Šįvakar valgėme maltos mėsos kukulius...
Mėsos kukuliai su sūreliu600 g faršo
100 g varškės sūrelio (pvz., Rama, Mūsų tepamasis varškės sūrelis)
2 kiaušiniai
įvairūs prieskoniai
Padažui
500 ml sultinio
2 v. š. sūdyto sojos padažo
4 v. š. pomidorų padažo
Sumaišyti padažo ingredientus ir supilti į kepimo skardelę.
Faršą gerai išmaišyti su sūreliu, kiaušiniais ir prieskoniais. Drėgnomis rankomis formuoti nedidelius kukulius ir sudėti į skardą su padažu.
Kepti iki 180 200° C įkaitintoje orkaitėje 30 40 min.
P. S. dariau iš kalakutienos faršo, sūrelį naudojau Mūsų tepamąjį su žalumynais. Man labai patiko darbo išvis mažai, o skonis puikus

Į faršą bėriau adžikos ir juodųjų pipirų, o padažą dariau su grybų sultiniu