Įkraunama...
Įkraunama...

kaip pigiai pavalgyti?

QUOTE(Top_Secret @ 2010 02 20, 18:58)
Sveikos, aš va studentė gyvenau visai neblogai, kol neįsigyjau šuns.

cia visai ne i tema, bet... o koks ten suniukas nuotraukoj bigsmile.gif nelabai iziuriu ax.gif Veisle ir vardukas domintu bigsmile.gif
Atsakyti
Bondis. Beveisliukas jis smile.gif
Atsakyti
Nu, kada jau visiška krizė, tai kepu miltinius blynus iš miltų ir vandens(be kiaušinių ir pieno), prie jų obuolienę atsidarom ir gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2010 02 24, 15:55)
Nu, kada jau visiška krizė, tai kepu miltinius blynus iš miltų ir vandens(be kiaušinių ir pieno), prie jų obuolienę atsidarom ir gerai ax.gif

O jei kur spintelėj turi užsislėpusi kepimo miltelių, tai tokiu atveju visai padorūs blynai gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2010 02 24, 15:55)
Nu, kada jau visiška krizė, tai kepu miltinius blynus iš miltų ir vandens(be kiaušinių ir pieno), prie jų obuolienę atsidarom ir gerai ax.gif



jei nera pieno, galima sauksta ar du grietines idet ir thumbup.gif blynukai gaunasi.
Atsakyti
Sotusis kepsnys

200gr.maltos mesos,kiausinis,1-2 sauksteliai aliejaus,2-3 bulves,2-3 svogunai,2-3 saukstai majonezo,100gr.fermentinio surio,prieskoniu,druskos.
Keptuveje ikaitinkite alieju,visa jos dugna nuklokite bulviu griezineliais.Mesa maisykite su prieskoniais ir kiausiniu,plonu sluoksniu klokite ant bulviu ir kepkite.Kol kepa,susipjaustykite griezineliais svogunus ir klokite ant kepsnio virsaus.Uzpilkit majonezo.Uzdengus kepkite 12-15 min.,tada sutarkuokit suri ir uzbarstykit ant kepsnio ir dar kelias min.pakepkit.
Atsakyti
buvo nesenai "Maximoj" šaldytos vištu kepeneles pirkti plastmaisniam indely, irgi apie 3 lt/kg tai atsildziau kai norejau gaminti ir visai nieko. Patizusios, bet kai pakepi - panasios i paprastas.
Atsakyti
QUOTE(lina07 @ 2010 02 24, 21:45)
buvo nesenai "Maximoj" šaldytos vištu kepeneles pirkti plastmaisniam indely, irgi apie 3 lt/kg tai atsildziau kai norejau gaminti ir visai nieko. Patizusios, bet kai pakepi - panasios i paprastas.

buvau prisipirkus - kepiau ,troskinau , pasteta dariau ,kepenine .Man liuks thumbup.gif vistienos kepeneles patinka.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 01 11, 09:01)
Labai pigiai,skaniai galima pasigaminti skrylius {su geru spirgiukų+pienuko+svoguniuko padažu}


drinks_cheers.gif Kaip tik juos norėjau įrašyti drinks_cheers.gif

Tik neperskaičiau visos temos. Dar labai pigu ir sotu bulkutės su pakepintų lašinukų/ svogūnų įdaru. Tešla mielinė . Ant trupučio aliejaus pakepinti svogūnus + jei nesūrūs lašinukai druska + pipiriukų ir sudėt smulkintus lašinukus. Tada jau tik truputį pakaitinti ir tokius neišsileidusius lašinukus dėti į bulkutes. (Iš pradžių kepinant lašinukus, o tik paskui svogūnus gaunasi mažai įdaro ir daug riebalų. .Reikia lipdyti tokius kaip kibinus ir viršų užraitoti tokiais karbukais. Norint galima viršų patepti kiaušiniu.
Galima dėti grybų įdarą.
Nuotraukoj tik forma.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 27 vasario 2010 - 21:01
mes tai kai norim taupiai ir skaniai tai kepam zuvies pirstelius ir paskui juos uzleidziam su isplaktu kiausiniu su suriu, nu liux gaunas thumbup.gif
Atsakyti
Labai gardu, paprasta ir pigu yra žirnių sriuba.
Paliekame žirnius kelioms valandoms išbrinkti, tada verdame verdame verdame... Įmetame keletą bulvyčių, morkytę kokią... Skanu dar būna įdėt pomidorų ar tiesiog pomidorų padažo ar šiaip kokių daržovių, kokių yra namie. Viskas čia tinka. Ypač mėgstu, kai viskas būna gerai suvirę, patižę truputį. Prieš valgant labai skanu ant viršaus pabarstyti tarkuoto sūrio. Mmm.
Atsakyti
Pasiulysiu 2 koses: silkine-mirkytas perlines kruopas gerokai apvirti, tada i jas ideti bulviu tarkio, uzpilti pieno, iberti druskos. Virti vis maisant nes traukia(reikia tinkamo puodo). Valgyti su sviestu ar spirguciu padazu. Skaniausia kose pasaulyje smile.gif
Grikiu-(lb tinkanti garnyrui prie mesos). Apvirti grikius, tada itarkuoti morku ir kopusta, druskytes(ar vegetos,bet as jos nenaudoju). Labai skanu.
Atsakyti