Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiskyrę, bet ir vėl kartu

QUOTE(Akvando @ 2009 03 13, 08:43)
Tikrai, žmonės nesikeičia,


Keiciasi keiciasi, bet tik tada kai tai daro is sirdies, savo noru, pats suprasdamas kad taip o ne kitaip yra geriau, o ne tada kai antroji puse priekaistauja ir tiesiog vercia tave keistis, turiu minty kai tai darai tik todel kad neizeistum antros puses.
Atsakyti
kažkada perskaičiau lb gerą kažkokio išminčiaus mintį: "Jei galėčiau atsukti laiką-daryčiau tas pačias klaidas, tik daug greičiau" smile.gif kitaip sakant, kam gadint savo nervų ląsteles ir galvot kas bus jei bus. nori pabandyt susitaikyt - bandyk. nepavyks,tai nepavyks. bet koks saldus bus susitaikymo momentas ir pan. lengviau reik žiūrėt į viską, o tai dbr užsidepresavusios sėdim ir nuolat bijom to,kas dar net neįvyko ir nežinia ar įvyks:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perpetuum mobile: 18 balandžio 2009 - 00:02
man atrodo, kad jau išsiskyrė žmonės, vadinasi kažkas buvo ne taip ir buvo kažkokių problemų, kurios nebuvo išspręstos ir kaip išeitis pasirinktos skyrybos.
aišku daug visokių situacijų gyvenime būna, skirtingų skyrybų priežasčių, bet aš linkusi galvoti, kad jei išsiskyrė vieną kartą, tai bus ir antras. nu bent jau aš labai abejoju ar galėčiau vėl pasitikėti žmogumi, kuris vieną kartą jau išėjo, bet po kiek laiko sugalvojo grįžti. bet aišku čia priklauso nuo priežasčių ir aplinkybių, žmonių noro vėl būti kartu ir t.t. bet manau, kad pakankamai sunku yra iširusius santykius "lipdyti" iš naujo.
[/quote]

tavo tiesa rolleyes.gif mirksiukas.gif patikekite visi, kaip SUNKU lipdyti...
mudu issikyreme(oficialiai) gero pusmecio sugrizo. Priemiau, nes jis psichologiskai paveike mano mama, o toji ,,itikino" mane. Gerbiu savo mama. Taciau, kad ji zinotu, kas dedasi mano sirdyje... Kaip lauki nakties, kad nematytum jo, kaip dziagiesi jo isejimais i parduotuve ir pan ir KAAAAIIIIIP lauki jo komandiruociu. blush2.gif
g.gif nezinau, kiek as tempsiu- arba beprotnamis, arba pakasynos verysad.gif arba neistikimybe.

wub.gif wub.gif wub.gif bet vis tiek as ji myliu, nors negaliu atleisti neistikimybes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzedita: 18 balandžio 2009 - 21:28
Antra karta i ta pacia upe neibrisi. Jei nenusiseke sant iki ....tai ir antra karta taip bus.
Atsakyti
Mano patirtis: draugavau su savo pirmaja meile 2 metus, paskui issiskyrem, metu pertrauka buvo.,. niekada nebuciau pagalvojusi, bet po tu metu vel susitikom smile.gif ir nebegalejom issiskirti biggrin.gif buvom labai laimingi, vel is naujo visi jauduliukai pilve, pasimatymai smile.gif smile.gif wub.gif ir po siai dienai kartu esam, jau virs 2u metu, o jei kartu sudejus tai virs 4 smile.gif manau viskas imanoma jei jausmai yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na as su vyru skirtis pasiryzau tik tada, kai jau maciau,kad nieko tikrai nebebus, santykiu atgaivinti neimanoma. Dabar vien isivaizdavus, kad susibegt reiktu, nupurto. O man keista, kaip cia zmonems taip atsitinka,reiskia nemoka vertinti to,ka turi, kol turi, jei susitike po kurio laiko is naujo isimyli. Manau buna pasimete savo jausmuose ir mintyse, nezino ko nori dazniausiai, per greitai paleidzia savo meile is ranku, jei taip legvai skiriasi.
Atsakyti
Mano istorija tokia:
Su Vyru pragyvenome 7 metus, 8-9 skyremes. Metus gyvenome atskirai, po metu susitaikėme.Vyras metus gyveno vienas, aišku gerai pasilinksmino, bet pamatė koks yra nieko vertas vienišiaus gyvenimas ir kaip svarbu yra šeima.
Pasiprašė atgal, aš priėmiau.Vyras neatpažistamai pasikeite.Dabar atsirado šiokia tokia branda.Ir aš kartais pagalvoju kaip gerai, kad pavyko išsaugoti santuoka...
Atsakyti
QUOTE(valmar @ 2009 04 20, 15:37)
Mano istorija tokia:
Su Vyru pragyvenome 7 metus, 8-9 skyremes. <...>Ir aš kartais pagalvoju kaip gerai, kad pavyko išsaugoti santuoka...


Tai jus oficialiai issiskyrete bet dabar ir toliau kaip seima gyvenate?
Aisku, gerai jeigu viskas susikloste tik i gera, bet kaip neteisingai gyvenime suredyta, kad amzinai vyram reik leisti subresti, atleisti ju klaidas, vel priimti atgal. Kodel gi jie nemasto pries visas nesamones darydamai?..
Na viskas, issiliejau, matyt paciai dar skaudu del savuju skyrybu...tyliu...
Atsakyti
Taip mes išsiskyreme, turta jausmus, vaika pasidolinome. Ir dabar tikiuosi vyras pasimokė, net abu pasimokėme, kaip nesimetyti:
-Išsiskirsiu...Išeisiu... atsibodo...nekenčiu...
Tikiuosi ilgo laimingo gyvenimo kartu....tik deja niekada nežinai gyvenime visko būna.
Atsakyti
su savo dabartiniu vyru susipazinom pries 13 metu pradraugave metus issiskyrem, o po 7 metu susitikom ir sukurem seima dabar kartu jau 6 metai taip kad tokia meile tikrai galima ax.gif wub.gif
Atsakyti