Įkraunama...
Įkraunama...

Tikėjimas Kalėdų Seneliu

aš tikėjau iki mokyklos maždaug. įsitikinau kad senis netikras dviem būdais. atsimenu, vaidinime dalyvavo senis šaltis su mėlynu paltu ir plasmasine nosimi --nu ryškiai netikras biggrin.gif
ir dar kai tėvas važiavo komandiruotės į užsienį, iš ten parvežė labai nematytų saldainių. pasivaišinom, gimines ir dragus apdalino, o kas liko -- radom su sese po eglute kaip priedą prie dovanų. nu ir nepatikėjau, kad senis važiavo į tą pačią komandiruotę kaip tėvas lotuliukas.gif

o sūnus dabar tiki. kaip gi vaikystė be kalėdų senelio? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena niekšė: 06 spalio 2008 - 20:32
Mano dukrai už poros savaitėlių bus 8 metukai. Jau pernai per Kalėdas ji turėjo kažkokių abejonių g.gif . Dar ir vyresnis pusbrolis įpildavo alyvos į tą abejonių laužiuką, vaikai mokykloje irgi pasidalina savo abejonėm. Vasara jau sakėsi tvirtai nusprendusi, kad Kalėdų senio nėra verysad.gif . Na aš pagalvojau, kad išgelbėti Kalėdų stebūklo jau nebepavyks ir jau buvau rankas nuleidusi doh.gif . Pradėjau jai pasakoti, kad jei ir nėra Kalėdų senio, tai dar nereiškia, kad nėra Kalėdų pasakos, kuri yra laaabai sena ir labai graži ir t.t.. ax.gif

Tačiau aš visai neseniai gavau animacinę pasaką "Svajonių Traukinys"... Abi žiūrėjom tą filmą... Dukrai išdulkėjo iš galvos visos abejonės thumbup.gif ... Net ir aš vos iš naujo nepatikėjau lotuliukas.gif thumbup.gif .... Labai graži pasaka ir labai rekomenduoju visiems abejojantiems vaikučiams 4u.gif
Atsakyti
Mano vyresniajam 6,5m., dar tiki, jau ruošiasi laišką rašyti, dovanų prašyti, džiaugiuosi, kad dar toks naivutis, gerutis...
Atsakyti
ir manoji šešiametė be jokių abejonių kalėdų Seneliu tiki. Beje, ir aš tikiu kalėdinais stebuklais wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano berniukai sventai tikiu seneliu thumbup.gif Vyriausiam 7 metukai. Ir nors dar tik spalio menuo sako, kad reikia rasyti seneliui laiska, kad suspetu iki Kaledu neiti... biggrin.gif
Atsakyti
kaledu seneliu tikejau neilgai rolleyes.gif gal ir gaila dabar del to verysad.gif tikejau iki kokiu 8 man atrodo g.gif oi tas laukimas buvo pasakiskas...o kai sirdy jau netikejau visiems beveik sakiau jog tikiu biggrin.gif nes dovanu gaudavau ir nuo tevu ir nuo kaledu senelio ax.gif 4u.gif blush2.gif biggrin.gif oi pasiutus biggrin.gif
Atsakyti
Kaip dabar prisimenu tą kartą kai sužinojau.Man turėjo sueiti šešeri.. Sėdėjau,piešiau seneliui laišką,atėjo kaimynė,kažką šnekėjom,ji paklausė ką aš čia darau,atsakiau kad kalėdų seniui laišką rašau. Ji nusijuokė ir sako:Bet juk iš tikrųjų žinai kad nėra jokio kalėdų senio? Prisimenu kad pasimečiau o ji viską man šaltais nervais ir išdėstė. Aš aišku į ašaras tuom ir baigėsi. Gaila kad taip nutiko verysad.gif Savo vaikučiams leisiu kuo ilgiau tuo pasidžiaugti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2008 10 27, 01:03)
Kaip dabar prisimenu tą kartą kai sužinojau.Man turėjo sueiti šešeri.. Sėdėjau,piešiau seneliui laišką,atėjo kaimynė,kažką šnekėjom,ji paklausė ką aš čia darau,atsakiau kad kalėdų seniui laišką rašau. Ji nusijuokė ir sako:Bet juk iš tikrųjų žinai kad nėra jokio kalėdų senio? Prisimenu kad pasimečiau o ji viską man šaltais nervais ir išdėstė. Aš aišku į ašaras tuom ir baigėsi. Gaila kad taip nutiko  verysad.gif Savo vaikučiams leisiu kuo ilgiau tuo pasidžiaugti  mirksiukas.gif

nu....kazkaip nera zodziu,kaip ji taip vaikui galejo pasakyti g.gif ir is vis...juk apie tokius dalykus manau turetu pranesti mama,tetis(jei vaikui kyla itarimu),bet tikrai ne pasalinis zmogus unsure.gif
Atsakyti
Na as nustojau tiketi kokiu7 metu kai pamaciau pasleptas dovanas o paskuijas gavau nuo "kaledu senelio" schmoll.gif
Atsakyti
mano dešimties metu berniokas, vis dar tiki kaledu seniais g.gif Vyras, jau kantrybę prarado, nori teisybę pasakyti biggrin.gif Net klasėje, jau šiemet mokytoja su kitais tėvais nusprendė nebekviesti senelio... Atsargiai sakau vaikiui, kad dovanėlėm keisitės, turbūt senelio nebus. O šis , tai aišku, kad bus, juk VISADA jis ateina. blink.gif Ir laišką parašė, tokį nuoširdų, dovanėlių paprašė doh.gif
Atsakyti
As Kaledu seneliu nebetikejau,kai radau tevu spintoje supakuotas dovanas, ir tas pacias radau po eglute, man buvo 9 metai ax.gif
Atsakyti
Man buvo 11 metu, kai paskutinikart tikrai tikrai tikejau Kaledu seneliu ax.gif Pamenu, tais metais jis taip tikroviskai atejo, pabarbeno i langa, dovanas paliko balkone, nu tiesiog wub.gif Ir kaip smagu dabar zinoti, kad seima taip del manes stengesi... wub.gif Deja, tai buvo paskutiniai metai, pries kitas Kaledas jau ir pati su tevais dirbau Seneliu bigsmile.gif

O beje, neskaitant tu visu abejoniu ir vaiku gasdinimu, turbut 4 klasej paaiskino kas ir kaip musu tikybos mokytoja doh.gif Nu aisku, gal as vienintele is klases tikejau juo, bet vistiek kazkaip liudna buvo.... verysad.gif

Ir dabar liudna, kai pagalvoji, kad jei ne seima, draugai, tai tai ir nebutu jokiu dovaneliu, va tarkim zmones, kurie gyvena vieni, nieko negauna cray.gif Ai, bet gi per Kaledas ne dovanose esme (tikybos mokytoja isaiskino tongue.gif )

Kad ir kaip ten butu, svarbiausia neprarasti tikejimo. Iki siol, dar nebuvo nei vienu metu, kad neateitu Kaledu senelis, mat po to, kai nustojo vaikscioti pas mane, eme ateiti pas pussesere (jai 7m). Vakar parase SM laiska Seneliui, o snd gavo atsakyma bigsmile.gif Kiek dziaugsmo jos akytese buvo, kiek laimes wub.gif (net susigraudinau cray.gif blush2.gif )

O va as sugalvojau toki dalyka skaitant sia tema bigsmile.gif Ogi paimsiu ir parasysiu laiska Kaledu Seneliui i Suomija. Nereikia man dovanu (na nebent blakstienu rietiklio biggrin.gif ) o "tik" taikos pasaulyje, kad nebutu bado ir visiems visiems laimes 4u.gif Kazin atrasys jis man? rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti