Įkraunama...
Įkraunama...

Žibuoklės vidury žiemos

wub.gif
Jau buvome likimo suvesti maždaug 4 mėnesius, bet mano širdelė ir siela dvejojo. Gal dar buvau sklidina prisiminimų apie praėjusią draugystę, svaigau vasaros nuotykių atspindžiais savo mintyse ir svajose. O mano vaikinas atrodė toks paprastas, toks banalus, lėtas, net nuobodokas. Na nesitikėjau, kad viskas prasitęs taip ilgai.
Jis , kaip visada paskambino vėlyvą žiemišką vakarą ir užklausė iki gyvo kaulo įgrisusį klausimą:"Ką atsinešti?"
Ką atsinešti? Kaip tai ką? Na argi negali pats sugalvoti. Nejuokais įširdusi atrėžiau, kad pagedauju dangiškų migdolų, lakštingalų liežuvėlių ir žibuoklių iš miško...
Jis lengvai nusijuokė ir pažadėjo ateiti už 15 minučių. Šiaip tai punktualumo, atsakingumo įsikūnijimas ir , kai aš jo nesulaukiau beveik valandą, pradėjau net nerimauti.
Po pusantros valandos nuo skmbučio , į duris pasibeldė mano draugas. Aš būdama ganėtinai impulsyvi, jį užsipuoliau: "Na kur tu bastaisi?"
O jis savo lėta ir ramia maniera ir ypatingai gražia šypsena veide atsako:" Nagi miške žibučių ieškojau"
Taip jis įgyvendino mano tris neįgyvendinamus norus, Nes atnešė "žibučių"- nuostabią sanpauliją, apsipylusią gaiviais žiedais, "dangiškų migdolų"- saldainių su migdolais ir "lakštingalų liežuvėlių"- jais tapo brangus šampanas.

Tada pažvelgiau į šį žogų iš kitos pusės ir kažkas taip sukirbėjo, kad iki šiol tebekirba. Kartais paprastame, rodos niekuo neišsiskiriančiame žmoguje galima įžvelgti tiek romantikos. Dabar mes jau 6 metai kartu, ir tos romantikos nėra daug, bet ji visada ypatinga ir su polėkiu.
Atsakyti
Graži istorija 4u.gif
Na, įdomu dabar, kai jus jau 6 metai kartu ar vyras grįždamas namo paskambina ir visdar klausinėja: "KĄ PARNEŠTI?" Ar jau nebe? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 22, 15:30)
Graži istorija  4u.gif

  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Ačiū

Na, įdomu dabar, kai jus jau 6 metai kartu ar vyras grįždamas namo paskambina ir visdar klausinėja: "KĄ PARNEŠTI?"  Ar jau nebe?  biggrin.gif



lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ne jau neklausinėja... Tiesą sakant tada ir buvo paskutinis kartas. Kai paklausiau
kodėl neklausinėja, tai atsakė bijąs mano neįgyvendinamų užduočių. Bet nuolat ką nors sugalvoja pats. Na ne kiekvieną dieną, bet nustebina.
Atsakyti
bet koks saunuolis... juk kitas tai is tokiu noru galejo tik pasijuokti...
Atsakyti
Šanuolis tikras thumbup.gif
Atsakyti
Svajonių išgyvenimai wub.gif
Atsakyti
Nuostabiai smile.gif
Atsakyti
Gražu wub.gif
Atsakyti
Daugiau tokiu vyru wub.gif
Atsakyti
grazi istorija 4u.gif
Atsakyti
čia tai gražu.Įsivaizduoju,jog tokie įvykiai tikrai turi širdutėj pasilikti ilgai ilgai ilgai...Meilės JUM biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti