Įkraunama...
Įkraunama...

KT Mirelle

Peržvelgiau visas temas ir niekur nepastebėjau, kad nors viena užsimintų apie KT Mirelle. Aš jas geriu jau 3 metai, kolkas šalutinių poveikių nesijaučia, tačiau man įdomu, kodėl jose, skirtingai nei visose kitose KT, yra 24 veiklios tabletės ir tik 4 neveiklios? Pasidalinkite patirtimi, kas jas vartojate, nes jau ima atrodyti, kad gal jos kokios netinkamos, kad niekas jų nevartoja blink.gif ?
Ačiū už atsakymus
Atsakyti
Na nejaugi ne viena nevartojate unsure.gif ? Pries jas as geriau KT Jeanine, bet buvo nemaloniu salutiniu poveikiu, tad gydytoja pasiule sias ir man jos labai tiko - jokiu salutiniu (tfu tfu tfu) bigsmile.gif ir hormonu kiekis labai mazas... Bet vat keista, kad visas kitas KT jus minit nuolat, o vat siu ne karto verysad.gif
Atsakyti
as taip pat buvau sia tema "uzvedusi", bet niekas man i ja neatraso. mirelle jau vartoju beveik 3 metai, bet taip pat jokiu salutiniu poveikiu nepajutau, ir gana gerai jauciuosi smile.gif
na manau, kad sis kontraceptikas nera labai populiarus, gal anksciau labiau kas ji vartojo...dabar juk tokia didele ivairove KT
Atsakyti
Jei gerai pamenu, Mirelle yra 21 veikli tabletė ir 7 neveiklios, t.y. placebo, tabletės. Aš esu gėrusi šias KT, kai atėjau pas ginekologę pasitarti, kokias KT man geriau pradėti vartoti, ji pasiūlė pabandyti Mirelle. Tačiau man jos netiko... Išgėriau gal 3 ar 4 pakuotes, mėnesinėm sirgdavau 2 ar 3 kartus į mėnesį blink.gif (na tokie tepliojimai būdavo), matyt mano organizmui per maža hormonų dozė buvo. Paskui gydytojai patarus pakeičiau į Logest, dar po kurio laiko į Regulon, kuriuos geriu iki šiol.
Atsakyti
sitos buvo mano pacios pirmosios tabletes, tikrai geros, jokiu salutiniu poveikiu thumbup.gif bet nepigiai kainuodavo, bent jau pries 4 metus 32 litai, kiek atsimenu rolleyes.gif todel perejau prie kitu, o dabar tai lindynette20 geriu pirmas menuo, atrodo normaliai viskas, bet turiu tokia minti, jei sitos netiks eisiu pas gyd ir prasysiu kad sitas israytu... manau jei pries 4 metus tiko tai ir dabar turetu tikti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2007 11 16, 14:15)
sitos buvo mano pacios pirmosios tabletes, tikrai geros, jokiu salutiniu poveikiu  thumbup.gif    bet nepigiai kainuodavo, bent jau pries 4 metus 32 litai, kiek atsimenu rolleyes.gif  todel perejau prie kitu, o dabar tai lindynette20 geriu pirmas menuo, atrodo normaliai viskas, bet turiu tokia minti, jei sitos netiks eisiu pas gyd ir prasysiu kad sitas israytu... manau jei pries 4 metus tiko tai ir dabar turetu tikti cool.gif

na as iki siol geriu siuos KT bet kaina tikrai tokia pati kaip ir pries 4 metus smile.gif
o kokia jusu nuomone apie tai, kad norint nusipirkti KT reikalingas gydytojo receptas?
Atsakyti

Man ginekologe rekomendavo sitas tabletes, sake ypac tinka jei organizmas nelabai toleruoja hormonus, kadangi itin mazos dozes. Taciau as pasiprasiau Yasminelle...dabar net nzn ar gerai padariau, nes Yasminelle tai tikrai nestebuklingos, nors jau naudoju metus ir kazin ar gerai keist i kitas dabar g.gif
Atsakyti
šiandien atlikau LT parduodamų KT analizę biggrin.gif palyginau visų dozes, tai Mirelle pasirodo turi mažiausią hormonų dozę 60/15 Mikrogr. Įdomu kaip geriančios toleruojate, kokius šalutinius poveikius jaučiate, kaip tik svarstau kokias KT rinktis g.gif
Atsakyti
laba lietuvaites, kreipiuosi taip, nes pati gyvenu Austrijoje. Gydytojas israse receptuka taip pat butent siom kontroceptinem tabletem ,,MIRELLE''. Apalami vartosiu pirma kart gyvenime kontroceptika. Kodel buten MIRELLE rekomendavo, kazkaip neissiklausinejau, tai dabar narsau internete apie sia kontroceptine priemone ''MIRELLE''. Siandien isgeriau pirma tablete, tai ziuresiu kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
Laba.Vartojau, tiko. Jokių ŠP. Priešingai nei nuo REGULON, ar ETINDROS. Jei jau vartot, tai geriau su mažiau hormonų. Čia jų ne taip daug...
Atsakyti
vartojau 5 metus be pertrauku. jokiu salutiniu poveikiu nesijaute vartojimo metu, isgrazejo oda. menesines buvo reguliarios kaip laikrodukas. tik kai nutraukiau po vestuviu, po keliu menesiu pradejo berti spuogais, puliniais - ne tik veida, bet ir nugara, krutine, kakla, ko gyvenime man nebuvo, tai tesesi virs metu. menesiniu neturejau apie 8 menesius po nutraukimo. tada pradejome naudoti duphaston menesinems issaukti. po triju ciklu nusprendziau ju nebevartoti ir netiketai atejo naturalios menesines ir tada is karto pastojau. po gimdymo nat. menesiniu nesulaukiau labai labai ilgai ir vel teko grizti prie duphaston, nes siuo metu tai vienintelis budas issaukti menesinem, kurios naturaliai neateina. is tikruju grizti prie kt vel nenoreciau, butent del galimo salutinio poveikio po nutraukimo. tokia mano patirtis. o sios kt yra is tikruju maziausiai hormonu turincios, todel jas ir rinkomes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirele: 07 sausio 2013 - 00:11
Siaubinga... Aš ir nebenoriu jokių KT, net jei šnd ir nesijaučia ŠP, kažkada jie išlenda... Bandysim db NŠP smile.gif Girdėjau- veiksminga, ir nekensminga. (liuks)
Beje, mirele, ką pati db naudojat?
Atsakyti