Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės ir Vandenis

as esu Svarstykles, o vyras Vandenis.
mes sutariam labai gerai, nors Vandeniai tikrai turi asvo astru charakteri, bet turbut Svarstykles ir yra toks zenklas, jog prie visko moka prisitaikit, nusisveria i ta puse, kuri atrodo palankesne wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeine: 22 rugpjūčio 2006 - 17:25
g.gif nejaugi tokiu poru daugiau ner???

tai gal atvirkstinis variantas vyras Svarstykles, o zmona Vandene??? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine @ 2006 08 25, 10:14)
g.gif nejaugi tokiu poru daugiau ner???

tai gal atvirkstinis variantas vyras Svarstykles, o zmona Vandene??? wub.gif

Yra, aš svarstyklė, o maniškis vandenis (pirmasis irgi buvo vandenis-niekur nuo jų nepabėgau hihihi.gif ). Ko gero, kad svarstyklių lankstumas ir sugebėjimas svyruoti-kaip tik ta savybė, leidžianti suprasti vandenius biggrin.gif
Atsakyti
tu tikrai teisi, tik svarstykliu lankstumas daug ka nugali.... drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
prasidejo musu sventes... mirksiukas.gif

svarstykliukes, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, o as esu vandene, o vyras svarstykle, uztai jums galiu pritarti, kad jie tikrai lankstus, bet saves niekada nenusiskriaudziantis zmones, jei jiems ko reikes jie padarys kad ir jiems butu gerai, ir kad kitam (siuo atveju man - zmonai).eisim per pykcius bet padarys savo, nes gal ir vandeniai kazkiek valdingi zmones, ypac bunant su svarstyklems tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2006 08 25, 09:19)
Ko gero, kad svarstyklių lankstumas ir sugebėjimas svyruoti-kaip tik ta savybė, leidžianti suprasti vandenius biggrin.gif

butent, tiesiai i desimtuka drinks_cheers.gif thumbup.gif
Zinoma, buna ir isimciu, kai kurios svarstykles jau tokios.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
as svarstykles vyras vandenis, sutarian labai gerai... biggrin.gif kazkada teko skaityt, kad svarstyklem ideali pora vandenis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2006 10 04, 13:31)
as svarstykles vyras vandenis, sutarian labai gerai... biggrin.gif  kazkada teko skaityt, kad svarstyklem ideali pora vandenis  smile.gif

tu visiskai teisi, visur raso, kad idealiausia pora svarstykles su vandeniais.as ir tuo dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2006 10 04, 21:02)
tu visiskai teisi, visur raso, kad idealiausia pora svarstykles su vandeniais.as ir tuo dziaugiuosi thumbup.gif

ir man, kiek teko skaityt horoskopu, visur vandenius siulė... mirksiukas.gif , bet tikrai neieskojau specialiai, taip gavos... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
oi kaip super! lotuliukas.gif as pati vandene, o mano draugas - svarstykles! smile.gif sutariam gerai: as oziuojuosi, o jis manes atsipraso lotuliukas.gif sakyciau, kad tikrai geresnio varijanto ir buti negali!
Atsakyti
QUOTE(aurutele:) @ 2006 10 11, 22:02)
oi kaip super!  lotuliukas.gif  as pati vandene, o mano draugas - svarstykles!  smile.gif  sutariam gerai: as oziuojuosi, o jis manes atsipraso  lotuliukas.gif  sakyciau, kad tikrai geresnio varijanto ir buti negali!

ah tai ne as viena su savo oziais, ir norejimais kad jis atsiprasytu blush2.gif
Atsakyti