Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ruošiat grūdų košes savo mažyliams?

o kokios firmos geriausia pirkti grikius,ryzius?
Atsakyti
Mes tai perkam nordic produktus, kažkaip mažiukas juos labiau valgo, nei kitų firmų smile.gif jau kuri laikas nebevalgo košių ir apskritai nevalgus pasidarė, o lopšely priešingai - šveičia viską ką paduoda doh.gif jau pradedu abejoti savo kulinariniais gabumais
Atsakyti
o kaip tos Nordic koses,kur tik reikia uzpilti,nevirti,ar duodat tokias?
Atsakyti
Košes verdu ne kasdien ir kuo paprasciau, avižiniu, dribsniu, su sviestuku ir razinomis; grikiu, ar ryžiu, tik su sviestuku; manu, žinoma verdu piene mirksiukas.gif . Sriubose juk irgi buna kruopu, mirksiukas.gif As net šviežiu, kopustu, sriuba, išverdu dėdama vietoj bulviu, ryžius. Gudrauju thumbup.gif
Atsakyti
visos košės tik su vandeniu . kiek ragavo su pienu, tai ragavimu ir užsibaigdavo valgymas. Keletą kartų pabandžiau duot manų košės - paragautas šaukštelis išlipdavo lauk.
Atsakyti
mes grudines koses valgom milupos arba Hipp'o. Labiausiai patinka saldziosios - sokoladine, sausainine, misko uogu, su jogurtu. Grudines koses valgom ryte ir vakare. pietums darzoves su mesa, pavakariams kaip uzeina - tai ryziu piure, tai varskyte, tai makaronai.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2007 06 26, 12:36)
mes grudines koses valgom milupos arba Hipp'o. Labiausiai patinka saldziosios  - sokoladine, sausainine, misko uogu, su jogurtu. Grudines koses valgom ryte ir vakare. pietums darzoves su mesa, pavakariams kaip uzeina - tai ryziu piure, tai varskyte, tai makaronai.


o tai Milupos ar Hipp koses nesusmulkintos iki miltu pavidalo?
Gal tokio amziaus vaikas jau per didelis tokioms kosems... g.gif
Atsakyti
Pabandyk sumalti ir ideti i kotletu farsa. Gal taip apgausi mazaja? As taip su savo darau, nes darzoviu nevalgo nei grudu (tik retkarciais juoda duona) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2007 06 29, 13:10)
o tai Milupos ar Hipp koses nesusmulkintos iki miltu pavidalo?
Gal tokio amziaus vaikas jau per didelis tokioms kosems... g.gif



susmulkintos. nemanau kad per didelis. juk ir mes patys suaugusieji kartais valgom mano kose..tai jau irgi per dideli. juk kose ne vienintelis maistas kuri valgo. o tik saldziosios koses tokios piure konsistencijos, o avizines, miezines milupos visai kitokios. rupesnes.
Atsakyti
Mes,tai valgom "Nordic" avižinių dribsnių košę (kitų nevalgo)su sviestuku arba jogurtu,varškytę.Visą pilną lėkštę suvalgo ir net nereikia raginti thumbup.gif .Milupos ir Hipp jau senai atsisakėm (man atrodo,kad ji jau per didelė iš miltukų daromų košes valgyti biggrin.gif )
Atsakyti