QUOTE(Auksesmama @ 2008 04 03, 14:11)
na man tai kepe nepilnai valanda,bet visa grietine pradejo svilti

nezinau tokios sausokos gavosi,reikia jauciu prie ju kokio padazo,o gal daugiau grietines pilti

kiek jus pilat?kad apsemtu visas bulves
As tai pyliau, kad nedaug iki virsaus jau truktu... Man ji, kaip dar ijungiau karsto oro srove, uzburbuliavo

o vyras gerai pasake-ne pagal receptus reikia kepti (man po 40 min jos buvo visiskai zalios dar).
QUOTE(Pacific @ 2008 04 03, 16:46)
as 200ml piliau
Tai cia dar priklauso, kokiam inde bulves... As irgi 200 pyliau, bet jei indas didziulis, tai tos bulves nudzius tenai. As tokiam pat stikliniam, kaip ir tu, dariau, bet emiau maziausia is turetu
QUOTE(Akvilcikas @ 2008 04 04, 16:27)
sveikutes, gal kas galit parasyt koki gera bulviu plokstainio recepta?
Tai netingek pasiskaityti sita temele, cia pilna situ receptu

ir ziurint, kas tau skanu

man, pvz, jei pasiulytu su marinuotais vistu sparneliais, atsisakyciau, nes nevalgau mesos. O siaip tam, kad gautum skanu p;lokstaini, i ji reikia deti grietines, galima kiausini, prieskoniu ir i orkaite