Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas "Diržas"

Ryzausi sukurti sia tema, nes tema: "ar reikia lupti vaika" man pasirode labai durna, kadangi zodis lupti reiskia - spirti, dauzyti, zaloti zmogu. O vaiko "musimui" labiau tinka zodis: paukleti diželiu. Ir toi temoi reiskiamos nuomones ir kas uz paauklejima ir kas ne. O as noreciau paklausti tik kas uz paauklejima.
Ar kartais pakvieciate i pagalba "gydytoja dirza ar rykstele"? Jei taip: Ka kvieciate dirza ar rykstele? Kaip tai darote? - na ar per plika subiniuka ar liepiate vaikui paciam atsinesti dirza ar kaip kitaip. Uz ka tai darote? Ar tai padejo?


Na visa tai klausiu, nes noriu suzinoti ar daug mamu paema savo neklauzadoms dirziuko ar rykstikes . Noriu suzinoti ar tai padeda ir jei padeda kaip tai padaryti veiksmingiau - todel gal ir kvaili kai kuriems pasirode klausymais bet prasau i juos atsakyt. Aciu.
Atsakyti
Mes diržu dar neauklėjam. Dar maža, bet kas žino kaip bus paskui, nes didelė neklaužada. Stengsiuos susitarti, nenoriu taip auklėti, bet kai kantrybė trunka, tada jau savęs nebekontroliuoji. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2006 08 12, 20:22)
Mes diržu dar neauklėjam. Dar maža, bet kas žino kaip bus paskui, nes didelė neklaužada. Stengsiuos susitarti, nenoriu taip auklėti, bet kai kantrybė trunka, tada jau savęs nebekontroliuoji.  blush2.gif

jooo, karta paragaves to "daktaro dirzo" vaikai tikrai dabar tapo paklusnesni, nereikia po 10 kartu kartoti ta pati... ax.gif tik pasakau kad "imu dirza" iskarta tvarka lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, merginos ax.gif Aš čia rašau apie mažyle, bet didžiulis jau nusipelno diržo. Mes darom voniopj remontą. Tai laikinai gyvenam pas mamą, o ji tiek lepina. Nieko pasakyt, nei sudraust, viskas gražiuoju, pagal knygas. tai jau nebežino ir apie asmenybės įžeidimus kalba ir durna mamą vadina. Siaubas, kai grįš tai tėvas kailį nutašys, ogal ir taip bijos išsižioti. Žiūrėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Na situoacija supratau smile.gif bet noreciau gaugiau nuomoniu isgirsti
Atsakyti
na as is karto dirziuko neimiau bandziau graziuoju susitart, bet dabar graziuoju jau neiseina tai kartais reik ir dirza i pagalba pasikviest, o kaip paragauja tai paskui tik uztenka pasakyti, kad '' imu dirza '' ir tvarka .
Papildyta:
QUOTE(chanell @ 2006 08 13, 16:53)
na as  is karto dirziuko neimiau bandziau graziuoju susitart, bet dabar graziuoju jau neiseina tai kartais reik ir dirza i pagalba pasikviest, o kaip paragauja tai paskui tik uztenka pasakyti, kad '' imu dirza '' ir tvarka .

ai dar pridursiu, bet pastebejau, kad maniski dirzas irgi jau pradejo nelabai gazdinti tai net nezinau ko griebtis dabar doh.gif
Atsakyti
musu mazylis apie dirza zino tik tiek, kad tai yra daigtas tetuko kelnems. Esu nusistaciusi pries dirza, ir tikiuosi nereiks ateityje pakeisti savo nuomuones.
Atsakyti
Laba diena.Na kas liecia dirza, yra visokiu nuomoniu.Net patys didingiausi pedagogai kartais rekomenduoja dirzo procedura.Negalvokite , kad sia procedura naudojo tik musu tevai ir ji nebera veiksminga siandiena.Nieks nesako ,kad vaikas turi buti musamas, engiamas...bet vaikui visada reikia pabrezti, kad jis gauna berzines koses ne del tevu igeidzio ji skriausti, bet todel, kad jis nusikalto ir negirdi jokiu pastabu, nereaguoja i tevu reikalavimus paklusti.Visada bausdami (kresdami berzines koses ) reguliuokite savo jega, kad smugis nesuzalotu vaiko.Visada muskite, tik per blauzdas, slaunis(tai efektyviausia)nes labiausiai skauda ir nera jokiu organu kuriuos gali suzaloti.( pvz.musimas per uzpakali -na ne visada gali pataikyti i minksta dali ir gali atmusti inkstus.Musimas per nugara - na patys isivaizduojate kiek ten visko galima atkresti.Musimas per veida NEREKOMENDUOJAMAS, nes visu pirma tai vaiko kaip zmogaus pazeminimas, ir be to tai nelabai veiksminga, ir nepamirskite kad tai galva...galite sukresti smegeneles, atmusti ausu bugnelius,....
Isvada viena, jei nusprendete pakelti ranka, nemuskite su ranka, imkite dirziuka, rykstele ir bauskite tik tada, kai nesate ituzusi, o esate apsisprendusi kad vaikui sito reikia.Baudimas jega, tai yra vaistai, bet viska reikia daryti su SAIKU.

Sekmes
Atsakyti
Nu jau dirzas tikrai prie gero nepriveda, poto tokie museikos - chuliganai arba savyje uzsisklendusios butybes ir uzauga...
Atsakyti
QUOTE(Linksma_mama @ 2006 08 14, 22:56)
Nu jau dirzas tikrai prie gero nepriveda, poto tokie museikos - chuliganai arba savyje uzsisklendusios butybes ir uzauga...

Na ir nesamone... grynas krastutinumas. Nei as kalejime sedejau, nei chulagene esu, o apie uzsisklendima nera nei kalbos tongue.gif Gavau kokius 3-4 kartus, paskutini karta 16m doh.gif Visus kartus buvo uz ka. Tevu nekaltinau ir nekaltinu.
Bet, aukeljimui dirzu tikrai nepritariu. O baisiausia tada, kai tevai dirzu islieja savo pykti ne vaiko sunybems ar neklausymui o siaip, del to, kad jiems bloga nuotaika ar darbe nesiseke.
Kaip sakant, niekada nesakyk niekada...
Atsakyti
vaiko mušimas - tai smurtas prieš žmogų. Jei sunku susitarti su suaugusiais, jie nesielgia taip, kaip mes norime, juk nepradedame jų mušti blink.gif esu prieš fizines bausmes.
Atsakyti
QUOTE(xenu @ 2006 08 13, 12:21)
Nesistebėk kai kada nors po 20 metų tavo vaikas tau primins, kad tu jį auklėjai dirželiu. Ir nesistebėk, kad jis to neturėtų prisiminti (na nebent jis būtų tūpas kaip batas su atmintimi nesiekiančia paauglystės kaip pas daugumą biggrin.gif).


Na aš, pvz., prisimenu, kad retkarčiais gaudavau, kai jau juodai užsiožiuodavau. Manau, tai visiškai normali auklėjimo priemonė tam tikrais atvejais. Nejaučiu dėl to tėvams jokios pagiežos.
Atsakyti