Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd.D.Dastikienė

Na ka as irgi galiu pasisakyt apie sia dygytoja. pati pas ja gydausi nuo vaikystes ir vaikus savo vedu pas ja. Kas del antibiotiku tikrai netiesa ispradziu bando skirti visokius hameopatinius vaistus, aisku priklausomai nuo lygos. kas man dar patinka tai tikrai pas specialistus siuntimo nereik maldaut kaip yra didziojoj dali polikliniku. apziuros buna gan issamios tikrai nepaziuri is tolo ir nepasako diagnozes ( su tokiais irgi teko susidurt daktarais). O apie bendravima tai pasakysiu taip jisai yra fazemis matomai priklauso nuo jos nuotaiku o gal nuo kruvio. kaikada viska papasakoja issamiai o kaikada neeina net zodzio istraukt... trumpiau tariant visko buna. Del atejimo i namus tai iki metu pas vaikus eina o po metu turetum pats atvest aisku eina susitart jei yra visai blogai. del konsultaciju telefonu tai tikrai teko skambint ir savaitgaliais ir vakarais dazniausiai pakeldavo ir pakonsultuodavo.
Del nestuke.gif tai galiu pasakyt tiek kai laukiausiu pirmo viskas buvo thumbup.gif su antru situacija pablogejo, bet kai man reikedavo tik siuntimo pagrinde labai del to nesiskundziu. kraujo tirymus padarydavo pasverdavo dabar akusere ateina viena kart i menesi nestukiu apziuret. Teko lankytis dideliu ispudziu nepaliko.
Didelis pliusas sios daktares yra tas kad tikrai labai graziai su vaikais bendrauja. viresnele jokiu baimiu nejaucia daktarams ir pati noriai eina pas daktare verst nereikia.
Kaip specialiste jos vertint labai negaliu nes pati ne medike. na bet nemanau kad ji labai prasta.
Bet seip man ji patinka. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blondinatore @ 2008 01 28, 03:17)
MANO BROLIUI GYDYTOJA SUGEBEJO NEPASTEBET PULINGO MENINGITO, PRIES 12METU, JEI VISOS LIGOS BUVO ISNUSITAS, TAI JEI TEVAS NEBUTU ISKVIETES GREITUKES ISKART PO JOS VIZITACIJOS, AS NETURECIAU BROLIO, O MANO MAZIUS-PUIKAUS DEDES...TAI ACIU AUKSCIAUSIAJAM KAD GREITUKES GYD PASITAIKE GERA, LABAI GREITAI NUVEZE BROLI I SANTARISKIU REANIMACIJA, TAI TEVAS TEN VISIEM KYSIUS KISO, BET BROLI ISGELBEJO, IR BE JOKIU PASEKMIU  smile.gif  DABAR JAM GREIT 17M., MOKOSI GERAI, SPORTUOJA, NERUKO, NEGERIA, MERGOS IS PASKOS SNIURAIS EINA...
TAI TIEK APIE DASTIKIENE....

Sita istorija irgi zinau. Cia kaimynas mano buvo. aisku neklystanciu zmoniu nera bet gerbiu ja uz tai kad ji po to ivykio atvyko pas jus i namus ir atsiprase bei pripazino savo klaida. aisku tu tai pamirsai pamineti biggrin.gif Is daugelio daktaru tu to nesulauksi ir dar akys draskys kokie jie teisus.
Atsakyti
atsikraustę į jeruzalės rajoną, pirmiausia užsirašėm pas šią gydytoją. Jei daugiau-mažiau su sveikata gerai, tai nieko ta gydytoja, kaip visos kitos. Bet po kelių rimtesnių bėdų teko ieškotis geresnio gydytojo. Į namus pas karščiuojantį vaiką nėjo, numušus temperatūrą dar teko prie kabineto pasėdėt šalia kitų ligonių, visų privalomų siuntimų negavom (vaikui iki 3 metų reikia profilaktiškai apsilankyt pas keletą daktarų), nes nei ji, nei mes nežinojom pas ką kada reikia nueit. Tiek okulistas, tiek ortopedas stebėjosi, kodėl neatsiuntė mūsų anksčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiute: 03 lapkričio 2010 - 12:31
Skaiciau skaiciau ir negalejau nepasisakyti...
Apie sita gydytoja is vis nieko gero nepagaliu pasakyti. Lankausi pas ja jau daug metu, ketinu greitu metu persirasyti, nes kantrybe jau trukus seniai.
Jeigu sirgdavau nesunkiai kokiais persalimais ar gripais, tai kaip ir nieko ypatingo, skirdavo, kaip man cia jau teko pasiskaityt, taip pat antibiotikus. Na standartiskai, zodziu. Eiles pas ja taip pat tragiskos, net jei ir uzsirases buni sezono metu (ziema) gali pralaukt daugiau nei valanda. Ir is vis ji miela tik tada, kai jai nesi dovaneles. As suprantu, kad gydytojus kartais reikia paskatinti, bet kad visu pirma butu uz ka skatinti....
Bet pagrindines problemas as ne cia iziuriu. Tik susirgdavau rimciau ir 0 ziniu ir 0 pagalbos. Buvau vaikas, gal 10 - 11 metu, sirgau kokliusu, mama vede pas Dastikiene kelis kartus, ji vis uzsivedus "bronchitas, bronchitas" ir viskas, kol viena nakti man buvo labai stiprus dusulio priepolis, pamelusia isveze i ligonine. Ten, zinoma ir suzinojau, kad bronchitu net nekvepia.
Antras kartas buvo, kai man skrandzio skausmai prasidejo. Is daktares jokio demesio, mama per pazistamus susirado daktaryte ligoninej ir nuvaziavau ten, pasidariau tyrimus ir suzinojau, kad turiu rimta choniska liga. Vel gi - ilgas laikas ligoninej, Dastikiene suzinojus tik akis pavarte.
Paskutinis nemalonus nutikimas buvo, kai ejau prasyt, kad duotu siuntima. Priimamasis buvo tuscias, beveik darbo pabaiga, gydytoja ir sesele mane visu pirma labai apreke, kad cia ateinu prasytis siuntimo ir is anksto nepasiskambinu. Pradejau gincytis, kad priimamasis tuscias, jei butu daug zmoniu, buciau atejus kita karta...
Ai, dar man kita gydytoja siunte pasidaryt kraujo tyrima pas seimos gydytoja ir uzrase ant lapuko, ten 3 raides tas tyrimo pavadinimas, sakau "va, man reikia sito" ir vis tiek sugebejo padaryt ne to hormono tyrima, uz kuri as vis tiek sumokejau biggrin.gif Man jau nebebuvo pikta, tik juokinga.

Ateityje planuoju tureti vaikuti ir tikrai tikrai jo pas sia gydytoja nevesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2010 12 23, 01:02)
Eiles pas ja taip pat tragiskos, net jei ir uzsirases buni sezono metu (ziema) gali pralaukt daugiau nei valanda. Ir is vis ji miela tik tada, kai jai nesi dovaneles. As suprantu, kad gydytojus kartais reikia paskatinti, bet kad visu pirma butu uz ka skatinti....


Cia drisciau papriestarauti. Niekada jokiu dovanu nedaviau ir nematau reikalo. Labai maloni gydytoja, visada viska paaiskina, tenka net ir skambinti.
Man asmeniskai patogu ir del to, kad tu tragisku eiliu, kaip jus sakote, nera. Tikrai ne taip kaip poliklinikoje. Kad ziema daugiau serganciu zmoniu - normalu. Manot kitur kitokia situacija?
O jei kazkas nepatinka, juk labai paprasta persirasyti. Kam tiek metu vargti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 12 23, 08:34)
Cia drisciau papriestarauti. Niekada jokiu dovanu nedaviau ir nematau reikalo. Labai maloni gydytoja, visada viska paaiskina, tenka net ir skambinti.
Man asmeniskai patogu ir del to, kad tu tragisku eiliu, kaip jus sakote, nera. Tikrai ne taip kaip poliklinikoje. Kad ziema daugiau serganciu zmoniu - normalu. Manot kitur kitokia situacija?
O jei kazkas nepatinka, juk labai paprasta persirasyti. Kam tiek metu vargti  rolleyes.gif


Na, jei cia butu pagrindines problemos, tai galima sakyt is vis problemu nebutu. Man nesunku ir eilej laukt ir jei gydytojas nelabai malonus, svarbu, kad butu naudos is to gydytojo. O ka pasakojau anksciau, kad ji visu sunkiu ligu man nenustate - cia problema. Kam toks gydytojas, kuris negydo? O i ka Jus atkreipet demesi, tai cia smulkmenos smile.gif
Atsakyti
o as labai patenkinta sia gydytoja,nuo vaikystes pas ja vaiksciojau ir dar tebevazineju is kito miesto galo pas ja i kabineta.Visuomet paaiskina,pasitaria,nusiuncia pas specialistus,jeigu jai kas nors neaisku(todel nesutikciau,kad nugydo).Manau,kad geriau nusiustu pas specialista ir jis geriau nei bet kuris bendros praktikos gydytojas nustatys diagnoze.Kitiems gydytojams gaila tu siuntimu,nes gi skaiciuoja.Be visa kito labai siltai bendrauja,visuomet priima.
Atsakyti
ar kraujo tyrimai pas ja ta pacia diena buna?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2013 02 28, 14:30)
ar kraujo tyrimai pas ja ta pacia diena buna?


nežinau,kaip dabar,bet anksčiau ten kraują imdavo tik ryte ir ne visom dienom,o atsakymas irgi tik kitą dieną,nes veždavo tyrimus į laboratoriją.
Atsakyti
Laba diena,
Norėjau pasiteirauti ar ši gydytoja Daiva Dastikienė priima suaugusius? Mane domina ar atlieka tuos visus elementarius tyrimus? Kaip suprantu ten vietoje nera ginekologes. Aciu jei kas nors paliks komentara.
Atsakyti
Laba, nesenai ir aš prisiregistravau pas šią daktarę, nors ir gyvenu visai kitame miesto gale. Tiesiog labai patiko, kaip šiltai bendravo, ko iš savo rajono poliklinikos daktarų nesulaukiau ( baimę varydavo man jie biggrin.gif ). Susirgus bronchitu, į visus klausimus atsakė, prašė skambintis jei po savaitės dar bent kiek kosėsiu. Žodžiu, pasirodė tikrai rūpestinga gydytoja smile.gif Žiūrėsim, kaip bus toliau.
Atsakyti