Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dedate vaikui į mokyklą ?

turiu pirmoka, ką įdėti?
Atsakyti
Sudetinga su tais pirmokelias :mastau:As tai saviskiui bandziau deti sumustinius, bet pasinesiojas, ir net neparagaves, atsinesdavo namo. Tada duodavau pinigeliu i bufeta, bet ten arba saldaineliu prisipirkdavo, o jei bandele, tai prakasta atsinesdavo namo, nes nebespedavo per pertrauka suvalgyti doh.gif Dabar idedu banana, javainiu batoneli, bandele,actimel, sulciu maza pokeli su siudeliu. Daugiau kaip ir nieko nesugalvoju verysad.gif Is mokyklos pasiimu po pamoku ir iskarto jau laukia paruosti pietus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2006 10 20, 12:34)
Sudetinga su tais pirmokelias :mastau:As tai saviskiui bandziau deti sumustinius, bet pasinesiojas, ir net neparagaves, atsinesdavo namo. Tada duodavau pinigeliu i bufeta, bet ten arba saldaineliu prisipirkdavo, o jei bandele, tai prakasta atsinesdavo namo, nes nebespedavo per pertrauka suvalgyti doh.gif  Dabar idedu banana, javainiu batoneli, bandele,actimel, sulciu maza pokeli su siudeliu. Daugiau kaip ir nieko nesugalvoju verysad.gif Is mokyklos pasiimu po pamoku ir iskarto jau laukia paruosti pietus smile.gif

Pas mus lygiai tas pats, maniškis jau antrokas, jei idedu sumuštinių tai namo parsineša, sako niekas klasėj taip nevalgo g.gif . Vaisius taip pat parsineša namo, o vat kai kokį saldamaką idegu, tai sukerta ax.gif . Į valgyklą net neina, sakė, kad didžiukai išstumia juos iš eilės g.gif (nors tai ir mūsų laikais būdavo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIVI: 26 spalio 2006 - 23:26
as idedu obuoli ir du sumustinukus.obuoli visuomet suvalgo,o sumustinukus g.gif kartais suvalgo,kartais viena namo parsinesa,kartais is vis neturi laiko pavalgyti.
Atsakyti
Na mano vaikas valgo pietus mokykloje ir as jam dar idedu po obuoli.Kartais dar ir sokoladuka idedu.Tikrai per akis uztenka.
Atsakyti
Geriausia butu, kad pavalgytu mokykloje, bet maniskis sako, kad labai neskanu. Jis net buvo apsinuodijes nuo mokyklos maisto. Kazi kaip kitose mokyklose- imanoma valgyti g.gif
Atsakyti
Bandžiau savajam pirmokui dėti ir sumuštinių, ir bananų, ir obuolį, tai viską parsinešdavo namo. Kai duodavau pinigų, tai kaip ir viena mamytė sakė, nusipirkdavo kokį saldumyną. Dabar jau antrokas, tai sumoku pusę kainos už pietus, nes skundžiasi, kad labai neskani sriuba, 13 val. pareina iš mokyklos, o čia jau aš su pietumis laukiu essen.gif . Kartais dar vis pabandau įdėti obuolį ar bananą, bet beveik visuomet juos parsineša atgal.
Atsakyti
aš pirmokei dedu kokį vaisių, kartais varškės sūrelį, mažą pakelį sultyčių
Atsakyti
Aš tai duodu pinigėlių,ir maniškė perkasi tai kas jai patinka.Kiek žinau tai dažniausiai karbonadą .Kai užsakinėdavau pietus,tai pareidavo ir sakydavo,kad labai neskani buvusi sriuba,ar padažas.Aišku duodant pinigėlių neišvenksi,kad vaikas ir saldainį nusipirks.
Atsakyti
Savo sunui visada duodu varskes sureli( 1 ar 2),maza pakeli sulciu arba Actimel,kartais sumustini,labiausiai megsta is kvadratines sumustiniu duonos, spec.keptuvei ,nezinau kaip vadinasi tas prietaisas,kur karstos sumust.daro.O tas sveikas maistas-obuolis ar bananas dazniausia atvaziuoja vel namo,tai ir ne duodu.
Atsakyti
as irgi turiu pirmoke smile.gif
idedu javainiu..sausainiu..koki obuoli.. Mokykloje atsisako valgyti..geria tik arbata. bet kad anksri grizta namo..tai manau jai uztenka tu uzkandziu..
Atsakyti
mano dukra antroke.valgo mokykloje,dazniausiai sriubas,antra dazniausiai palieka.bet is namu visada idedu dar koki sumustini,o buoli ar banana. smile.gif
Atsakyti