Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina

Sveikutes,

Skaitinejau temeles ivairias, norejau rasti info apie KT Yarina taciau neradus pamaniau, kad paprasciausia butu tema nauja uzvesti.

Sias tablete naudoju gydytojos patarimu. Baigiu isgerti pirma pakuote.
Todel tam, kad kalbeti apie ju pliusus ir minusus turiu per mazai patirties, o
norisi suzinoti daugiau.

Gal galetumete pasidalinti savo nuomone apie sias tabletes wink.gif
Atsakyti
as jau ipusejau antraja pakuote. pirma savaite truputi skaudejo galva. Na dar buvo nuotaiku svyravimas - toks gana zymus. daugiau lyg ir nieko...
pries tai vartojau diane 35, bet nuo ju man ziauriai augo svoris. Su sitom gal koks 1,5 kg priaugo, bet paskui prisilaikiau ir numeciau.
Atsakyti
pagaliau biggrin.gif bent viena panele atsirado "vartojanti" smile.gif

Man kazhkaip lyg ir nieko tos tabletes, tik tiek, kad galva vakarais kai tik ishgeriu - svaigti pradeda. Bet shiaip tai viskas ok.

Norejau pasiklausti, kada reikia pradeti vartoti antraja pakuote - pirmaja menesiniu dieniu ar po 7 d. pertraukos?

Jei kas nors jau yra vartojusios ir baigusios shia kt gerti - ar po to buvo reguliarus menesiniu ciklas, ar neturejote problemu su pastojimu?
Gal shios KT pernelyg naujos, kad butu galima tiketis atsakymo i si klausima? g.gif
Atsakyti
cia juk pakuoteje 28 tabletes - pertraukos daryti nereikia. As isgeriau tas 4 tuscias tabletes ir is karto kita diena pradejau naujaja pakuote. Gal tik kraujavau siek tiek ilgiau nei paprastai. O menesines prasidejo lygiai ta pacia diena kaip ir turejo pagal pakuote.
Atsakyti
Zydre kazka maisai . 21 tablete Yarine jau vartoju 4 men tiek kiek lietuvoje yrauser posted image,svoris isvis neauga ,man aktualu kad salina is organizmo skyscius .
Atsakyti
net nubegau patikrinti - pas mane pakuoteje 24 rozines ir 4 baltos. dave gydytoja.
hmm. gal gali parasyti jeigu nesunku savo tableciu sudeti? ta prasme pagrindines medziagas?
Atsakyti
Farmacinė informacija

Sudėtis
Veikliosios medžiagos - etinilestradiolis (0,03 mg) ir drospirenonas (3 mg).
Kitos sudedamosios dalys: laktozės monohidratas, kukurūzų krakmolas (kviečių krakmolas), modifikuotas (želatinintas) krakmolas, povidonas 25000, magnio stearatas, hidroksipropilmetilceliuliozė, makrogolis 6000, talkas, titano dioksidas, geležies oksido geltonasis pigmentas.

Pakuotė ir tabletės
Yarina supakuotas į lizdinius lakštelius po 21 tabletę.

Yarina tablečių lizdiniai lakšteliai pagaminti iš skaidrios polivinilchlorido plėvelės ir aliuminio plokštelės (užlydyta matinė pusė).

Tabletės abipus išgaubtos, apvalios, 6 mm skersmens. Vienoje tablečių pusėje taisyklingame šešiakampyje įspausta DO.

Registravimo liudijimo turėtojas
Už Yarina prekybą atsakinga ši kompanija:
Schering AG, Vokietija

Gamintojas
Yarina gamina:
Schering AG, Vokietija

Yarina laikymo sąlygos
Laikykite vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Jei kilo daugiau klausimų, kreipkitės į gydytoją ar vaistininką
Atsakyti
Pas mane pakuoteje - tai visos tabletes vienodos spalvos - kiek ju yra - nepamenu.

Man tai tikrai niekas nepradejo tinti, o ir svorio ben 2 kg nukrito clap.gif

Tikrai gal tau dave dezute nuo vienu, o turini - kitu?

O kiek kainuoja - tiksliai nezinau, nes pirma pakuote gydytoja dave, bet vaistineje klausiau- tai sake, kad 39 sad.gif , bet chia gal brangi vaistine - reix i euro vaistine baze nuvazhiuoti pazhiureti.
Atsakyti
Yarina yra mažų dozių vienfazis kombinuotas geriamasis kontraceptikas su drospirenonu. Be apsaugos nuo nėštumo, drospirenonas turi keletą kitų teigiamų savybių. Dėl jam būdingo antimineralkortikoidinio poveikio mažiau didėja kūno svoris ir atsiranda mažiau kitų simptomų, kuriuos sukelia skysčių kaupimasis. Drospirenonas teigiamai veikia PMS. Dėl savo antiandrogeninių savybių, jis palankiai veikia odą, mažina bėrimą spuogais ir odos riebalų susidarymą.

Mazdaug apie 38lt kainuoja
Atsakyti
pas mane 24 tabletes, kuriu 1 tableteje yra 0,02 mg etinilestradiolio ir 3 mg drospireno ir 4 placebo tabletes.
va taip

o del tu skysciu merginos kazka maisote. man sian tabletytes kaip tik del to ir paskyre gydytoja, kad diana pries tai siaubingai kaupe tuos skyscius, o cia kazkoks naujas hormonas kuris neturi tokio pasalinio poveikio.

pasimeciau dabar del tu tableciu skaiciaus....
Atsakyti
Blin, pries kelias dienas buvau pas savo ginekologe, ir jos paklausiau ar be Janine, kurias jau metai vartoju, yra kokie nors nauji kontraceptikai atsirade, na dar maziau kenksmingi. Tai ji man pasake kad yra Yarine, tik ju man nepatarie jei as esu linkusi i tinima, nuo perdidelio kazkurio hormono esancio tose tabletese kiekio. Tipo Janine tokio poveikio neturi, o va Yarine turi salutini poveiki- tinima, aisku ne visom.
Atsakyti
Aš šiandien pradėsiu jau trečią pakuotę.Man juos gydytoja paskyrė būtent kaip naujausius ir turinčius mažiausiai šalutinio poveikio, nes nuo kitų (vartojau ir logest ir Jeanine) labai niežėdavo oda ir užeidavo migreniniai galvos skausmai.Mano gydytoja taip pat pabrėžė, kad tablečių teigiamas poveikis, kad šalina skysčius.Bent jau aš tą pajutau, tikrai dažniau varo į tualetą, nesisvėriau, bet gali būti, kad numečiau porą kg, nes jaučiuos lengvesnė. Bet į tuos vaistus man labai jautriai reaguoja krūtys, pasidaro labai jautrios, skausmingos ir didesnės (Vyras tuo labai d-iaugiasi smile.gif )Gydytoja sakė, kad po trijų mėn vartojimo turi praeiti. Oda neniežti, bet per tuos du vartojimo mėn. vieną kartą buvo užėję galvos sakusmai.Kainuoja Euro bazėje 37, kitose vaistinėse 39.Pas mane 21 tab.
Atsakyti