Įkraunama...
Įkraunama...

Odos/nagų/žarnyno grybelis

Mano mazyliui ant ranku pirstuku atsirado spuogeliai panasus i odos grybeli verysad.gif . Gal kas susidurete su tokiomis problemomis ir kaip jas sprendete?
Atsiliepkit mamytes!
Aciu uz patarimus.
Atsakyti
sveikutė,mano dukra turėjo ant alkūnės grybelį.Odos gydytoja prirašė kažkokį mėlyna tepala.Kaip seniau būdavo ,,brilijantinė žaluma,, kadangi jos nėra prekyboja šis tepalas atmaina.Tik nežinau ar jį parduoda be recepto, nes Kaune jo yra tik dvejose vaistinėse.Paklausk vaistinėj.Jei negausi informacijos surasiu pavadinimą ir kur galima nusipirkti.sėkmės bigsmile.gif
Atsakyti
aciu labai. ryt priims mus dermatologas, tad ziuresim, ka jis patars. tik beda ta, kad tai ranku pirstukai, o jis dar tebekisa jas i burna, tad nezinau ka tepti reikes, na bent nakciai bus gerai kad ir koks. nevisada viskas tinka, ka pasiulo gydytojai, tad lauksiu ir toliau patarimu. ir dar norejau paklausti, ar odos grybelis nesikartos periodiskai?
4u.gif
Atsakyti
Dukrytei 2men. Neseniai mums rado zarnyne stafilokoka ir grybeli(candida).
Nuo grybelio skyre stiprius vaistus -Diflucana. Viena vaistininke man pasake,kad per 30 darbo metu dar nera susidurusi,kad kudikiui skirtu tokius vaistus.Paziurejus,jie gana daug turi salutiniu poveikiu doh.gif O turint omeny,kad vaikui tik2men.pasidare baisoka.
Gal kas turejot panasiu problemu?Kaip jus gydytes?Gal vartojot si vaista?Ar siaip ka zinote?
Butu smagu,kad pasidalintumet,nes nebezinau kaip teisingai pasielgti ax.gif Gal tikrai tas gybas toks baisus ir be tokiu vaistu negalima apsieiti g.gif
Atsakyti
LAbutis,
mano dukrytei taip pat buvo nustatę mielinį grybelį žarnyne, kai jai buvo 1,5 mėn. (pirmosiomis savaitėmis gavo antibiotikų per mano pieną - mane šėrė jais 10 dienų po gimdymo ir vis tiek liepė maitinti ją doh.gif , tai vaikiukui gerasias bakterijas sunaikino). Mums liepė vartoti Nystatin'ą - kadangi aš žinau kas tai per brudas (jį išrašo vartoti suaugusioms moterims nuo grybelinių ligų susijusių su moteriškais organai mirksiukas.gif ), tai man kažkaip įtartinai pasirodė kišti tokius vaistus leliukui. Kadangi mano teta kaip tik dirba gydytoja infekciniame skyriuje su vaikučiais - pasiskambinau jai ir paprašiau patarimo. Tai, kaip ir maniau, ji man liepė negirdyti tos šlykštynės leliai ir patarė pirmiau pabandyti išgydyti nekaltomis priemonėmis - sugirdyti kursą tokio vaistuko "ENTEROL" (išvalo žarnyną nuo brudo, bet yra pakankamai nekaltas - tik nelabai pamenu kiek tai truko, berods 10 dienų) bei einant į pabaigą šiam kursui, berods po 7 dienų, pradėti girdyti preparatus, kur yra kuo didesnis kiekis gerųjų bakterijų (mes pirkom kažkokį preparatą poliklinikoj, bet dabar galvoju, kad jis turbūt nebuvo super geresnis už kokį kitą iš brangesnių, geresnės sudėties preparatų parduodamų vaistinėse - pasitarkit su vaistininke, koks preparatas turi stipresnį poveikį) - tai tas gerasias bakterijas girdžiau apie 14 dienų - galima ir ilgiau. Na ir mums išties viskas kuo puikiausiai susitvarkė - nebeliko to grybelio..
Aišku, negaliu 100 proc. garantuoti, kad jums tai padės, tačiau galvoju, kad pabandyti galima - galų gale pabandykite pasitarti su kokiu kitu gydytoju iš tos srities - pabandykite su tyrimų rezultatais nuvažiuoti į kokios ligoninės skyrių, kur gydomi vaikiukai nuo infekcinių ligų - gal ten ką geriau patars..
Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
O, tik dabar pastebėjau, kad pati taip pat klaipėdietė.. Taigi, jei reikės, galiu pabandyti suvesti su savo teta..
Atsakyti
Labai aciu,tera uz pasidalinima 4u.gif

O del tetos- labai noreciau pasikonsultuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 08 gegužės 2007 - 20:28
o kokie simptomai, kaip jums atpazino sia ligele? kokiu tyrimus dare?
Atsakyti
Paprastai tuos sutrikimus nustato iš kakiuko mirksiukas.gif
Mes tą kakį tiek tyrinėjom, kad ohoho doh.gif Mūsų pediatrė labai faina, bet jau irgi vieną sykį juokais pasakė, kad eikvojam valstybės pinigus blink.gif Tai pasakiau, kad tegu ta valstybė bent jau mano vaiko kakius nemokamai patyrinėjai lotuliukas.gif , kai jau už viską kitką pats turi mokėt (pvz. už gerus skiepus, kad vaikas nesikankintų paskiepytas tais valstybės "dovanotais" skiepais schmoll.gif )..
Papildyta:
P.S. o kakiukus pradėjom tyrinėti, kai jie pradėjo negražiai atrodyti ir labai "negražiai" smirdėti..
Atsakyti
o mes pradzioje viduriavome, buvo pabertas veidelis ir siek tiek kitos vieteles pulingais spuogeliais,tad itare stafilokoka.Pediatre nusiunte mus pas gastroenterologa .Dare kakucio tyrima del jo ir tuo paciu del grybelio.Ir rado abu bjaurybes doh.gif
Atsakyti
o tai koks gydymas pasiulomas, nes mums tik geruju bakteriju liepia gert, nu bet ne velnio nepadeda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingela @ 2007 05 10, 11:53)
o tai koks gydymas pasiulomas, nes mums tik geruju bakteriju liepia gert, nu bet ne velnio nepadeda doh.gif

na,tai siulo vaistukus nuo grybo,bet salia to ir gerasias bakterijas ax.gif
o jums irgi grybelis? O kaip jums jis pasireiskia?
Atsakyti
mums yra isbertas visa isange, kirksnys. Dermatologas sako kad cia jau grybelis veisias ir ko gero is zarnyno. prirase tept imacort tepala. Bet jauciu kad jam vidu reik gydyt, nes plius dar kune tas berimas ir kartais su pulinukais. Nezinau ne ka daryt. Stafiloko darem paselio tyrima, tai rado didele kolonija. Geriam bakterijas jau gal nuo nauju metu ir nieko.
Atsakyti