Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklinės rinkliavos

Na va prasidėjo nauji mokslo metai, prasidėjo ir pinigų rinkimai.
Mano dukra dabar jau penktokė. Mokykla, kurioje mokėmės buvo tik pradinė. Dabar nauja mokykla ir naujos staigmenos. Dabartinėje mokykloje nėra rūbinės. Kiekvienam mokiniui išilgai koridoriaus sustatytos spintelės. Pernai tėvai jas "pirko" už 100 Lt, šiandien už tokią spintelę buvo pareikalauta po 150 Lt iš mokinio.
Įdomu kokios rinkliavos būna Jūsų vaikų lankomose mokyklose?
Atsakyti
Mano islaidos- 200lt uz klases remonta, 50lt uz vadovelius.
Atsakyti
Musu panasiai kaip Mamules. 220 remontui, 60 pratyboms ir pan.
Atsakyti
Klase susiremontavom pernai, tai siais metais reikejo tik pratybom 50 lt. Po tevu susirinkimo dar rinksim i klases fonda 10-20 lt.
Atsakyti
Pas dukrą gimnazijoje jokiu rinkliavų remontui kolkas nebuvo,o pas sūnų klasės fondui renka po 45 lt.
Atsakyti
Is kur tokios rinkliavos? blink.gif Mokykloje privalo buti rubines ir vaikai nemokamai savo rubus turi jose kabintis! O kam tokios rinkliavos po 50lt. ar kiek ten, nesuprantu! Pratybas jei nusiperkat, tai uz svietima ivairiu lapu po 2lt ir uztenka! Sito pas mane nebuna! Tai mokytoju ismone! wink.gif

Atsakyti
mums tai tik prtybos 20lt ir i klases fonda tik 5lt(tuoletiniui poperiui ir muilui).
Atsakyti
Klases mini remonuti - 20 Lt (cia dar birzeli mokejom)
Pratyboms - 50 Lt
Mokyklos fondui - 20 Lt
Bibliotekai - 2 Lt
Vienzo, prasideda... mad.gif
Atsakyti
QUOTE (ramunesta @ 2004 09 01, 21:16)
O kam tokios rinkliavos po 50lt. ar kiek ten, nesuprantu! Pratybas jei nusiperkat, tai uz svietima ivairiu lapu po 2lt ir uztenka! Sito pas mane nebuna! Tai mokytoju ismone! wink.gif

Mes pratybas perkam centralizuotai: mokytoja surenka pinigelius ir nuperka visas reikalingas pratybas. Labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 09 01, 15:03)
Mano islaidos- 200lt uz klases remonta, 50lt uz vadovelius.

Siaip vadoveliais PRIVALO aprupinti mokykla. Nebent tai buvo uz pratybas? O jei renka uz vadovelius, galit papriestarauti. Nes mano drauges vaiko klaseje tipo nupirko centralizuotai vadovelius, ir niekam neidomu, kad gal tavo vyresnis vaikas buvo jau nusipirkes pernai, arba tau atidave koks kaimynas smile.gif Tai ji zada uzprotestuoti. Norejau atsiusti nuoroda, kur taip parasyta, bet ko tai neatsidaro puslapis sad.gif www.smm.lt (gal veliau atsidarys)
Atsakyti
Na, kol kas pas musu rinkliavu nebuvo -nerojo pedagoges sventes gadinti- tai darysime spalio menesi. (Paprastai metam po 50 visokiom islaidom). Taciau reikia nupikti nauja matematikos vadoveli penktokui, ir anglu kalbos. O dar tos pratybos abiems-nemaza sumele susidaro!
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 09 02, 13:00)
Siaip vadoveliais PRIVALO aprupinti mokykla. Nebent tai buvo uz pratybas? O jei renka uz vadovelius, galit papriestarauti.

jo, uz pratybas, sorry,kad suklaidinau blush-anim-cl.gif
Atsakyti