynas oras, pusynas, ko mieste niekada nebus. Taip pat astkiros patalpos miegojimui, zaidimams, valgymui , vonios kambarys. Tikrai tvarkinga, grazu, kruva zaislu (tokiu net namie neturime). O vedziau del to,kad po poros savaiciu jau turesiu kita razbainika smile.gif Aisku jei turite galimybe tai bukite su vaikais namie, be nepamirskite mamyte tiek nesilavins 2metuku vaikucio ir tiek jam demesio neskirs, kiek jis jo gaus budamas su kitais vaikais. Beto koks dziaugsmas kai grizta namo vaikas, o tu jo esi pasiilgusi ir visa vakara gali praleisti su juo bendraudama.Aisku yra vienas didelis darzelio minusas - virusai,nes tokie maziukai neturi imuniteto, bet visi praejom, praeis ir musu vaikai. Jei turite klausimu klauskite.
Atsakyti
Kam kurti naują temą, jeigu tokia pati jau yra?
Va čia yra nemažai atsiliepimų apie "Giliuką" . biggrin.gif (Skaityti nuo kažkur 3 puslapio)

Geras tas darželis, viską kompensuoja tyras oras ir aplinka. Labai geros auklėtojos ir šiap personalas. Maniškiai su pasišokinėjimu lekia "pas draugų". Gaila, tik, kad šią vasarą dirbs su 2 mėnesių pertrauka. Tenka galvą sukti kur reiks vaikučius dėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LĖTA: 25 birželio 2009 - 11:50
Vasarą reik vaikams pailsėti, tai kam čia sukti galvą kur juos dėti.Būkit su jais ir džiaukitės savo pupuliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2009 07 17, 13:42)
Vasarą reik vaikams pailsėti, tai kam čia sukti galvą kur juos dėti.Būkit su jais ir džiaukitės savo  pupuliais  4u.gif

Kaip būti, jeigu į darbą reikia eiti ( 8.00-17.00), o apie atostogas negali būti nė kalbos verysad.gif
Atsakyti