Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai maudote kūdikį?

Siaip man lyg ir aisku - man rodosi, kad reikia kasdien, as tuo net isitikinusi, bet
va jau ne is pirmos mamytes girziu, kad viena kas trecia diena, kita kas savaite blink.gif Ar cia dabar tokia tendencija - su servetele apsieiti?smile.gif
Man pasidare idomu, o kaip kitos mamos mano?
Atsakyti
Mes maudom ir kas trecia diena, ir kas savaite. Uodega, esat reikalui, galima atsikirai nuplauti.
O mazdaug nuo metu - kasdien iseina maudyti.

Vakaruose dabar raginama daznai nemaudyti,Lietuvoje - maudyti kasdien.

Miau
Atsakyti
iki pusantru metuku mazdaug, maudziau kasdiena. O dabar kas trecia diena, sekmadieni, antradieni, penktadieni dazniausiai. Labai jau megsta turkstis, vandens pritasko nerealiai, atsibodo paskui vonia valyti ir dziovinti visus kampus. man atrodo, kol visai maziukas tai ir sutimai daugiau gresia, o didesnis jau visai kitaip, bet kai karsta ir prakaituoja tada jau kasdien, o kartais ir kelis kartus per diena.
Atsakyti
mano dukrytei 6 men ir mes maudomes saziningai kas antra diena na jei buna karsta tai dazniau biggrin.gif
Atsakyti
Kol dukryte buvo maza, maudemes kas antra, kas trecia diena. Dabar, kai silta, jau sliauzioja per grindis, per kilima, viska ima - pradejome maudyti kasdien tongue.gif Viena diena vonia, kita diena dusas. clap_1.gif
Atsakyti
Iki trijų mėnesių maudėm kasdien,po pradėjom kas antrą dieną.Kai buvo karštos dienos,tai vieną dieną su tėčiu po dušu,o kitą-vonelėj.Šiaip dar lankom baseina,tai po jo dar reikia namie maudytis.Stengiuos nutaikyt ėjimą į baseiną ir maudymasį vonelėj. 2.gif
Atsakyti
Maudau kas trecia diena. Kiekviena ryta apvalau su virintu vandeniu ir perrengiu. Uzpakaliukas plaunamas po kiekvieno kakucio biggrin.gif .
Atsakyti
Kasdien maudom ir visada tuo paciu metu, t.y. 20 val...po to svarus drabuzeliai, mamos pienukas ir saldus miegelis...voneleje siltam vandenuke atsipalaiduoja, issibezda ir todel manau geriau miega...servetelemis valineju iki vakaro, t.y. iki maudyniu...
Atsakyti
QUOTE (babble @ 2004 09 08, 13:19)
Kasdien maudom ir visada tuo paciu metu, t.y. 20 val...po to svarus drabuzeliai, mamos pienukas ir saldus miegelis...voneleje siltam vandenuke atsipalaiduoja, issibezda ir todel manau geriau miega...servetelemis valineju iki vakaro, t.y. iki maudyniu...

tai ir man taip atrodo
taigi, maniske tiesiog krykscia maudoma. Palaikau ir ant pilvo ir ant nugaros:) pasitasko, pasportuoja. patenkinta kaip kazi ka. Muilo kasdien nenaudojam, jokiu alieju irgi. neturim ir jokiu problemu su odele...
As imu galvoti kad kosmetikos gausa istumia naturalu vandeneli.
Manoji rubuiliukas, susutusi butu per karscius jei kas 3 dienas maudyciau.
O ir del miego: 22 issimaudom, 22.30 jau saldziai miega perrengta ir privalgius:)
Atsakyti
QUOTE (Bitemaja @ 2004 09 08, 14:03)
O ir del miego: 22 issimaudom, 22.30 jau saldziai miega perrengta ir privalgius:)

Pas mus lygiai tas pats smile.gif
Atsakyti
Nuo gimimo abu vaikus maudau kas vakara - savotiskas ritualas po vakarienes pries einant miegoti smile.gif
Atsakyti
As maudau kas antra diena. Uzpakaliuka kaskart po kieikvieno kakucio. Serveteliu nenaudoju, nes gydytoja sake, kad jos gali alergizuoti odele. Naudoti reikia tik isimtinais atvejais, pvz. kelioneje.
Nepastebejau, kad maniske ramiau miegotu po maudyniu. Jei pucia pilvuka,tai pucia. Vonia nepadeda "nuleist garo" sad.gif
Atsakyti