LAbutis,
mano dukrytei taip pat buvo nustatę mielinį grybelį žarnyne, kai jai buvo 1,5 mėn. (pirmosiomis savaitėmis gavo antibiotikų per mano pieną - mane šėrė jais 10 dienų po gimdymo ir vis tiek liepė maitinti ją

, tai vaikiukui gerasias bakterijas sunaikino). Mums liepė vartoti Nystatin'ą - kadangi aš žinau kas tai per brudas (jį išrašo vartoti suaugusioms moterims nuo grybelinių ligų susijusių su moteriškais organai

), tai man kažkaip įtartinai pasirodė kišti tokius vaistus leliukui. Kadangi mano teta kaip tik dirba gydytoja infekciniame skyriuje su vaikučiais - pasiskambinau jai ir paprašiau patarimo. Tai, kaip ir maniau, ji man liepė negirdyti tos šlykštynės leliai ir patarė pirmiau pabandyti išgydyti nekaltomis priemonėmis - sugirdyti kursą tokio vaistuko "ENTEROL" (išvalo žarnyną nuo brudo, bet yra pakankamai nekaltas - tik nelabai pamenu kiek tai truko, berods 10 dienų) bei einant į pabaigą šiam kursui, berods po 7 dienų, pradėti girdyti preparatus, kur yra kuo didesnis kiekis gerųjų bakterijų (mes pirkom kažkokį preparatą poliklinikoj, bet dabar galvoju, kad jis turbūt nebuvo super geresnis už kokį kitą iš brangesnių, geresnės sudėties preparatų parduodamų vaistinėse - pasitarkit su vaistininke, koks preparatas turi stipresnį poveikį) - tai tas gerasias bakterijas girdžiau apie 14 dienų - galima ir ilgiau. Na ir mums išties viskas kuo puikiausiai susitvarkė - nebeliko to grybelio..
Aišku, negaliu 100 proc. garantuoti, kad jums tai padės, tačiau galvoju, kad pabandyti galima - galų gale pabandykite pasitarti su kokiu kitu gydytoju iš tos srities - pabandykite su tyrimų rezultatais nuvažiuoti į kokios ligoninės skyrių, kur gydomi vaikiukai nuo infekcinių ligų - gal ten ką geriau patars..
Sėkmės
Papildyta:O, tik dabar pastebėjau, kad pati taip pat klaipėdietė.. Taigi, jei reikės, galiu pabandyti suvesti su savo teta..