Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

QUOTE(Stigma @ 2006 08 24, 00:29)
as esu su SAVO zmogum!prie ko daugiau gali but laisvas ir atsipalaidaves,jei ne prie savo mylimo vyro!?

ai, tai pagal tave iseina taip, kad prie SAVO zmogaus gali buti bet kokia! na tai jei tau nera jokiu problemu bezdeti ir raugeti, tai davai vaiksciok neskustom pazastim, riebaluotais plaukais, suplysusiom kojinem. pasakysi "cia jau nevalyvumas"? sutinku. bet jei gali buti nekulturinga, tai pabuk ir nevalyva. Juk TAVO zmogus
Papildyta:
QUOTE(blackie @ 2006 08 24, 01:14)
nu jus ir duodat cia moteros lotuliukas.gif
o tai gal Kissa namuose vaiksto su dujokauke biggrin.gif ? baisaus cia daikto purptelt koki netyciuka lotuliukas.gif  ar atsirugt smile.gif  tiesa sakant dar neteko man taip prie jokio vyr g  g.gif

dar karta pasikartosiu: netyciukai nutinka kiekvienam mirtingajam ir to neisvengsi, bet kai tai tampa norma... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 08 23, 23:32)
as jei koki alu plempiu tai ir raugeju,ir bezdam draugiskai kokiu virtu kiausu prisiede ir jokios problemos cia nematau schmoll.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Siaubas blink.gif Nieko nėra šlykščiau... sėdit kartu raugėjat ir bezdat doh.gif Man tavo vietoje gėda būtu apie tai net pasakoti unsure.gif doh.gif
Atsakyti
nu va ir vel negerai lotuliukas.gif tai knarkia tai bezda tai raugeja.. lotuliukas.gif
kaip[ bebutu vis negerai.. maciau yra skyrelis " ieskancios vyro" ir "noriu isteketi"
ten man atrodo paimtu su mielu noru visus jusu ragejancius, bezdancius ir knarkiancius biggrin.gif
Atsakyti
toks jausmas kad kiti sventa dvasia gyvena doh.gif ne pirst,ne tryst.....
Atsakyti
As tai saviskiui ir apie spjaudyma ir oro gadinima, ir riaugejima pasakiau, kad jei jis taip elgsis elgsiuosi ir as. Nu nieko ner baisiau uz toki vyra -kiaule blink.gif zinoma nekalbu apie netyciukus, juk visiems pasitaiko...Bat tada ir zodzio atsiprasau sulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Visokių egzempliorių pasitaiko, bet tai tikrai yra šlykštu...Suprantu, kai žmogui netyčia pasitaiko ir jis atsiprašo, bet kai taip elgiasi sp[ecialiai, ir po to savimi labai didžiuojasi, tai jau viršūnė...
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2006 08 25, 20:51)
Visokių egzempliorių pasitaiko, bet tai tikrai yra šlykštu...Suprantu, kai žmogui netyčia pasitaiko ir jis atsiprašo, bet kai taip elgiasi sp[ecialiai, ir po to savimi labai didžiuojasi, tai jau viršūnė...

drinks_cheers.gif O tai ir būna žiauriausia, kai atsirūgsta ir dar didžiuojasi.... feee kaip šlykštu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2006 08 24, 13:26)
ai, tai pagal tave iseina taip, kad prie SAVO zmogaus gali buti bet kokia! na tai jei tau nera jokiu problemu bezdeti ir raugeti, tai davai vaiksciok neskustom pazastim, riebaluotais plaukais, suplysusiom kojinem. pasakysi "cia jau nevalyvumas"? sutinku. bet jei gali buti nekulturinga, tai pabuk ir nevalyva. Juk TAVO zmogus

skutuosi pazastis,kojas ir kitas vietas,ne del jo,o del saves,man paciai patinka but susitvarkiusiai,o del kokiu atsiraugejimu ar bezdejimu nesuku sau galvos.jei raugeju,tai ne todel,kad pati sugalvojau,o del to,kad organizme kazkokios reakcijos ivyko!neisivaizduoju,kaip gali gyvent su zmogum ir bijot atsirugt,arba pabezdet ?!o ka jus miegancios darot?tuo metu organizmas buna atsipalaidaves,taigi nakti daznai zmones pirscioja ir t.t gal begat i kita kambari miegot,kad NEDUOK DIEVE,jis nepamanytu,kad jus nesat ne idealios moterys su zmogiskom reakcijom organizmo ir t.t.?????!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!! blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2006 08 25, 15:55)
toks jausmas kad kiti sventa dvasia gyvena doh.gif ne pirst,ne tryst.....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif keista dar tarp moteru ir zmoniu rast...
Atsakyti
Nieku gyvu nepakesciau raugejimo ,bezdejimo,cepsejimo ir kitokio kiauliavimosi beee.gif .Juk taip jis parodytu nepagarba man ir kitiems aplinkiniams! schmoll.gif FUI...
Atsakyti
Nepakenčiu ir vyras tai žino. blush2.gif
Atsakyti
Stigma, iš tavo ankstesnio posto, manau dauguma suprato, kad jūs su vyru, kiaušinių prisivalgę, vos ne rungtynes darot, kas skanesnį balandį paleis doh.gif O šiaip manau čia nei viena nekelia problemos dėl to, kai netyčia atsirūgsta ir pirsteli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 27 rugpjūčio 2006 - 19:36
as tai jokios tragedijos is to nedarau,imsiu dar as est vyra del to tai isvis doh.gif bent maniskis tai daro nespecialiai(varzybu nerengia)o ir prie stalo to nedaro nes cia elementarus nemandagumas,bet siaip gali atsiruginet kiek jam reikia biggrin.gif jei jam nevirskina ar dar ten bele kas, tai negi begs kaskart i tulika atsirugt blink.gif as tai priimu kaip naturalu dalyka g.gif
Atsakyti