Tiesa pasakius nieko... Nes jis ir taip buvo nuolatinis teismu lankytojas jau daug metu. Nes kai atvaziavo i JAV, pasiprase politinio prieglobscio. Po to jie jau norejo ji issiusti namo... Tai mes vis vargom su tais visais "apeals". Kol as turejau zalia korta, jam zalios kortos nedave. Bande jis darytis ir darbo visa per EDD. Po to zioplo lojerio deka, sumaisem teismo diena, nenuejom kada buvo paskirta... Tai atvaziavo uniformuota hebryte 5am, supakavo mano vyreli ir issiveze

As likau lovoje praradusi zada... Staigiai suradau nauja lojeri, kuris isklauses situacija paprase $4000 i prieki, "be ju nieko net nepradesiu daryti" pasake

Tai po savaites istraukeme mano vyra is imigracinio kalejimo, visa guzuota ir sumusta, nes LA imigracineje pasodino kartu su 200 meksikonu... Zmogui teko pakovoti del telefono, kad paskambintu man

Brrrr nenoriu net prisiminti.
Kai as tapau piliete, uzpildeme visus popierius, "affidavid of support" pasirase pazystamas, kaip jau sakiau, ir nuejome pas ta pati teiseja paskirta diena. Tai nieko ir neklause...Mazdaug "Sveikinu, stai tavo popieriai..."
Mes su ta imigracija tiek vargo ir makalynes turejom, tiek $$$$$ palikta lojeriams, kad as net nenoriu prisiminti tu laiku.