Įkraunama...
Įkraunama...

Nuoga mama

Sveiki,
Auginu abu suneliu. Iki kokio amziaus berniukai gali matyti mama nuoga, pvz.: kai ji persirengia, maudosi ir t.t. Ar is viso jie neturetu matyti mamos nuogos? Sleptis? Man iskilo klausimas, nes pati esu vienturte dukra, augusi su mama nuo labai mazens ax.gif Todel ir nemoku elgtis su vyriska kompanija... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaJ @ 2006 08 15, 12:34)
Sveiki,
Auginu abu suneliu. Iki kokio amziaus berniukai gali matyti mama nuoga, pvz.: kai ji persirengia, maudosi ir t.t. Ar is viso jie neturetu matyti mamos nuogos? Sleptis? Man iskilo klausimas, nes pati esu vienturte dukra, augusi su mama nuo labai mazens  ax.gif Todel ir nemoku elgtis su vyriska kompanija...  biggrin.gif

Man ir šis klausimas įdomus. Nes maniškis ateina pažiūrėti, kai persirenginėju ir sako parodyti.... krūtinę doh.gif Ir rėkia, kad nieko nemato lotuliukas.gif Jam dabar 2,7 m.
Atsakyti
Gal kur galima apie tai paskaityti? g.gif Negi niekam nekilo toks klausimelis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgaJ: 04 rugsėjo 2006 - 08:07
QUOTE(JurgaJ @ 2006 09 04, 09:07)
Gal kur galima apie tai paskaityti?  g.gif Negi niekam nekilo toks klausimelis?  mirksiukas.gif

Labukas. Šiaip pati prie sunaus nuoga nei vaikštau nei rengiuosi, bet yra teke matyti (užsienija) kaip visa šeima ėjo i nudistu pleža. Tai padariau išvada kad jie šeimoje nuogumo nesigėdija. Gal tai gerai, o gal ne! Sunku pasakyti. Bet jeigu greitai prabėgsit su liemenėle ir kelnaitėm per kambari pro sūnų, tai tikrai nieko blogo nebus.
Atsakyti
mūsų šeimoje nuogumas nėra tabu, vaikai mato, kai persirenginėjam, ar einam į dušą. Juk spec. nieko nedemonstruojam...va, vaikai žinokit čia tas, o čia tas, tai jie natūraliai priima.Aišku, kai bus didesni, teks paslapukaut ax.gif
Žinot, esu sutikus ir kitą medalio pusę, kur šeimoje nuogumas buvo kažkas tokio baisaus ir gėdingo, tai ir suaugusios seserys viena prie kitos negalėdavo persirenginėti, nusiimti liemenėlę ir pan.Taip tai jau man keistai atrodo.
Atsakyti
Galiu pateikti toki pavyzdi palyginimui:
Mano vyras turi 6 metu sunu. Man taip pat iskilo klausimas kaip elgtis prie vaiko (ypac abiem zinant ta fakta, jog jis ne mano sunus, o as jam kaip ir svetima moteris). Paklausiau vyro, jis atsake, jog nuo mazens vaikas yra prates prie nuogumo, nes tevai nuo jo nesislepe ir pan. Ir jei jau patapau seimos nariu, tai nera ir man ko slapstytis. Taigi nuo pirmuju pasitaikiusiu aplinkybiu, berniukas mate mane nuoga, nes kartu visi kuri laika gyvenom, atostogavom. t.y. miegojom, prausemes, ejom prie juros ir pan. Ir niekaip keistai ar itartinai jis nesureagavo..
O va mano vyro brolis turi 5 metu sunu. Tai jo tevai slepiasi nuo vaiko. Tai vaikas negali atplesti akiu, jei netycia pamato ka persirenginejant ar per televizoriu kokia maziau apsirengusia moteri.. Ir komentarai, kad ojojoi.. vos ne "kokios paukstytes, kokie papukai" ir pan. doh.gif
Atsakyti
O kaip reaguoti kai penkiametis bijo pamatyti moteri su liemenele, o ka jau bekalbeti nuoga? Nesuprantu is kur mano vyresneliui taip sove i galva- viena karta...gal pries pusmeti, parduotuveje praejau pro apatinio trikotazo skyriu, o tas kad pradejo rekti, kad cia nenori eiti, greiciau einam is cia ir t.t....bet taip isteriskai, kad visi zmones suziuro blink.gif Nuo to karto per TV vien pliaza uztenka parodyti, ar kokias sokejas maziau prisidengusias(jokiu budu ne stripa) tuoj kaip kulka sauna is to kambario ir dar spiegia blink.gif g.gif Svarbiausia niekad tai nebuvo tabu musu seimoje. Kai tie bajeriai prasidejo as vis dar maitinau mazaji krutimi...Namie maitindavau neprisidengusi, atvira krutimi- jokios reakcijos absoliuciai! O vat kai jau eidavau i dusa, tai dar primindavo, kad uzsidaryciau duris doh.gif Ir dabar matau, kad baisiai gedinasi mane pusnuoge(ne nuoga net), ar net su maudymosi kostimeliu pamatyti...Keista reakcija sakyciau g.gif Ir nesuprantu is kur g.gif , nes vidurineliui(beveik 4-riu m.) visiskai tas pats- net nesupranta ko tas brolis taip rekauja mergas su lipcikais pamates....arba uztenka vien liemeneles ant pakabos bekabancios, kad prasidetu isterija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 09 27, 08:26)
O kaip reaguoti kai penkiametis bijo pamatyti moteri su liemenele, o ka jau bekalbeti nuoga? Nesuprantu is kur mano vyresneliui taip sove i galva- viena karta...gal pries pusmeti, parduotuveje praejau pro apatinio trikotazo skyriu, o tas kad pradejo rekti, kad cia nenori eiti, greiciau einam is cia ir t.t....bet taip isteriskai, kad visi zmones suziuro blink.gif Nuo to karto per TV vien pliaza uztenka parodyti, ar kokias sokejas maziau prisidengusias(jokiu budu ne stripa) tuoj kaip kulka sauna is to kambario ir dar spiegia blink.gif  g.gif  Svarbiausia niekad tai nebuvo tabu musu seimoje. Kai tie bajeriai prasidejo as vis dar maitinau mazaji krutimi...Namie maitindavau neprisidengusi, atvira krutimi- jokios reakcijos absoliuciai! O vat kai jau eidavau i dusa, tai dar primindavo, kad uzsidaryciau duris doh.gif  Ir dabar matau, kad baisiai gedinasi mane pusnuoge(ne nuoga net), ar net su maudymosi kostimeliu pamatyti...Keista reakcija sakyciau g.gif Ir nesuprantu is kur g.gif , nes vidurineliui(beveik 4-riu m.) visiskai tas pats- net nesupranta ko tas brolis taip rekauja mergas su lipcikais pamates....arba uztenka vien liemeneles ant pakabos bekabancios, kad prasidetu isterija blink.gif

O cia niekaip nesusije su tavo mazojo maitinimu krutimi? g.gif Gal didziajam nekokios asociacijos kyla? g.gif
Atsakyti
Nereiktu vaikui matyti mamos nuogos, ypac nuo kokiu 3,5- 4 metu amziaus. Tuo laikotarpiu vaikas isgyvena Edipine situacija- isimyli savo mama, nori ja vesti ir pan..Jeigu dar tokios fantazijos bus pastiprintos ziurejimu i nuoga (turiu galvoje visiskai nuoga) mamos kuna, seksualines fantazijos apie mama bus dar ryskesnes. O kartu ir stiprus kaltes jausmas pries teti, kad turi tokiu fantaziju. Ir baime- ka tetis gali jam uz tai padaryti (Stai taip aiskina Edipine situacija Z. Freudas, sia situacija isgyvena visi vaikai).
Atsakyti