as esu Svarstykles, o vyras Vandenis. mes sutariam labai gerai, nors Vandeniai tikrai turi asvo astru charakteri, bet turbut Svarstykles ir yra toks zenklas, jog prie visko moka prisitaikit, nusisveria i ta puse, kuri atrodo palankesne
Yra, aš svarstyklė, o maniškis vandenis (pirmasis irgi buvo vandenis-niekur nuo jų nepabėgau ). Ko gero, kad svarstyklių lankstumas ir sugebėjimas svyruoti-kaip tik ta savybė, leidžianti suprasti vandenius
sveikos, o as esu vandene, o vyras svarstykle, uztai jums galiu pritarti, kad jie tikrai lankstus, bet saves niekada nenusiskriaudziantis zmones, jei jiems ko reikes jie padarys kad ir jiems butu gerai, ir kad kitam (siuo atveju man - zmonai).eisim per pykcius bet padarys savo, nes gal ir vandeniai kazkiek valdingi zmones, ypac bunant su svarstyklems
oi kaip super! as pati vandene, o mano draugas - svarstykles! sutariam gerai: as oziuojuosi, o jis manes atsipraso sakyciau, kad tikrai geresnio varijanto ir buti negali!
oi kaip super! as pati vandene, o mano draugas - svarstykles! sutariam gerai: as oziuojuosi, o jis manes atsipraso sakyciau, kad tikrai geresnio varijanto ir buti negali!