Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 27, 20:43)
tai negi begs kaskart i tulika atsirugt

Jeigu nežinojai, tai pasakau, kad atsirugti galima ir tyliai biggrin.gif Dar negirdėjau, kad kas į tuliką raugėti bėgtu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 28, 00:11)
Jeigu nežinojai, tai pasakau, kad atsirugti galima ir tyliai  biggrin.gif Dar negirdėjau, kad kas į tuliką raugėti bėgtu  doh.gif

man paciai tai tikrai ne visada iseina tyliai lotuliukas.gif cia matyt ne tas dalykas apie kuri knygoj galima perskaityt kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 08 23, 22:32)
o paciai iseina visad susilaikyt?as jei koki alu plempiu tai ir raugeju,ir bezdam draugiskai kokiu virtu kiausu prisiede ir jokios problemos cia nematau schmoll.gif

Fuiiii... Net supykino... blink.gif
Atsakyti
Nedarau problemos jei kartais atsiriaugeja garsiai...juk tai naturalu smile.gif spacialiai garsiai tai neriaugeja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2006 08 29, 02:05)
Nedarau problemos jei kartais atsiriaugeja garsiai...juk tai naturalu  smile.gif spacialiai garsiai tai neriaugeja  ax.gif

va butent drinks_cheers.gif kazkaip butu idiotiska uzsipult vyra jei jis garsiai atsirugtu,nu zodziu man tai tikrai nemaiso kai daroma nespecialiai
Atsakyti
O aš pažįstu tokį žmogų, kuris atsiraugdamas pasako " o, kaip skrandis dirba" doh.gif nu fuuuu, kaip šito negaliu pakesti, o kartais net supykina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 09 14, 15:14)
O aš pažįstu tokį žmogų, kuris atsiraugdamas pasako " o, kaip skrandis dirba"  doh.gif  nu fuuuu, kaip šito negaliu pakesti, o kartais net supykina  unsure.gif

o kiti vyrai raugedami sako :"linkejimai nuo skrandzio" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2006 09 25, 21:41)
o kiti vyrai raugedami sako :"linkejimai nuo skrandzio"  blush2.gif

Va šito labiausiai ir negaliu pakesti doh.gif
Nieko nesakyčiau, jei žmogus, kai atsiraugia pasakytu "atsiprašau"
Atsakyti
[quote=Ne_gera,2006 09 26, 00:01]
Va šito labiausiai ir negaliu pakesti doh.gif
Nieko nesakyčiau, jei žmogus, kai atsiraugia pasakytu "atsiprašau"
aš irgi negaliu pakęsti schmoll.gif Bandžiau saviškį auklėti, bet supratau, kad musiau beviltiška. Be to, atisraugėjęs jis pradeda tokias juokingas grimasas rodyt ir visaip vaipytis, kad ne pikta bet juokinga pasidaro lotuliukas.gif Bet aišku, kai specialiai daro tai gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Nematau tame nieko blogo, nes visiems pasitaiko tongue.gif kartais nes negali sureguoti ir jau be... tai atsiprašai ir viskas friends.gif
Atsakyti
Nu ir bjauru blink.gif
Atsakyti
Man tai nieko bjauraus, aš ir pati riaugėju. Ir namuose mes vienas kito neatsiprašinėjame, juk gyvename kartu ir žinome vienas kito įpročius.
Atsakyti