Įkraunama...
Įkraunama...

Jurbarko darželiai

Nykštukas tikrai normalus darželis viskas ten ok bigsmile.gif gaila kad jau eisim lauk į mokyklėlę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepista @ 2008 03 26, 18:23)
Nykštukas tikrai normalus darželis viskas ten ok  bigsmile.gif  gaila kad jau eisim lauk į mokyklėlę  unsure.gif


Mamytes, o kaip jus renkates - ta, kuris arciau namu, ar ta kuris is nuogirdu geresnis??? g.gif
As vis abejoju... Gal kas galit daugiau pasidalinti kur geresnis darzelis Jurbarke - Azuoliukas ar Nykstukas.
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2008 08 05, 21:52)
Mamytes, o kaip jus renkates - ta, kuris arciau namu, ar ta kuris is nuogirdu geresnis???  g.gif
As vis abejoju... Gal kas galit daugiau pasidalinti kur geresnis darzelis Jurbarke - Azuoliukas ar Nykstukas.

Man atrodo kad abu darzeliai yra geri ax.gif As pavyzdziui rinkausi darzeli Nykstukas nes jis arti namu. Ir Nenusivyliau suneliui labai patinka i ji eiti ir aukletojos labai geros thumbup.gif Dukryte irgi vesiu ten pat.
Atsakyti
QUOTE(barbuskytee @ 2008 08 07, 12:02)
Man atrodo kad abu darzeliai yra  geri ax.gif As pavyzdziui rinkausi darzeli Nykstukas nes jis arti namu. Ir Nenusivyliau suneliui labai patinka i ji eiti ir aukletojos labai geros thumbup.gif Dukryte irgi vesiu ten pat.


Man arciau tai Azuoliukas. Na nezinau... Ziuresim... Siaip musu berniukas toks jautruolis, daugiau stebetojas negu dalyvautojas bunant vaiku bury, tai truputi pergyvenu kaip jam seksis, kaip auklytes ar nepabars tokio mazgio. Bet turbut visos mamos del tu dalyku pergyvena.
Kaip ten tuos darzeliuos su maitinimu. Manasis dar pats su sakute nevalgo (ir isvis yra lb.isrankus ir gan nevalgus vaikas). Ar juos kas maitina, jei jie patys nevalgo???
O gal kas pamenat ar reikia su prasymu nunesti vaiko registravimo israsa? Nes mes tik uz menesio su vaikais griztam, tai dar nebusim prisiregistrave.

P.S. turejau viena drauge, kuria vadinom barbuskyte, bet tu turbut ne ji - ana dar vaikuciu neturi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, man toks klausimas iskilo, nuo kokio amziaus priima y lopseli?

Savo dicki leidau y Nykstuka viskas buvo ciki bet kai pradejo sirgti atsiemiau, o kai pradejom vel lankyti tai uzrasiau y Azuoliuka, arciau namu, tai buvau labai patenkinta viskuo ir maitinimu ir aukletojom ir logopede thumbup.gif Ir grupe pasitaike ne mandra pinigu plesimu nepasizymejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, as vel po keliu metu, su ta pacia problema- darzeliai ax.gif visai neseniai grizom gyventi i jurbarka, tiksliai i jurbarku km., ten yra darzelis-mokykla. maciau, kad haidi ten savo vaikucius leidzia, gal ji galetu ka pakomentuoti ax.gif buvom ten siandien nueje, [parasem prasyma, bet sake be rugsejo niekaip ten nepateksim, o mums reikia kuo greiciau, ar ten kokias "dovaneles" direktore priima, ar apskriti imanoma "apeiti" ta eile ir patekti greiciau nei rugseji? blush2.gif (is jos pacios kalbos nelabai supratau, ar butu galima anksciau patekti, mano uzuominu ji, matomai, nesuprato.. ax.gif )
Busiu labai dekinga uz jusu komentarus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,su praėjusiomis ir ateinančiomis šventėmis 4u.gif Turim ir mes problemytę,kaip patekti į darželį.Užsirašėm tai birželį,bet jokių garantijų,kad pateksim,nes esam iš kaimuko.Darbai nelaukia,o mažiaus nėra kur dėt.
Atsakyti
QUOTE(giedree_grey @ 2008 12 03, 16:08)
Sveikos mamytes, as vel po keliu metu, su ta pacia problema- darzeliai ax.gif  visai neseniai grizom gyventi i jurbarka, tiksliai i jurbarku km., ten yra darzelis-mokykla. maciau, kad haidi ten savo vaikucius leidzia, gal ji galetu ka pakomentuoti ax.gif buvom ten siandien nueje, [parasem prasyma, bet sake be rugsejo niekaip ten nepateksim, o mums reikia kuo greiciau, ar ten kokias "dovaneles" direktore priima, ar apskriti imanoma "apeiti" ta eile ir patekti greiciau nei rugseji? blush2.gif (is jos pacios kalbos nelabai supratau, ar butu galima anksciau patekti, mano uzuominu ji, matomai, nesuprato.. ax.gif )
Busiu labai dekinga uz jusu komentarus 4u.gif


Direktore "vyturelyje" yra dar "sviezia', t.y. nesenai pradejo eiti tokias pareigas, tai gal ir nesuprato tavo uzuominu. Gal dar ir dovaneles prisibijo imti. Bet manau pabandyk dar karteli pas ja nueiti ir "pakalbeti'. Jei jau labai reikia gal priims.
Atsakyti
vienareiksmiskai tik uz NYKSTUKA thumbup.gif ,tokio darzelio net ir klaipedoje neradom,kur taip butu suinteresuoti vaiko patogumu,norais.Net nustebo darzeliu direktores,kai paklausiau ar galesim nemiegoti pietu...o jei vaikas paprates nemiegoti,prievartaut ji miegot tas dvi valandas?Cia as apie klaipeda pasakoju smile.gif ir eitu i ta darzeli mano zuikis mielai,jei ne tas pietu miegas.Daug pliusu nykstukui ir jo nuostabiai direktorei thumbup.gif smile.gif beje,gal kas nors iesko buto jurbarke pirkti?Parduodame gerame siltame name,dvieju kambariu,treciame aukste uz 85 000 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringuutia: 02 kovo 2009 - 20:56
Sveikutės 4u.gif
Jei ne paslaptis, mamytės, kiek Jurbarke darželis kainuoja mėn g.gif Pagalvojau, ar gali daug skirtis nuo mūsiškių g.gif
Atsakyti
Labas, pradejau leist mazaja i lopseli "Nykstuka". Tragedija kazkokia, reikia per jega is masinos islupt, is vaiko pasitikejimo like visiskas nulis, kazkokia pilna nerimo ir baimiu...rodo, kad auklyte znybia ir sako "miegot". Bet gal cia fantazijos vaisius? Labai nesinori vaikui iga ivaryt unsure.gif o gal tiesiog bandyt grupe pakeist?
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfija: 19 rugsėjo 2010 - 02:44
QUOTE(Delfija @ 2010 09 19, 02:43)
Labas, pradejau leist mazaja i lopseli "Nykstuka". Tragedija kazkokia, reikia per jega is masinos islupt, is vaiko pasitikejimo like visiskas nulis, kazkokia pilna nerimo ir baimiu...rodo, kad auklyte znybia ir sako "miegot". Bet gal cia fantazijos vaisius? Labai nesinori vaikui iga ivaryt unsure.gif o gal tiesiog bandyt grupe pakeist?
g.gif

o kokio amžiaus vaikiukas? paprastai vaikai taip neprisigalvoja.Aš apie Jurbarko miesto darželius nelabai galiu ką pasakyti, nes mano abi panos lanko Smalininkų Lopšelį darželį tai čia viskas tiesiog nuostabu - turiu su kuo palyginti vyresnioji anksčiau lankė darželį Marijampolėje tai skirais kaip diena nuo nakties
Atsakyti