
Labai ačiū už šį straipsnį. Šimtąjį kartą įsitikinu, kad vistik lietuviški produktai yra geriausi. Aš pati auginuosi daug daržovių, uogų, vaisių ir niekada netręšiu jokiomis pirktinėmis trąšomis, o pati kur nors perskaičius gerą patarimą, juo pasinaudoju. Gal čia ir ne į temą, bet šiais metais pomidorus tręšiu dilgėlėmis.

Ną o apie braškes galiu pasakyti tiek, kai pati tik pradėjau sodintis br daigus, nežinojau kokius pirkti, nes rūšių yra apstu, bet daug apie tas rūšis skaičiau ir rinkausi. Išsirinkau 10 rūšių, pasisodinau ir

Kadangi nėra tokios rūšies braškių, kad būtų visoms ligoms, šalčiams ir t.t. atsparios, tai kiekvienais metai pasireiškia tos rūšys geriau, kurioms esamos sąlygos geriausios, todėl iš 100 savo daigelių DAUG braškių prisiskinu ir svarbiausia ekologiškų !!! Šiaip ūsus stengiuosi nukarpyti, bet kai aptingstu, priaugina daigelių, tada parduodu, jau už pirktus daigus pinigėlius atsiėmiau. O uogų skonis taip pat labai skiriasi. Vyras vis ragauja, kurios čia skanesnės, kad galėtumejų daugiau užsisodinti. Šiame pašte kažkas rašė apie vijoklines. Na ir aš turiu pasisodinusi, kolkas viskas labai gražu, uogų turime, ūsus jau augina.
QUOTE(miurdock @ 2008 06 18, 18:20)
Gal čia ką apie braškes įdomaus paskaitysit
http://www.verslosav...nt/view/3609/1/