bandziau daug kuom plauti
kol truko kantrybe ir pada paprasciausiai nusveiciau sveistuku su Fairy
na gal ir gadinasi tas padas, bet, kad jau nebeimanoma buvo naudoti
Paklausiau patarimo is laidos lyg "Svaros misija", ar kokios panasios, kad reikia prisvilusi puoda ar keptuve uzmerkt ir i ta vandeni acto pripilt. Tai per ta acta visi degesiai atsoka ir nereikia trint ar gramdyt.
Jeigu kas labai prisvyla, taip ir padarau
As visalaika pripilu vandens ir indu ploviklio, ir padedu ant ugnies reik tik palaukti kol uzvirs ispilti vandeni ir isplauti. Viskas labai gerai atsoka.
Aciu*Gen*,taip darau puodams,jei netycia prisvila...Gera mintis ir keptuvems,kaip nepagalvojau:)))O isore-bala jos nemate.....
Papildyta:
Aciu ir Jums!
Taip lygiai galima daryti ir su soda,tik actas gal geriau? :hmEinu pulsiu keptuve
Papildyta:
QUOTE(Piene123 @ 2006 08 15, 17:52)
Paklausiau patarimo is laidos lyg "Svaros misija", ar kokios panasios, kad reikia prisvilusi puoda ar keptuve uzmerkt ir i ta vandeni acto pripilt. Tai per ta acta visi degesiai atsoka ir nereikia trint ar gramdyt.
Aciu ir Jums!
Nzn, aš kažkaip teflonines keptuves(aišku jau atvėsusias) užmerkdavau ir man lengvai visi skrebučiai pasišalindavo, niekad nieko nereikėjo gramdyti
niu sako negalima Feiriu teflono plaut, aš ko gero vieną seną gerą taip ir sugadinau
O ash nesenai skaiciau ,kad teflonu nauduotis labai pavojinga. Kai teflonas ikaista isiskiria pavojingos medziagos."Tefal "kompanija padave i teisma,kad ji nuslepia tokius faktus.
labai įdomu kur čia taip rašė? o ar neteko dar skaityti, kad keptus produktus valgyti labai nesveika?
kad kepimo metu degant riebalams išsiskiria kancerogeninės medžiagos, kurios sukelia vėžį??
netikiu kad teflonas veikiamas aukštos temperatūros dar išskiria kažkokias pavojingas medžiagas. Visi garsiausi puodų keptuvių gamintojai jį naudoja. gal kažkokia neaiški firmelė ir naudoja prastos kokybės lydinius, bet kad visos keptuvės su teflonu kažkaip blogai veikia, tai tikrai neįtikėtina.
man geriausiai irgi keptuvė prisvilus atmirksta, kai pripilu vandens su fairy ir dar pakaitinu. bet irgi manau kad fairy negerai veikia tefloną. geriausia be jokių priedų vien su vandeniu ją pakaitinti būtų.
netikiu kad teflonas veikiamas aukštos temperatūros dar išskiria kažkokias pavojingas medžiagas. Visi garsiausi puodų keptuvių gamintojai jį naudoja. gal kažkokia neaiški firmelė ir naudoja prastos kokybės lydinius, bet kad visos keptuvės su teflonu kažkaip blogai veikia, tai tikrai neįtikėtina.
man geriausiai irgi keptuvė prisvilus atmirksta, kai pripilu vandens su fairy ir dar pakaitinu. bet irgi manau kad fairy negerai veikia tefloną. geriausia be jokių priedų vien su vandeniu ją pakaitinti būtų.
QUOTE(ravser @ 2006 08 19, 10:30)
labai įdomu kur čia taip rašė? o ar neteko dar skaityti, kad keptus produktus valgyti labai nesveika?
kad kepimo metu degant riebalams išsiskiria kancerogeninės medžiagos, kurios sukelia vėžį??
Kad nesveika senai pati zinau ir neskaicius.O informacija pateikiau tokia kokia buvau skaicius savo akym,(gaila nepamenu kokiam laikrashti),cia kiekvieno asmeninis reikalas tiket ar ne, o zinot,kad yra tokia informacija man atrodo verta .
http://www.sostav.ru...2005/07/04/45/# Radau viena nuoroda,kas moka rusu kalba,o kas ne tai per google angl.galima rast.
na kad labai čia nekonkrečiai parašyta
jokių pagrįstų įrodymų.